İhtiyacı olan alsın. Çoklu alımda sipariş iptal edilebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İhtiyacı olan alsın. Çoklu alımda sipariş iptal edilebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok ihtiyacım vardı, ne kadar teşekkür etsem az. çok sağolun. |
Evin içinde çekmeyen oda için kullanılabilir mi adaptörle fişe takılırsa? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 24 Mayıs 2023; 14:19:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam merhaba. wi fi çekmeyen odaya prize takıp odada wi fi çekmesini sağlayan önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır? |
teşekkürler, ben de aldım sabah, gerçekten ihtiyacım vardı bakınıyordum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 24 Mayıs 2023; 16:38:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
repeaterlarla uğraşma boşuna amazon Mercusys Halo S3(2-Pack), N300 Mbps Tüm Ev Mesh Wi-Fi Sistemi https://www.amazon.com.tr/dp/B07TMKGQ6C/ref=asc_df_B07TMKGQ6C1670225400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07TMKGQ6C&linkCode=asnbunu aldım rahat ettim |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
mesh için modeminiz destekliyor mu o önemli ama. turksat benim desteklemiyor |
Modemden ethernet kablosuyla mesh cihaza bağlan. Modemin kablosuz ağını kapat bu kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sepete attığımda ödeme sayfasında hata veriyor maalesef |
Sizin mesajınızı görünce denedim oldu hocam.Teşekkür ederim hocam haber için. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Powerline adaptör alın siz hocam. Prizden prize İnternet sağlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |