Arkadaşlar slm herkese, 2 hafta önce 1.6 auris blue mmt şanzımanlı aracımı almak üzere iken, forumda mayıs ayında 1.6 benzinli modellerde 132 bg motor ve 6 ileri tam otomatik versiyonların geleceğini öğrendim. Herhalde yeni avensis ve verso da kullanılan motor ve şanzıman olacak. Aracı aldığım bayiden ve bazı yetkili servislerle görüşmelerimde onlarda bunu doğruladılar mayıs ayında gelecek 1.6 benzinli modellerin yeni motor ve şanzıman olacağını ancak mmt de üretilmeye devam edeceğini ilettiler. Bunun üzerine mmt aracımı almayarak kaporamı da bekleterek tam otomatik versiyonu beklemeye karar verdim. İki gün önce de bayiye (nataş) tekrar uğradım. Bana corollada motor ve şanzımanın değişeceğini auriste böyle bir durumun olmayacağını iletti. Tabi delirdim haliyle. Nedir arkadaşlar bu durum, bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Konuyla alakalı değil ama NATAŞ'tan ne araba al nede servise git. Kesinlikle müşteri memenuniyeti SIFIR. Aman diyorum.... Allah belalarını versin hakkımıda zaten helal etmiyorum hepsine
Ne oldu arkadaşım seni bu kadar kızdıran, gerçi bende kızdım bana net ifadeler kullanmadıkları için.
Arkadaşlar motor şanzıman konusu hakkında bilgisi olan yokmu. Hangi modellerde uygulanacak.
walla aracını onların bir servsine sok görürsün müşteri memnuniyeti, hizmet ilgi alaka sıfır. Aracım 7 gün serviste kaldı, ldığımda koltukları poşetlemediklerinden dolayı içi komple leş gibiydi. Yaptıkları hiçbirşey düzgün değil di vs vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
walla aracını onların bir servsine sok görürsün müşteri memnuniyeti, hizmet ilgi alaka sıfır. Aracım 7 gün serviste kaldı, ldığımda koltukları poşetlemediklerinden dolayı içi komple leş gibiydi. Yaptıkları hiçbirşey düzgün değil di vs vs vs
Anladım arkadaşım geçmiş olsun, aklımızın bir köşesindede söylediklerin kalsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme