|
Toyota, dünyanın en değerli otomobil markası oldu: Tesla dördüncü sıraya geriledi

-
-
HYUNDAİ emin adımlarla ilerliyor, Yakında Mercedes'i geçer, sonrasında da Toyota'nın ensesine yaklaşıp, burdayım be burdayım der bence...
-
Bunlar şirketlerin piyasa değerleri. Hyundai'in yakıt hücrelerinden, Hondanın jeneratörlerden, BMW'nin motorrad'dan, Ford'un wrc lisanslarından kazandıkları bu paralara dahil. Yani toyota müthiş arabalar üretiyor diyemeyiz. Ayrıca aisin toyotayı uzun süredir zarar ettiriyor.
-
Toyota zati hep kaliteydi toyota corolla efsane kasa unutulurmu :)
-
Toyota tüm dünyasa sorunsuz çalışacak araçlar üretiyor, hele avrupa araçları gibi sorun yumağı tenekeler ile asla kıyaslanmaz.
-
Japon ve Güney Kore bu işin lideri olacak. Görünen köy kılavuz istemez. Hyundai 30/35 yılda nerelere geldi. Belgesel yapılır. Tesadüfi şeyler olamaz bunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müthiş araba istemiyorum, bir kere alayım 30 yıl kahrımı çeksin.
-
Musk bir iş adamı ve girişimci olarak bu kadar politika ile uğraşacağına biraz da firmalarının değerini korumaya odaklanmalı. Hep bir gündem olma çabasında. Bu gidişle Tesla Twitter'a - mevcut X'e - dönerse şaşırmam. Musk 2-3 yıl içerisinde Twitter'a akıl almaz seviyelerde değer kaybettirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla olmasa ABD sekizinci sırada.
En çok markayla ilk 10'a giren ülke Almanya.
Ve ben ingiliz sanıyordum Porsche alman malıymış. Bu yaştan sonra çok şeyi yeniden öğrendim. Bu da yeni oldu benim için :)
-
teneke olan japon ama sorunsuzluk da japon
-
Bu listeye de BYD yakında üst sıralarda girebilir. Tabii Abd önünü kesmez ise.
-
porsche 2inci dunya savasinda panzer tanklari uretmis, porsche un kurucusu ferdinand porsche tiger I ve tiger II nin tasariminda calismis. volkwagen'in efsane kaplumbag modeli beetle i tasarlamis. porsche logosu alman bayragi renklerinde uzerinde stuttgart yaziyor. yani bir otomotiv markasi daha ne kadar alman olabilir.
-
Chevrolet de tıpkı Chery gibi yeniden ülkemize gelse güzel olurdu.
-
Yeni Honda Civic fe1 kasa kesinlikle teneke değil. Bir önceki modelden ders almışlar kaput çok ağır kapılar tok ve ağır. Bagaj kapağı dışında aracın malzeme kalitesi ciddi oranda artmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Porsche WV gurubunun içinde ama WV grubun çoğunluk hissesi Porsche ailesinde tıpkı tavuk civciv olayı gibi. Kimler kimlerle belli değil.
-
vay be bizde en çok satan fiat ve fransız tenekesi opel citroen falan listede yok
fransadan renault girmiş sadece o da f/p hakkını veriyor
-
Defter değeri olmasın
-
Hyundai’dan yeni kasa i20 ve bilakis N sürümü bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

HYUNDAİ emin adımlarla ilerliyor, Yakında Mercedes'i geçer, sonrasında da Toyota'nın ensesine yaklaşıp, burdayım be burdayım der bence...
|
Toyota zati hep kaliteydi toyota corolla efsane kasa unutulurmu :)
|
Toyota tüm dünyasa sorunsuz çalışacak araçlar üretiyor, hele avrupa araçları gibi sorun yumağı tenekeler ile asla kıyaslanmaz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X