Bildirim
Toyota Cressida yorum bekliyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
90 lı yılların başında "dünyanın en kusurusuz aracı" ünvanına sahip olmuş oldukca kaliteli bir üretim.
Yedek parça durumu için yaşadığınız il/ilçe deki yetkili/özel servislere danışın. -
Bu arabayı 1984 yılında Saudia da kullandım...Motor sesi asla duyulmazdı.. Duvar..reklamlarını hatırlıyorum...Saudia da bir çok büyük binaları süslerdi...Kocaman bir tahtaravalli...Bir tarafında Cressida diğer tarafında altın külçeleri....o yıllarda Türkiye de bu arabalar yoktu....Sorunsuz ve problemsiz bir araç...Elinle vites geçir ses yok...Lık sesi geliyor...Vites geçti.....manuel vites...İlk kullanınca çok şaşırmıştım..Bizdeki Renault ve Tofaşta vites geçirme özel törene ve özel sese tabiiiydi..Hele geri vites.......Gaaarrrccc sesi gelmeden geçermiyid ?....1984 yılını konuşuyorum..Hatırlayınız.......Özet....parçası bulunuyorsa ve araba insanlar tarafından kullanılmış ise memnun kalırsınız...karar ve para sizin....Saygılarımla..
-
Bende Riyad'da çok görmüştüm oraların Corolla'sı bu araba taksilerin yarısı Cressida yarısı Caprice Classic.
Bir arkadaş alayım mı diye sordu Türkiye şartlarında nedir ne değildir bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Yeni konu açmak istemedim. Oldukça uygun fiyata satılıyorlar 2000 motor bildiğim kadarıyla ve uzun yol için ideal bir araç. LPG uyumu nasıldır, kronik sorunu var mıdır, parça yaygınlığı nedir? -
coronaların eski 90lı modelleri için de benzer şekilde yedek parça üretilmiyor ve kaza yapan bir coronanın serviste 1.5 aydır japonyadan parça gelecek diye beklediğini duymuştum.. bilginize.. -
Teşakkürler arkadaşlar en sonunda hyundai 1994 1,5iGLS almayı düşünüyorum donanım güzel, 5-6.000 tl ye alınır, parça sorunu yok, forumda yorumlar iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: ayheyt
coronaların eski 90lı modelleri için de benzer şekilde yedek parça üretilmiyor ve kaza yapan bir coronanın serviste 1.5 aydır japonyadan parça gelecek diye beklediğini duymuştum.. bilginize..
1996 sağdan direksiyonlu toyota caldina var bende 5 aydır far ve tampon bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Bu arabayı 1984 yılında Saudia da kullandım...Motor sesi asla duyulmazdı.. Duvar..reklamlarını hatırlıyorum...Saudia da bir çok büyük binaları süslerdi...Kocaman bir tahtaravalli...Bir tarafında Cressida diğer tarafında altın külçeleri....o yıllarda Türkiye de bu arabalar yoktu....Sorunsuz ve problemsiz bir araç...Elinle vites geçir ses yok...Lık sesi geliyor...Vites geçti.....manuel vites...İlk kullanınca çok şaşırmıştım..Bizdeki Renault ve Tofaşta vites geçirme özel törene ve özel sese tabiiiydi..Hele geri vites.......Gaaarrrccc sesi gelmeden geçermiyid ?....1984 yılını konuşuyorum..Hatırlayınız.......Özet....parçası bulunuyorsa ve araba insanlar tarafından kullanılmış ise memnun kalırsınız...karar ve para sizin....Saygılarımla..
dünyada sıcağa dayanıklı neredeyse tek araba olarak bilinir bu yüzden arap ülklerinde çok fazla var,bende bunun bir dönem sağdan direksiyonlu olan modeli vardı otomatik vites araba cidden mükemmel bişey
-
bu aracın '92 modelini 98 yılına kadar kullandık, 2.0 lt 6 silindir 24 valflik bir araçtı, egzoz sesi mükemmeldi, sanki bir hovercraft kullanıyormuşsunuz gibi ses çıkarırdı, Cressida nın sunrooflusunu bulabilen olur, yedek parça sorununu aşar ve lpg dönüşümünü yaptırabilirse, bu arkadan itişli 6 silindirli, 1300 kiloluk japon vatandaşıyla gönlünce drift yapabilir, nette, yurt dışında kayda alınmış birçok drift videosu mevcuttur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fse80s -- 2 Mart 2010; 18:48:06 > -
Rot kolları,Rot başları ve Z rotları lazım nereden temin edebilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X