Şimdi Ara

TP-Link TD854W_1 modemimin wps isigi yanmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhabalar internetimi yaklasik 8 ay once aldim 8 aydirda rahatlikla kullanabiliyordum, dune kadar hic bir sorunum yoktu ancak dun bi anda internet gitti gidis o gidis bi daha da gelmedi ttnet i aradim suanda bi sorun yok dediler modemime bakmami soylediler modemimde power , ADSL ,İnternet ve WLAN isiklari yaniyordu sag taraftada wps isigininda yanmasi gerekiyormus modemin sol tarafinda power tusunun uzerinde wps yazili bir tus var ona 10 15 sn boyunca basmami soyledi bi anda wps isigi yanip sonmeye basladi sanirsam calisti deyip tesekkur edip kapattim . yanip sonmeye devap ediyordu wps isigi 1 2 dk sonra hic yanmamaya basladi yine ayni islemi uyguladim sonuc yine ayni . Yardima ihtiyacim var simdidien tesekkur ediyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wps gereksiz bir özellik sadece hızlı kolay bağlantı için... wps ışığı sönükse kapalı demek... kablolu bağlanıp ara yüzden bakmanı tavsiye edeceğim... bağlanamazsan tabi...
  • Oncelikle cevap icin tesekkurler ama internetim hala calismiyor TTNET i tekrar aeadim bana yeniden tanitmam gerektigini soylediler kurulum cd si oile tekrar kurdum ama baglanmiyor hem sadece bilgisayarima degil telefonuma da baglanmiyor o yuzden sikintinin modemde oldugundan eminim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.