Şimdi Ara

toyota hilux 2007 120 bg kullanan varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toyota hilux 2007 2008 120 bg kullanan varsa eskisi gibi sağlammı bakım masrafları nedir yakıt sorunu varmı iyi hızlanıyormu eski nesillere göre anatnatajı ve dezavantajı varmı konforlumu beğenmediğiniz yönleri varmı

• Toyota herzaman sağlamdır. Eskisi gibi sağlammı derken LN 145 kasadan bahsediyorsan, evet onun kadar sağlam. Konforlu bir araç, turbolu olduğu için hızlanması iyi,kronik problem yok. Bakım masrafları 40.000 km ye kadar 170-200 civarı. 40.000 pahalı ... yakıt sorununu anlamadım.ne demek istediniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

Toyota herzaman sağlamdır. Eskisi gibi sağlammı derken LN 145 kasadan bahsediyorsan, evet onun kadar sağlam. Konforlu bir araç, turbolu olduğu için hızlanması iyi,kronik problem yok. Bakım masrafları 40.000 km ye kadar 170-200 civarı. 40.000 pahalı ... yakıt sorununu anlamadım.ne demek istediniz.

bilgi için teşekkürler ln 145 için far varmı demiştim yüreğime su serptin endeni eskisi gibi japan değil afrika malı olması idi zaten ln145 lerin şu an ki minimum masrafı her 5binde 136 ytl 40,000 kmdede 352,ytl sanırım yenileri 10,000kmde bir servise uğruyor yanılıyormuyum yakıt sorunu derkende ekonomik mi 120bg gücü nerden alıyor km ne yakıyor gibi idi teşekkürler
  • sana ilginç bir şey söyleyeyim araç LN 145 lerden daha az yakıyor aslında..Turbo intercooler olduğu için daha verimli bir yanma sağlıyor fakat LN 145 kara mazot kullandığı için ,KUN15 ve 25 ler de euro diesel kullanmasından dolayı daha fazla yakıt gideri var denilebilir.Aslında ince bir matematikle aynı gibi ya neyse ..

Yalnız şöyle bir durum var KUN 15/25 lerde her 20.000 km de yakıt filtresi ve diferansiyel yağı değişir.Özellikle 4x4 KUN 25 modeli ise yandın, çift diferansiyel olduğu için maliyet artıyor..Herşeye rağmen çok ama çok keyifli kullanımı var.Şiddetle tavsiye
  • Galeride 4*4 bir siyah Hilux e aşık olmuştum ama bu araçların bozuk yoldaki konforları ve viraj kabiliyetleri tasarımın verdiği heyecanla doğru orantılı değil malesef,tabi bunda beklentilerinizde çok önemli ama genel olarak herkes arka koltuk sırasının sarsıntılı olmasından şikayetçidir,satın alınır alınmaz ağırlık taktırılır vs vs..
  • arkaya 2 torba çimento ansak yeter her halde
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Galeride 4*4 bir siyah Hilux e aşık olmuştum ama bu araçların bozuk yoldaki konforları ve viraj kabiliyetleri tasarımın verdiği heyecanla doğru orantılı değil malesef,tabi bunda beklentilerinizde çok önemli ama genel olarak herkes arka koltuk sırasının sarsıntılı olmasından şikayetçidir,satın alınır alınmaz ağırlık taktırılır vs vs..

haklısın öyle bir rahatsızlık sözkonusu..Ama bu tarz araçaların genel hastalığıdır..Yukarıdaki arkadaşın görüşüne nazaran kasanın altına iki şasenin bittiği noktaya 80 kg kadar demir köprü kaynatmak soruna çare
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sana ilginç bir şey söyleyeyim araç LN 145 lerden daha az yakıyor aslında..Turbo intercooler olduğu için daha verimli bir yanma sağlıyor fakat LN 145 kara mazot kullandığı için ,KUN15 ve 25 ler de euro diesel kullanmasından dolayı daha fazla yakıt gideri var denilebilir.Aslında ince bir matematikle aynı gibi ya neyse ..

Yalnız şöyle bir durum var KUN 15/25 lerde her 20.000 km de yakıt filtresi ve diferansiyel yağı değişir.Özellikle 4x4 KUN 25 modeli ise yandın, çift diferansiyel olduğu için maliyet artıyor..Herşeye rağmen çok ama çok keyifli kullanımı var.Şiddetle tavsiye

bilgi için teşekkürler benim kafama takılan bir kaç soru var biri kara mazot ikinicisikun 15 25 nedir ayrıca gene anlamadığım neden 20,000 kmde difransiyel yağı değişsin ki teşekkürler benimkisi 2005 model 45,000 km yol yaptım hala hiç bir şey değişmedi

• 4x2 lerin model kodu KUN15
    4x4 lerin model kodu KUN 25

Eski nesil mazotlar yani euro dizel olmayan mazotlara kara mazot denir.
    Sizin aracınızın 40.000 km de dif. yağı değişmesi gerekirdi,yeni nesil araçlarda km yi 20.000 e düşürdüler.
  • quote:

4x2 lerin model kodu KUN15
    4x4 lerin model kodu KUN 25

Eski nesil mazotlar yani euro dizel olmayan mazotlara kara mazot denir.
    Sizin aracınızın 40.000 km de dif. yağı değişmesi gerekirdi,yeni nesil araçlarda km yi 20.000 e düşürdüler.

aracım şu an 45,000 kmde değişmediler yalnız 40,000 kmde 300 ytl verdim komple filitreler yağ değişti başka birşey yok yoksa servis eksik hizmetmi ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.