Şimdi Ara

TP-Link Archer T4U Plus Kablosuz Ağ Adaptörü 329 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok ihtiyacım vardı, ne kadar teşekkür etsem az.

çok sağolun.

• Evin içinde çekmeyen oda için kullanılabilir mi adaptörle fişe takılırsa?

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Wifi özelliği olmayan masaüstü pcler için bu cihaz. Çekmeyen odaya repeater alabilirsiniz. Wifiye bağlanıp kendi üzerinden wifi yayar.

Konu sahibine teşekkürler aldım bende. Antenler hk. bilgi bulamadım. 2x5 dBi mi acaba bilgisi olan var mı?
    Edit: antenler çıkmıyor sanırım.
    Edit2: kutu üzerinde 5 dbi yüksek kazançlı antenler yazıyormuş. Güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 24 Mayıs 2023; 14:19:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaçırdık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kriptoymus kullanıcısına yanıt

hocam merhaba. wi fi çekmeyen odaya prize takıp odada wi fi çekmesini sağlayan önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır?

• teşekkürler, ben de aldım sabah, gerçekten ihtiyacım vardı bakınıyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dartagnan83 D kullanıcısına yanıt
    A101deki mercusys güzel.
    akakce.com
    Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/wifi-guclendirici/en-ucuz-tp-link-mercusys-mw300re-300-mbps-fiyati,323798103.html

Bu cihazlar üstte de arkadaşa dediğim gibi wifi a bağlanıp kendi wifi ağlarını yayarlar. Çekmeyen odaya koyarsanız bu cihazda da muhtemelen çekmeyeceği için görevini yapamaz. Ya da az çekiyorsa az aldığını az dağıtacaktır.

35mbps olan internetiniz wifinin 1 çizgi çektiği yerde 5-10mbps hız veriyorsa bu cihazda 5-10mbps i yayacaktır. Ancak antenleri olduğu için muhtemelen aynı konumda telefon gibi cihazlardan daha iyi çekecektir.

Bu cihazlar araya koymak içindir. Modem ile bağlanmak istediğiniz (düşük çeken) yerin ortasına koymak muhtemelen en iyi çözüm olacaktır.

Kurulumu iyi çeken bir yerde yapıp hız düşmeden en uzak nereye kadar götürebileceğinizi yine kendiniz speedtest ile test edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 24 Mayıs 2023; 16:38:13 >

repeaterlarla uğraşma boşuna

bunu aldım rahat ettim

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Farkı ne hocam? Mesh nasıl çalışıyor? Olay aynı isimde ağ oluşturmaksa repeaterda da aynı şey mümkün.

• kriptoymus kullanıcısına yanıt
    Google dan araştırabilirsiniz hocam. Meshle repeaterım farkını açıklayacak bir vaktim yok ne yazık ki. Ama mesh candır, imkan varsa daha kaliteli markalar tercih edilebilir. Benim attığım en dandiği

• mesh için modeminiz destekliyor mu o önemli ama. turksat benim desteklemiyor

• ekaydirma kullanıcısına yanıt

Modemden ethernet kablosuyla mesh cihaza bağlan. Modemin kablosuz ağını kapat bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sepete attığımda ödeme sayfasında hata veriyor maalesef

• Ozleran kullanıcısına yanıt

Sizin mesajınızı görünce denedim oldu hocam.Teşekkür ederim hocam haber için.

• Wifi çekiyor çekmiyor işleriyle uğraşmamak için en iyisi mesh sistemi. Hem de modemin dandik wifi'sinden kurtulmuş oluyorsunuz. Powerline, repeater, access point, extender (ki bunların bazıları aynı şey) her türlüsünü denemiş biri olarak söylüyorum.

Powerline adaptör alın siz hocam. Prizden prize İnternet sağlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.