Şimdi Ara

Toyota Yaris Çelik jant

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toyota Yari aracıma çelik jant taktırmak isityorum. Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Sizce marka olarak tavsiye edebileceğiniz en iyi jant hangisidir.
    Aldığınız fiatı da yazarsanız iyi olur. syg.

• Bu güne kadar jantını almadıysan sana adres kormetal.com.tr sitesinde ...Yeri İST. Avcılarda...Çevresinde 5- 10 tane bayisi var...Takma, balans ücretsiz.. 2 yıl garantili...Çatlatıp kırabilirsen aynı jantı veriyorlar...4 adet 850 Lira... 2 yıl garantili... Çeşit çok bol...Beş yıl sonra gelip KORMETAL şu model şu ebat janttan bir tane istiyorum dersen yine veriyorlar.. Parasını öde , 3 gün sonra git al... Bunları 2 yıl önce FORD S MAX için 16 inç jant alırken sorduk öğrendik.....Sallama değil... Ek... Alüminyum jant aracın ömrü kadar kullanılıyor.PİYASADA YÜZLERCE ÇEŞİT MARKA JANT VAR...4 tane alıp taktın. 7 yıl sonra biri kırıldı, çatladı, kalan 3 tane çöpe gidecek yada benzerini bir başkasını alıp taktın.. Jantın biri farklı olacak.....YERİ YURDU BELLİ MARKASI BELLİ MADE İN TURKEY JANT ALIRSAN AYNI ÖLÇÜ , MODEL JANTI yıllar sonra GİDİP SİPARİŞ VERİP , PARASINI ÖDEYİP YAPTIRIYORSUN....Jant alırken bunları düşünün... Bu yazdıklarımı size kimse anlatmaz....Söylemez.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Nisan 2015; 13:21:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Avensis Lastik Ebatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.