Şimdi Ara

TP link Deco x73-dsl satın aldım Ont fiber dsl nasıl bağlaycam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tp link Deco x73-dsl satın aldım ama ont cihazın yüzden yapamıyorum TP link Deco x73-dsl giriş var ont cihazın dsl girişi yok wan giriş hattı var internet dsl wan dönüştürücü aldım ama işe yaramadı
    Önerileriniz açığım TP link Deco x73-dsl satın aldım Ont fiber dsl nasıl bağlaycam TP link Deco x73-dsl satın aldım Ont fiber dsl nasıl bağlaycam TP link Deco x73-dsl satın aldım Ont fiber dsl nasıl bağlaycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguz0001 -- 15 Nisan 2025; 1:32:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fiber internet için DSL modeme ihtiyacınız yok, benzer fiyata deco x50/x60 gibi modellerden 2li veya 3lü alıp mesh sistem kurabilirsiniz. Tek cihaza göre kapsama alanı ve kablosuz bağlantı daha iyi olacaktır.

İlla elinizdekini kullanacaksanız
    ONT'den gelen ethernet kablosunu, X73 üzerindeki 1'den 4'e ethernet portlarından birine takarsınız (otomatik olarak wan portu algılama özelliği varmış).
    Decolarda hangi menüdedir bilemiyorum ETHWAN, ethernet wan gibi bir seçenek varsa oradan internet kullanıcı adı ve şifrenizi ve vlan id değerini 35 girersiniz. Bu şekilde İnternete bağlanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende de deco x73 dsl var ve birde deco m4 var uzun uğraşlar sonucu ıss nin verdiği modemi ortadan kaldırıp direk olarak x73 ile internete bağlanmayı sağladım. ve m4 ile mesh sistemi kurdum sıkıntısız kullanıyorum.

yapman gereken ont den gelen ethernet kablosunu x73'e bağlayıp,

uygulama üzerinden gelişmiş linkinden işlem modunu wi-fi yönlendirici modunu açmak ve açılan pencereden ıptv/vlan sekmesini aktif etmek

daha sonra geri gelip ana sayfada internet bağlantısı sekmesinden internet bağlantı tipi ni PPPoE yapıp kullanıcı adı ve şifresini girmek ve beklemek cihaz bir müddet sonra ıp alacaktır.(internet servis sağlacının herhangi bir modem kısıtlaması yoksa).

bu arada deco m4 model de direk olarak bağlanabiliyor aynı ayaraların yapılması gerekiyor.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subat1802 -- 15 Nisan 2025; 11:21:27 >
  • subat1802 S kullanıcısına yanıt
    Dediğin yaptım oldu teşekkürler ama eksik var iptv /vlanda da isp profili var --ordan özel yapıp -- internet vlan Akif ederek - alt da -- internet vlan kimliği 35 yazılması gerekiyormuş alttaki yere 1 yazılması gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oguz0001 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim işe yaramasına sevindim.
    Eksik dediğin yer doğrudur onu yazmayı unutmuşum ama ben 35/0 olarak girdim çalıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.