Merhaba kablo net Netmaster CBW-383ZN modemi köprü modunda kullanıyorum, router olarak da Tenda AC5 AC 1200 kullanıyorum. Tenda 2 duvar ötedeki odalar için yetersiz kaldığı için elimdeki TP-Link TD-W9970V3 modemi access point olarak kullanmak istedim. Modemin arayüzüne girip ayarları yaptım ancak modeme doğrudan natmester cihaza bağladığımda internet bağlantısı sağlanmıyor tenda'ya bağladığımda sorun yok. Şu anda tenda cihazına bağlı ve 2. dağıtıvı olarak çalışıyor. Netmasterden neden tendaya sinyal gittiği halde tp link modeme sinyal gitmiyor. Bu arada netmasterin lan çıkışlarında sorun yok aynı çıkıştan tendaya sinyal gidiyor ama tendanın kablosunu söküp diğer modemi taktığımda sinyal kesiliyor. 2. sorun da şu: Modem ile bilgisayar arasında kablo olmadığı zaman modeme bağlanamıyorum. IP çakışması olabilir diye düşündüm ama 3 cihazın da ip adresi farklı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozzika -- 19 Aralık 2023; 16:35:31 > |
TP-Link TD-W9970V3 Modemi Access Point Olarak Kullanma Sorunu
-
-
Merhaba;
Netmaster' dan gelen kabloyu TP-Link TD-W9970V3 4. portuna (WAN) bağlamalısınız ve Tenda da girdiğiniz kablonet kullanıcı adı ve şifreyi girmelisiniz.
Kolay gelsin.
-
hocam teamviewer id ve şifre yollar mısınız bir ayarlarınıza bakayım
-
Bu bilgi hatalı. Cihazlar bağlanmadan önce TD-W9970'e girilip access point moduna çekilip dhcp devre dışı bırakılması gerekir. Yoksa çift nat sorunu olur.
-
Merhaba;
Dediğiniz gibi soruyu yanlış anlamışım! Tenda yerine TP Link in kullanılacağını gibi bir algım olmuş :)
Netmaster CBW-383ZN modemi köprü modunda aldığınızda sadece bir cihazda sonlardırma yapabilirsiniz; bu işi Tenda AC5 AC 1200' e yaptırıyorsunuz Netmaster' a ikinci bir cihaz bağlayamazsınız.
Ancak Tenda AC5 AC 1200 LAN portundan bir kablo ile TD-W9970 LAN portuna bağlayıp AP moduna alıp kullanabilirsiniz.
Kolay gelsin.
-
https://forum.donanimhaber.com/rehber-tp-link-w9970-modem-kopru-modu-etkinlestirme-access-point-olarak-kullanma--156495581
Ayrıntılı olarak rehberini hazırlamıştım. Forumdaki konudan yardım alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dram ışığı yanıyor görüntü yok
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- monster statik elektrik boşaltma
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- silinen dosyaları geri getirme
- gigabyte bios tuşu
- mavi ekran hatası
- modem kurulumu
- root nasıl kaldırılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X