Şimdi Ara

toyota prius hibrid super......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toyota prius hibrid bu aracı biraz inceledim ya ne güzel bi araba hem minivan gibi hem az yakıyor iki motor varmış hem benzinli hem elektrik motoru elektrik motoru 40 km hıza kadar devrede kalıyormuş sonra benzinli motor devreye giriyormuş bu arada eletrikli motorun şarjı doluyormuş ve 40 km hıza kadar elektrikli motor 400 nm tork üretiyormuş.bu araçlar neden türkiyeye gelmiyor acaba avrupada ve amerikada baya satılıyormuş.avrupa fiyatı 24000 euro

• BIZDE EKONOMIK ARAC GELMEZ B4ENZIN FIYATI COK DÜŞÜK YA GEREK YOK ALAYINA
  • Türkiyeye geldiği gün 48000€'dan satın alırsın.Ve hibrit bir arabaya kimse bu kadar para vermez...
  • PlayStation2'de oynadığım bir oyun var.. Gran Turismo

Orada bu araç var.. Toyota Prius Hybrid..

Valla orada hiç 400 Nm tork üretiyor gibi gözükmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 20 Eylül 2006; 23:07:26 >
  • Bir Honda Jazz'dan çok daha ekonomik değil. Ancak felsefe ve teknik olarak çok başarılı bir araba bence.

Hollywood yıldızı olup da kullanmayanı dövüyorlar. Brad Pitt bile bunu kullanıyor.

Ayrıca Jeremy Clarkson'a göre (Top Gear) insan öldürmenin en sessiz yolu (top oynayan çocuklara yaklaşırken hiç ses çıkarmıyor)
  • prius keşke gelse.ben toyota ya sormuştum.japonya toyota demişki en fazla 200 tane verebiliriz.bunuda burdakiler kabul etmemişler.ve bu iş kalmış.aslında hibrit araçlar doğayı daha az kirlettiği için ötv den falan indirime gidilmeli.ozaman türkiyede bile gayet güzel satar.düşünsenize prius 40 milyar civarı.ozaman bence satar.
  • 400 nm değildir gücü ama aynı tork oranına sahip benzinli bir motordan daha iyi hızlanacağı ve gücü lastiklere daha iyi ileteceği kesin. Trafik ışıklarında rakipsiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.