Arkadaşlar selamlar. Ben dün sıfır bi yaris aldım. Bu aracı uzun süren araştırmalarım sonucu ve kampanyalı fiyatı sonucu tercih ettim. Asıl isteğim POLO almaktı ama Sevgili "DOĞUŞ OTO" burnundan kıl aldırıp indirim yapmadığı için almadım.Elalem 3-5 bin ytl indirim yapıyor "DOĞUŞ OTO" 500 ytl yapıyo!! Bu toyota yaris i kulllanan varmı aranızda memnunmusunuz biraz izlenimlerinizi bildirirmisiniz bana. Pişman olurmuyum aldığıma??
en güzelini yapmışsın sorunsuz ve kaliteli japona yönelmişsin...
VW illaki şık güzel ama inan yaris almakla en güzelini yapmışsın hayırlı uğurlu olsun allah kaza ve kötülük vermesin inşallah....
hangi versiyonu aldığınıda yazarsan sevinirim....ben yaris T-sport a binmiştim 2000 yılında türkiyeye yeni geldiği sene 1.6 114hp lik motoru olan versiyon yaris in içi muhteşem
tekar tekrar söylüyorum TOYOTA gibi bir marka dünyadaki kullanıcıların en mutlu olduğu marka sorunsuz...
ne demişler TOYOTA için ; O VARSA SORUN YOK....
yaris in bagajı çok küçük diyorlar ?
infinite`ye +1000000000000000 derim walla
eklencek baska bisey yok..
en guzel cewabi TOYOTA`N vericek zaten sana kullandikca:)
Hız önemli değil benim için dayanıklılık ve ekonomi önemli. onun için 1.0 lt Terra AC aldım.ayrıca bagaj da önemli değil. sadece işe gidip geleceğim. Dilekleriniz için çok teşekkürler allah kimseye kaza bela vermesin sağolun.
çok doğru tercih.yakıt tüketimi çok az.bende alacam.bekliyorum.nasıl aracın hızlanması nasıl?performansı nasıl ?kullanımı nasıl?bende alacam.kaça aldın?ben de 2.el alabilirim.bildiğin araç varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetsirli
Arkadaşlar selamlar. Ben dün sıfır bi yaris aldım. Bu aracı uzun süren araştırmalarım sonucu ve kampanyalı fiyatı sonucu tercih ettim. Asıl isteğim POLO almaktı ama Sevgili "DOĞUŞ OTO" burnundan kıl aldırıp indirim yapmadığı için almadım.Elalem 3-5 bin ytl indirim yapıyor "DOĞUŞ OTO" 500 ytl yapıyo!! Bu toyota yaris i kulllanan varmı aranızda memnunmusunuz biraz izlenimlerinizi bildirirmisiniz bana. Pişman olurmuyum aldığıma??
Hocam hayırlı ugurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende ekonomi amaclı kucuk sınıfda benzinli araba alsam yaris 1000cc alırdım. Kaca aldınız acaba indirimden sonra. Artık arabayla ilgili deneyimlerininzi ve yorumlarınızı (tuketim-performans) bekliyoruz.
bende ekim 2004de aldım (oda 2005 model) yaris 1.3 sol at.. 15000km oldu çok memnunun şahsen, en ufak bi aksaklık çıkarmadı (ALLAH nazardan saklasın:) arabanın tipinide zamanla daha çok seveceksin emin ol.. yakıt tüketimi harbi çok ii, benimki 6,5 - 7l/km arasında (otomtk olmasına ragmen), seninkini düşünemiyorum bile:) ayrıca toyota kalitesine ve motor teknolojisine diycek laf yok zaten.. 10000kmde 1 bakıma çagırıyolar ama inan 20000km'de 1 bile gitsen bence tık etmez toyota.. hadi hayırlı olsun, güle güle kullan..
Benim arkadaşta 1 senedir 1.0 motorlu modeli var..Şehir içinde 6.5-7 litre yakıt tüketiyor, tek sıkıntısı bu.. Onun dışında çok güzel araba..Hayırlı olsun
ben 2.5 sene sorunsuz kullandım ve diesel diye fiesta tdci ile değiştirdim 2.5 sene de sorunlu olarak fiesta kullandım ve pişman oldum eminim yarisinle çok mutlu olacaksın satarken 2. eli çok iyi
HAYIRLI OLSUN KARDEŞ.
Kardeş hayırlıuğurlu olsun.. ALLAH kaza bela göstermesin daha iyilerini de versin...
Şehir içi alabileceğin en iyilerden birini almışsın. 11 yıllık toyota kullanıcısı olarak memnun kalacağını şimdiden söyleyebilirim. Yanlış bilmiyorsam arka koltuk kayar olduğu için bagaj hacmi genişleyebiliyor..
@ng@r@lı, hemşerimin dediği gibi deneyimlerini de burda bekliyoruz..
bence guzel araba:))ama kasasi degiscek istersen bekle yeni kasa al...
quote:
Orjinalden alıntı: ibk
ewet ama sanirim yaris adinda cikmicak o
quote:
Orjinalden alıntı: tuuberk
quote:
Orjinalden alıntı: ibk
ewet ama sanirim yaris adinda cikmicak o
toyota vitz diye hatırlıyorum yarisin japonyadaki ismi demişlerdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme