Şimdi Ara

TP-LINK TD-854W PORT AÇMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TCP: 80, 44, 4000-4200
    UDP: Auto mode: 3658, 5730-5739

Arkadaşlar PES 2013 Oyunu için bu portları açmam gerekiyormuş, uğraştım uğraştım yapamadım.. modemi değiştirin diyorlar artık oyuna bir türlü girmiyor, udp auto mode nedir nasıl açılır ? diğerlerini de anlamadım zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

PC:

Arkadaşlar PES 2013 Oyunu için bu portları açmam gerekiyormuş, uğraştım uğraştım yapamadım.. modemi değiştirin diyorlar artık oyuna bir türlü girmiyor, udp auto mode nedir nasıl açılır ? diğerlerini de anlamadım zaten..

arkadaşım biraz geç oldu ama simple port forwarding programıyla yaparsın kullanımı kolay bir programdır.Kolay gelsin....
  • Teşekkürler..deneyeceğim..
  • http://www.portacmak.com/

Sitede herşey anlatılıyor.Ben de Modern Warfare 3 için açtım.Gayet başarılı
  • arkadaşlar
    ttnetin verdigi tplink 150m 4 portlu modem nasıldır ?
  • tp-link td854w modem var fakat tüm araştırmama ragmen bir türlü port açamadım. Port açmak istediğim program Radmin (uzaktan pc yönetim) için olacak port nosu 4899 bir türlü beceremedim. Yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  • Aynen benim modemim de TP-Link td854w. Herşey tamam söylenenleri yaptım. Şimdi yukardaki arma yerine yazıyorum 192.168.1.1 diye... Gelen ekranda isim ve şifre istiyo yazıyorum ismimi şifremi girmiyor. Aynı ekran yine karşımda.
    Yardımınız için şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR TP LINK TD-W9960 MODEM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

PC:

hocam çözdünmü sorunu? aynı modem bende var açamadım portları. giremiyorum oyuna birtürlü
  • Sorun çözülmedi.. modemi değiştirdim..
  • Arkadaşlar ne ettiysem pes port sorununu çözemedim hiçbir yöntem çalışmıyor. Yeni tplink modemde bile olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.