Şimdi Ara

TP-LINK TD-W8901G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TP-LINK ALDIM ilk defa böyle bir sorun gördüm belki de biz yapamıyoruz.modem kablolu ayarları yapılandırıldaktan sonra gayet güzel çalıştı,
    kablosuz ayarlarını yaptığım halde ip alıyor fakat hiç bir şekilde nete girmiyor,her türlü şifreleme yöntemini denedim.
    kanal turkey
    Beacon Interval : (20~1000 arası)
    RTS/CTS Başlangıcı : (1500~2347 arası)
    Fragmantasyon Başlangıcı : (256~2346 arası)
    DTIM : (1~255 arası
    802.11 b/g : 802.11b802.11g802.11b+g
    SSID ayarları felan herşey tamam şifreleme:tkip

bu modem ile böyle bir sorun yaşayıp sonrasında kablosuz bağlanabilen var ise yazsın lütfen..

• harici usb 54 mpbs adaptör de denedim yine olmadı sorun modem de değştirince haber vereceğim tam sorunu.
  • en son firmwar'i yükleyince düzeliyor, zaten sitesindede öyle yazıyor. son çıkan firmware'i yükle.

http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TD%2DW8901G&h=V1

direk link : >http://www.tp-link.com/english/soft/200911594519.zip

• Yine aynı sorun verdiğiniz linkten download yaptım,modem arayüzünden bakım yazılım yeni yazılım lokasyonundan yeni dosyayı güncelleme yaptım,
    1.0.2 Build 090113 Rel.39443 yine aynı sorun devam ediyor.
  • ewt sorun halloldu Gelişmiş ayarlar vlan

VC : İşaretli
    Port #
    0 1 2 3 4 5 6 7

Ethernet : Port #
    1 2 3 4

Kablosuz LAN : İşaretli
    Port #
    0
    hepsini işaretliyorsunuz 64bit şifreleme ve ssıd adını doğru yazdıktan sonra bağlanıyor.
  • Merhabalar,
    aynı marka ve aynı model modem(TP-Link TD-W8901G) bende de var.
    benim sorunum kablosuz bağlantıda ; kablosuz bağlantı ayarlarını yaptım ve bağlandım, lakin bu bağlantı 1-2 dk içerisinde kopuyor ve tekrar bağlanmasını bekliyorum.
    işin ilginç yanı ise sağ alt göstergede bağlantının hala bağlı oldugunu göstermesi ve sinyal gücünün ise Mükemmel oldugunu belirtmesi.
    yazılımı da denedim. laptopda ve usb wireless adaptorle de denedim. sonuç hep aynı --> 1-2 dk sonra bağlantı kopuyor.

ozgurketenci'nin yazdıgı çözümde üstü kapalı kalmış. anlayamadım.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtique

Merhabalar,
    aynı marka ve aynı model modem(TP-Link TD-W8901G) bende de var.
    benim sorunum kablosuz bağlantıda ; kablosuz bağlantı ayarlarını yaptım ve bağlandım, lakin bu bağlantı 1-2 dk içerisinde kopuyor ve tekrar bağlanmasını bekliyorum.
    işin ilginç yanı ise sağ alt göstergede bağlantının hala bağlı oldugunu göstermesi ve sinyal gücünün ise Mükemmel oldugunu belirtmesi.
    yazılımı da denedim. laptopda ve usb wireless adaptorle de denedim. sonuç hep aynı --> 1-2 dk sonra bağlantı kopuyor.

ozgurketenci'nin yazdıgı çözümde üstü kapalı kalmış. anlayamadım.
    teşekkürler.

wan ayarlarının yapıldığı bölüm, 0-7 arası..
    wan ayarını yaptığın halde, hangi sayfayı kullanacağını belirtmezsen nete giremiyorsun, hepsini işaretle demüş..
    wlan bağlantısının kopması, kanal6, kanal11 dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kablosuz modemler arasında en ucuzu bu sanırım? Markasını daha önce duymadım ama kullananlar memnun olduklarını belirten yorumlar yapmışlar. Hepsiburada da 69 tl ye satılıyor kdv dahil. Sanırım bu modemi alıcam ben umarım pişman olmam. Birtek wireless manuel olarak kapatılabiliyormu onu söylemişler. Gece yatarken kapatmak isterim wlanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Kablosuz modemler arasında en ucuzu bu sanırım? Markasını daha önce duymadım ama kullananlar memnun olduklarını belirten yorumlar yapmışlar. Hepsiburada da 69 tl ye satılıyor kdv dahil. Sanırım bu modemi alıcam ben umarım pişman olmam. Birtek wireless manuel olarak kapatılabiliyormu onu söylemişler. Gece yatarken kapatmak isterim wlanı.

Tarayıcınızdan modem arayüzüne girip kablosuz ayar kısmında girerseniz,
    ilgili ayarı seçip kapatabilirsiniz. Onun dışında üzerinde kablosuzu kapatmak için ayrıca tuş yok.
    Hatta benim bildiğim çoğu modemde de bu şekilde kapatılabiliyor.
  • ...............

EDİT: sorunu hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 25 Eylül 2009; 22:23:32 >
  • arkadaşım robotic 9108 lazım yeni üyeyim ilan vermesinide bilmiyorum yardımcı ol
  • Arkadaşlar merhaba;
    Ben de bu modemden alıp, kablolu bağlantıyı çok rahat hallettim.Fakat bu modemle ilgili başlıklar altında yazan tüm hususları okuyup yazılanları yapmama rağmen kablosuz bağlantıyı bir türlü gerçekleştiremedim.Fazlaca teknik olmayacak şekilde anlatıp yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim.
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurketenci

ewt sorun halloldu Gelişmiş ayarlar vlan

VC : İşaretli
    Port #
    0 1 2 3 4 5 6 7

Ethernet : Port #
    1 2 3 4

Kablosuz LAN : İşaretli
    Port #
    0
    hepsini işaretliyorsunuz 64bit şifreleme ve ssıd adını doğru yazdıktan sonra bağlanıyor.

diosun ama hepsini işaretleyince internete bağlanamıorum. bendede o 1-2 dk lik wireless da kopmalar var daha acık yardımcı olursan sevinirim modemimiz aynı model
  • Aynı sorun bende de var bir haftadır çözemedim problemi, ağdan sürekli düşüyor bilgisayar, kafasına göre tekrar bağlanmak için şifre istiyor, internet ışığı sabit olmasına rağmen bir türlü giremiyorum vs. Kablolu bağlantıda hiçbir problem yok, kablosuzda bağlandığımda 8 Mbit hıza rağmen 80 Kb ile indirme yapabiliyorum. Çok sıkıldım iade edicem galiba...
  • Arkadaşlar bu modemim arkadasında kapatma düğmesi var mı? Yani gece yatarken arkasındaki düğmeden kapanabiliyor mu yoksa fişini mi çekmek gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.