Şimdi Ara

Tp-link w8901g modem arayüz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
34.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene TP-LINK W8901G model modemi aldım. 192.168.1.1 adresine girip kullanıcı adı : Admin Şifre: Admin yazarak giriş yaptım ve şifremi değiştirdim. 2 ay öncede sorunsuz şekilde girmiştim fakat 2 günden beri giremiyorum. kullanıcı adı ve şifreye admin-admin ve admin-ttnet yazarakta denedim kabul etmedi ve korunan nesne This object on the RomPager server is protected diye bi uyarı verdi. ne yapmam gerekiyor çok acil şifre değiştirmem lazım. ve ayrıca wireless bağlantım ile masaüstü pcden ve laptopumdan sorunsuz şekilde internete giriyorum ancak telefondan yada başka bir modemden denediğimde şifreyi kabul etmiyor. lütfen yardım edin.

• Benzer bir sorun bendede olmuştu.
    Başlat > Çalıştır > cmd yaz ve gir.
    oraya ipconfig yaz ve enterla.
    orda varsayılan ağ geçidi yazıyordur. ordaki ip adresini internet browsera yaz.öyle bir girmeyi dene.sorun benimkiyle tam aynı değildi ama yinede dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Benzer bir sorun bendede olmuştu.
    orda varsayılan ağ geçidi yazıyordur. ordaki ip adresini internet browsera yaz.öyle bir girmeyi dene.sorun benimkiyle tam aynı değildi ama yinede dene derim.

Denedim kardeş. Çıkan sonuç 192.168.1.1 oldu. yani girdiğim adres ile aynı. teşekkür ederim yinede. peki bunun sebebi dns ayarları falan olabilir mi bi ara değiştirmiştim heryere girmek için ancak şu anda hepsini otomatik algıla yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen45

quote:

Benzer bir sorun bendede olmuştu.

Denedim kardeş. Çıkan sonuç 192.168.1.1 oldu. yani girdiğim adres ile aynı. teşekkür ederim yinede. peki bunun sebebi dns ayarları falan olabilir mi bi ara değiştirmiştim heryere girmek için ancak şu anda hepsini otomatik algıla yaptım.

Alıntıları Göster
    eğer gir2 gibi birşey yüklediysen bilemiyorum.sana kendi dns dosyamı atayım ? özel mesaj ile msnini at.host dosyamı atayım sana. söylediğim yere atarsın.şuan hiç bir dns ayarı yapmadım ben.özel mesaj ile at msni.yalnız sürem biraz kısıtlı.hızlı olursan sevinirim.

• quote:

eğer gir2 gibi birşey yüklediysen bilemiyorum.sana kendi dns dosyamı atayım ? özel mesaj ile msnini at.host dosyamı atayım sana. söylediğim yere atarsın.şuan hiç bir dns ayarı yapmadım ben.özel mesaj ile at msni.yalnız sürem biraz kısıtlı.hızlı olursan sevinirim.

Alıntıları Göster
    dns ile ilgisi yok. bu modemde böyle bi problem var ve çözüm olarak yazılımsal bi güncelleme ile çözülebilir ancak. aksi taktirde resetlemekten baska care yok. o da ok ama modem üst dairede olunca sıkıntı büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: creepylord

dns ile ilgisi yok. bu modemde böyle bi problem var ve çözüm olarak yazılımsal bi güncelleme ile çözülebilir ancak. aksi taktirde resetlemekten baska care yok. o da ok ama modem üst dairede olunca sıkıntı büyük.

Alıntıları Göster
    Merhaba Egemen

Öncelikle modeme mudahale edebilmen için vermiş olduğun şifreyi hatırlaman gerekir...
    Yoksa modmin içine girip mudahale etmen şansın yok...
    bunun için modemi resetleyip bilgileri tekrar girmen gerekiyor...

cihazların bağlananama sebeplerine gelince modemden çıkan wirelles sinyali WEP, WPA, WPA2,
    şeklinde şifreleme mantığı kullanarak yayın yapar
    bağlanamak istediğin cihazların bu turde bir şifrleme desteği yoka sorun ondan olabilir...
    eğer cihazlara manuel olarak ip adresi verebiliyorsan bir kezde mauel ip vererek
    baglanmayı denemeni tavsiye ederim...

kolay geesin....

• quote:

Orijinalden alıntı: muscal

Merhaba Egemen

Öncelikle modeme mudahale edebilmen için vermiş olduğun şifreyi hatırlaman gerekir...

cihazların bağlananama sebeplerine gelince modemden çıkan wirelles sinyali WEP, WPA, WPA2,
    bağlanamak istediğin cihazların bu turde bir şifrleme desteği yoka sorun ondan olabilir...
    eğer cihazlara manuel olarak ip adresi verebiliyorsan bir kezde mauel ip vererek

kolay geesin....

benim problemimle de ilgisi var sanırım wep wpa wpa2 ile alakalı olarak :D bende bi süre sonra ana modeme erişemiyorum ve modemi resetleyip bilgileri baştan girmem gerekiyor. ve modem üst dairede oldugu zaman bunu her seferinde ypamıyorum haliyle. ne tür bi çözüm önerirsiniz kafayı yedim kaç aydır ayar etti modem :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muscal

Merhaba Egemen

kolay geesin....

benim problemimle de ilgisi var sanırım wep wpa wpa2 ile alakalı olarak :D bende bi süre sonra ana modeme erişemiyorum ve modemi resetleyip bilgileri baştan girmem gerekiyor. ve modem üst dairede oldugu zaman bunu her seferinde ypamıyorum haliyle. ne tür bi çözüm önerirsiniz kafayı yedim kaç aydır ayar etti modem :(

Alıntıları Göster
    la kimse de yokmu sunun çözümü :/ çılgına döndüm

• quote:

Sorununuz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

quote:

Sorununuz nedir ?

Alıntıları Göster
    Modem bi süre sonra arayüzüne erişilemez hale geliyor. şifre ve id yi giriyorum tamam diyorum, (id ve password ikisi de admin değiştirmedim.) tekrar parola soruyor. iptal dedğimde protected object gbi bişiler çıkıyor ve ulaşamıyorum arayüze. ancak modemi tamamen resetleyerek bunu düzeltebiliyorum. ama modem üst katta ve sürekli in çık yapmaktan usandım. modemi değiştiricem gibi görnüyor. bide bu aralar 2-3 gündür 15-20 saniyede bir internet kopup yeniden geliyor orası da ayrı bir sıkntı.

• quote:

Modem bi süre sonra arayüzüne erişilemez hale geliyor. şifre ve id yi giriyorum tamam diyorum, (id ve password ikisi de admin değiştirmedim.) tekrar parola soruyor. iptal dedğimde protected object gbi bişiler çıkıyor ve ulaşamıyorum arayüze. ancak modemi tamamen resetleyerek bunu düzeltebiliyorum. ama modem üst katta ve sürekli in çık yapmaktan usandım. modemi değiştiricem gibi görnüyor. bide bu aralar 2-3 gündür 15-20 saniyede bir internet kopup yeniden geliyor orası da ayrı bir sıkntı.

Modemi resetledikten sonra firmware güncellemesini yapın. Diğer bilgisayarda aynı sorun oluyorsa modem yazılımı arızalı gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

quote:

Modemi resetledikten sonra firmware güncellemesini yapın. Diğer bilgisayarda aynı sorun oluyorsa modem yazılımı arızalı gibi gözüküyor.

Alıntıları Göster
    modemin gerekli güncellemesini yaptım zati. ben bağlandığım bilgisyardan giremiyorum, ayrıyeten ana bilgisayardan modemin bağlı oldugu bilgisayardan da giremiyorum. modemi değiştirsem iyi olacak.

• quote:

modemin gerekli güncellemesini yaptım zati. ben bağlandığım bilgisyardan giremiyorum, ayrıyeten ana bilgisayardan modemin bağlı oldugu bilgisayardan da giremiyorum. modemi değiştirsem iyi olacak.

Alıntıları Göster
    Komedi aynı sorun bende de var şimdi kafayı yedim :)
    Şifreyi falan kaydederim hep.
    Yok olmuyor girilmiyor :)

Yok mu bir PC Kurdu yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Komedi aynı sorun bende de var şimdi kafayı yedim :)
    Şifreyi falan kaydederim hep.
    Yok olmuyor girilmiyor :)

Yok mu bir PC Kurdu yaw...

Alıntıları Göster
    farklı bir internet tarayıcısı (browser) kullanarak deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

farklı bir internet tarayıcısı (browser) kullanarak deneyin...

Alıntıları Göster
    browser la ne alakasi var reyis olay modemin ibişliğinden kaynaklanıyo
  • quote:

modem şifre giriş arayüzü tarayıcıya göre değişebiliyor...
    bazı browserlarda tam şifre girme alanında reklam gibi birşey beliriyor...
    şifre girmene mani oluyordu...

bu modem kötü bir modem değildir...
    4 yıl kullandım bu modemi kesintisiz...
    iss lerin bedava verdiği modemlere 5 basar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

quote:

modem şifre giriş arayüzü tarayıcıya göre değişebiliyor...
    bazı browserlarda tam şifre girme alanında reklam gibi birşey beliriyor...
    şifre girmene mani oluyordu...

bu modem kötü bir modem değildir...
    4 yıl kullandım bu modemi kesintisiz...
    iss lerin bedava verdiği modemlere 5 basar...

Alıntıları Göster
    Öncelikle internet aldığın firmadan kullanıcı adı ve şifreni ögren ardından cihazı fabrika ayalarına dönder. Baştan kurulum yap cihazın son güncellemesinide yükle problem düzelir. 10 saniye de bir kopma olduğunda modem üzerindeki adsl ve internet ışıkları sönüyorumu bunu kontrol et eger sönüyorsa internet veren firmayla görüş kopma problemi oradan kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GALAMOTH

Öncelikle internet aldığın firmadan kullanıcı adı ve şifreni ögren ardından cihazı fabrika ayalarına dönder. Baştan kurulum yap cihazın son güncellemesinide yükle problem düzelir. 10 saniye de bir kopma olduğunda modem üzerindeki adsl ve internet ışıkları sönüyorumu bunu kontrol et eger sönüyorsa internet veren firmayla görüş kopma problemi oradan kaynaklanıyor.

Alıntıları Göster
    modem kötü değil kesinlikle. ama bi süre sonra arayüze girememe sıkıntısı hoş bişi değil. modemi resetlemek mecburiyetinde kalıyosun. aslına bakarsan pek sıkıntı deil ama ayda 4-5 kere tekrar şifre belirle işte IP dağıt falan da filan uğraşası gelmiyor insanın.

• quote:

modem kötü değil kesinlikle. ama bi süre sonra arayüze girememe sıkıntısı hoş bişi değil. modemi resetlemek mecburiyetinde kalıyosun. aslına bakarsan pek sıkıntı deil ama ayda 4-5 kere tekrar şifre belirle işte IP dağıt falan da filan uğraşası gelmiyor insanın.

Alıntıları Göster
    Şuan aynı problem bende de var. Modem şifresini ilk aldığım gibi bıraktım. Şuan modem arayüzüne giriş yapamıyorum yanlış şifre diyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: makbulut

Şuan aynı problem bende de var. Modem şifresini ilk aldığım gibi bıraktım. Şuan modem arayüzüne giriş yapamıyorum yanlış şifre diyor. :)

Alıntıları Göster
    Sene 2014 aynı sorunu yaşıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.