Şimdi Ara

TP-Link Archer AX12 giga hızı vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürünü TP-Link Archer AX12, AX1500

www.hepsiburada.com
    TP-Link Archer AX12, AX1500 Mbps, Fiber Destekli, 4 Gigabit Fiyatı
    https://app.hb.biz/Tx0lZFvHslpH

Sipariş verdim evdeki GigaFiber modemden ofisime 30 metre kablo geliyor ve bu şekilde fiberi aktarabiliyorum. Yalnız sorunum şu modemden gelen kabloyu laptopa taktığımda 800 900 Mbps internet hızı alabiliyorum fakat routera taktığımda 94 Mbps de takılı kaldı. Hem eski routerim olan Mi Router 4A standart modelimde de aynı hızı verdi. Giga girişli yeni TP-Link AX12 ile denediğimde bu hızı ne yapsam da alamadım. Routeri kabloyla PC'ye bağladım, Wi-Fi ağını 5 g ye alıp telefonumdan bağlandım yine de 94 Mbps'nin üzerine çıkamadım. TP-Link çalışanlarıyla uzun süren destek sonucu hızı yine de alamadım. Sonrasında bana modemden routere gelen kablo kaç metre diye sordu bende 30 metre cevabını verdim. Bana söylediği şey ise en fazla 1-2 metre uzunluğunda olması gerekir bu yüzden hızı alamıyorsunuz cevabı oldu. Bu konu hakkında yardımınızı alabilir miyim? Bana verdiği cevap çok mantıklı gelmedi. Çünkü laptopta 30 metre CAT 6 kablo ile fiber hızını aldım. Modemi iade ettim farklı bir modem denemek istiyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.