Şimdi Ara

TP-LINK ADSL MODEM UCTU Help!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TP-link TD-W8101G markalı modemime Firmware günncelemi Wi-Fiden yapıyordum güncelleme %100 e geldi ve dondu. Modeme reset attım ama artık sadece power ışıgı yanıyor Wi-Fi hic gözükmüyor eternette bagladım yine ip almıyor. modemin arkasındaki resetten bircok kez reset atmama ragmen degisen hicbirsey yok bir öneriniz varmı acaba ne yapabiliriz yoksa servise mi göndermeliyim.

Yardımınız icin tskler.

• ethernet'ten bağlanabiliyorsan frimware'i yeniden yüklemeyi dene. Bağlanamıyorsan servise götürmen iyi olur ama garanti dışı olacağından yenisini alman daha mantıklı olabilir. :S
  • Eternetten baglanamiyorum modem ip almıyor ama zannedersem garanti disinda kalmaz. Baska turlu bir öneri olsa göndermeden denemek isterdim.
  • Sanırım konuyla ilgili tecrube sahibi arkadasimiz yok en iyisi servis yolu göründü., herkeze tesekkurler
  • oncelikle reset tusuna 30 saniye kadar tutun cihaz acikken, sonra kapatip bir 30 saniye basili olarak bekleyin ve birakin. tekrar acmayi deneyin. bazi tp-link modemlerde bu onceki firmware'e donus icin bir yontem.
    alternatif olarak laptop'a ya da pc ye 192.168.1.2, 192.168.2.2,192.168.0.2 iplerini vermeyi deneyin ethernet ile baglanip, 192.168.1.1 ya da 192.168.2.1 ya da 192.168.0.2 Iplerine ping atip modem'e erisip erisemediginizi kontrol edin. modem'e ethernet ile baglandiginizda ethernet portunun on yuzdeki isigi yanmiyorsa yapacak cok birsey kalmamistir. servis yolu gorunuyor. wirelessdan firmware atmaya calistiginizi soylemeseniz iyi olur. onun disinda duzeltip geri yollarlar ( servis genelde kutusunu acip board uzerinde lehimsiz olarak bulunan seri porttan cihaza baglanip tftp ile olmasi gereken firmware'i atiyor bunu siz de yapabilirsiniz ama kablo vs gerekir)/
  • @oasisngn

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Akşam evde anlattıgınız yöntemi deneyim tebrübelerimi paylaşırım. Zaman ayırdığınız için tskler.
  • bu soruna çare bulan oldu mu acaba?aynı sorunu yaşadığım bir modem var elimdee ve bir şey yapamıyorumm
  • Servise götürmek en mantıklısı, ya da teknik bilginiz varsa, kart üstündeki pinlere doğrudan kablo lehimlemek suretiyle yeni firmware yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  • tp link td-w8961nd modemin arayüzünden tekrar başlat dedik net gitmişti demez olaydım modemin powerdan başka hiç bi ışıgı yanmıyo eski modeme döndük
  • Aynı sorunu 10 senelik QUAKE modemimde yaşamıştım, sırf arayüzü aynı diye TP-LINK firmware yüklemeye çalıştım gitti bir daha gelmedi power tuşu dışında hiçbir ışığı yanmıyordu kafayı yemek üzereydim tamirciye götürdüm olmadı çipleri zarar görmüş dedi cihazı adamdan alıp çöpe attım yeni modem aldım diyeceğim o ki cihaz garantideyse garantiye gönder garanti dışıysa boşa uğraşma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: joole

tp link td-w8961nd modemin arayüzünden tekrar başlat dedik net gitmişti demez olaydım modemin powerdan başka hiç bi ışıgı yanmıyo eski modeme döndük

hard reset denedinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifiden güncelleme yapılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.