Şimdi Ara

TOYOTA HIACE KULLANAN ARKADAŞLAR GÖRÜŞÜNÜZ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HYUNDAI STAREX IM VAR TOYOTA HIACE ALMAYI DUSUNUYORUM SAGLAMLIK MASRAF VE YAKIT DURUMUNU BILEN VARSA YARDIM RICA EDIYORUM TESEKKURLERÇ

• Yapay Zekanın Yanıtı

TOYOTA HIACE KULLANANLARIN GÖRÜŞLERİ

Toyota Hiace, geniş iç mekanı, güvenilirliği ve dayanıklılığı ile bilinen bir ticari araçtır. Kullanıcı yorumları, aracın performansı, konforu ve genel olarak sahip olma deneyimi hakkında değerli bilgiler sağlar.

Toyota Hiace'in kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar aracın geniş iç mekanını, çok yönlülüğünü ve güvenilirliğini takdir etmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar aracın yüksek yakıt tüketiminden ve konfor eksikliğinden şikayet etmektedir.

Toyota Hiace Yakıt Tüketimi Yorumları

Toyota Hiace'in yakıt tüketimi yorumları değişkenlik göstermektedir. Bazı kullanıcılar aracın yakıt tasarruflu olduğunu bildirirken, diğerleri daha yüksek yakıt tüketimi yaşadıklarını belirtmektedir. Yakıt tüketimi, sürüş alışkanlıklarına, yük ağırlığına ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Toyota Hiace 117 L Teknik Özellikleri

Toyota Hiace 117 L, 2,4 litrelik dizel motora ve 5 ileri manuel şanzımana sahiptir. Aracın maksimum gücü 117 beygir gücü, maksimum torku ise 300 Nm'dir. Toyota Hiace 117 L'nin yük kapasitesi 1.250 kg, çekme kapasitesi ise 2.500 kg'dır.

Toyota Hi-Ace 2.4 LD

Toyota Hi-Ace 2.4 LD, 2,4 litrelik dizel motora ve 6 ileri otomatik şanzımana sahiptir. Aracın maksimum gücü 150 beygir gücü, maksimum torku ise 400 Nm'dir. Toyota Hi-Ace 2.4 LD'nin ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 8,5 litredir.

Genel olarak, Toyota Hiace kullanıcı yorumları olumludur. Aracın geniş iç mekanı, güvenilirliği ve dayanıklılığı takdir edilmektedir. Ancak bazı kullanıcılar yüksek yakıt tüketiminden ve konfor eksikliğinden şikayet etmektedir. Toyota Hiace'in 117 L ve 2.4 LD modelleri farklı teknik özelliklere ve performans özelliklerine sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yollarda simdiye kadar sadece 1 kere gördüm tutulmadı hıace o yüzden kullanan kimse yok ve sana yardımcı olamamıslar...bence starex i sat yeni H-1 al.hıacenin tipide güzel diil..

• quote:

Orjinalden alıntı: banker yakup

ARKADASLAR HYUNDAI STAREX IM VAR TOYOTA HIACE ALMAYI DUSUNUYORUM SAGLAMLIK MASRAF VE YAKIT DURUMUNU BILEN VARSA YARDIM RICA EDIYORUM TESEKKURLERÇ

Neden hiace? Transporter ve H-1 varken. Bu aracın muhtemelen yedek parçası bile sipariş ile geliyordur perişan olursun serviste.
  • gaza gelme 106 000 yaptım trafic ile sorun yok son hız 210 km-s her depoyu ölçerim 215 230 ykr arası yakıyor ş.içi ortalama 500 kg yükle 2500 kg a kadar yük attım canavar gibi heleki yakıt önemliyse ve çok km yapıyorsanız tek geçerim en yakın rakibi 350 ykr yakıyor
  • hayır hiace bu haliyle bari ucuz olsa,
    ucuzda değil, ne iç nede dış ''bence'' çekici değil, ne yapmaya çalışıyor bu toyota anlamak mümkün değil...
  • gercekten 5 10 sene önceden geliyo bu aracla toyota amac ne bende anlamadım fiyat pahalı ortada bişi yok........
  • 5 yıl kadar transit kullandım yük konusunda banamısın demedi üstelik turbosuzdu. şuanki transitler daha güçlü eğer amacınız ticaret ise ben size transit öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onun yerine h1 i tercih et bence hem mtor olarak hiaceden cok daha üstün 2.5 170 ps motor var
  • h1

• BENDE HİACE ALICAM............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.