Şimdi Ara

^^TP-LINK WA5210G OLANLAR İÇERİ CİHAZI PORTLUYORUZ(AIROS YÜKLEME)^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
16.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3 senedir 2 adet 5210 ü karşılıklı kullanıyordum. 3 gündür bitanesinin sinyal gücü 40 DB den 2 DB lere düştü bu teknik bir arzamidir veya nasıl cozebilirim yeni 7210 siparisi verdim ama aklım yine arizalanan cihaz da . Ne yapmam gerekir akıl verecek olan varmı yoksa çöpe gitme vaktim i😊 yarın bu yazılımı yükleyip birdaha denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause35 -- 7 Ocak 2016; 1:36:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cause35 C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yükle tavsiye ederim bu sorunları çözmende çok yardımcı olacak
  • ^^TP-LINK WA5210G OLANLAR İÇERİ CİHAZI PORTLUYORUZ(AIROS YÜKLEME)^^

olay bu boyuta geldi ama 192.168.1.20 den arayüze giremedim şimdi artık cihazın arayüzünede giremiyorum ki cihaza yükleme yapayım . cihaz elden gittimi arkadaşlar. bir çare bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause35 -- 7 Ocak 2016; 20:38:25 >

• cause35 C kullanıcısına yanıt
    ağ ayarlarında sabit ip olarak 192.168.1.12 yaparak deneyin(programda degil windowsta)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hertürlü varyasyonu denedim ama olmadı.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    bugün yenicihazım geldi tlwa7510 n onu kurup çatıya çıktım . ne göreyim eski tlwa 5210 cihazım yerinden herneşekilde olduysa kopmuş ters çatı üstüne düşmüş içine su dolmuş yeni cihazı taktım baya hızlı sistemi kurdum. ötekini de yanıma alıp içindeki bütün suyu boşalttım kurumaya bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause35 -- 9 Ocak 2016; 0:20:23 >
  • merhaba konunuzda anlatıldıgı gibi yaptım ve işlem başarılı bir şekilde bitti arkasından yeni sürümünüde yükledim gerekli wi-fi ayarlarınıda yaptım ve cihaz calışıyor sonra cihazın ıp sini otomatik al deyip kaydettim şimdi cıhaza erişemiyorum :( ip scner ile tarattıgımda buluyor ama web arayüzüne giremiyorum :( ne yapabiliriz ?
  • Ali Arslan kullanıcısına yanıt
    cihazın arkasındaki reset tuşundan resetleyip erişmeyi deneyebilirsiniz
    en son care olarak onu deneyecem artık birde birçok menü var kafam karıştı o zaman default olarak sanırım 192.168.1.20 ıp si olur herhalde ?
    AŞağıdaki ayarı yaptıktan sonra 192.168.1.20 yazarak arayüze bağlanmayı dener misiniz

^^TP-LINK WA5210G OLANLAR İÇERİ CİHAZI PORTLUYORUZ(AIROS YÜKLEME)^^
    ıp scannerde nedense 2 defa aynı isimde buldu diger ıp deneyince web arayüzne eriştim ıp sabitledim advanced menüsü dikkatimi cekti burayı nasıl ayarlamalıyız ? distance demiş mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 15 Ocak 2016; 15:56:22 >
    Kaynağın size uzaklığı ne kadar? Onun %110 u kadar girmeniz gerekiyor
    bu ap bir fabrikada kullanıyoruz. içeride bir köşeye monte ettik tüm alanı kapsasın diye, ben alt kata ve caprazındayım aramızdaki mesafea aşagı yukarı 15m-20m depo oldugu için raflardan dolayı ben pek stabil kullanamıyorum tek diş cekiyor 1mps baglantı hızı diyor kanal değiştirmeyi denedim pek birşey değişmedi ondan dolayı sordum
    Hocam bu antenin kullanım amacı dış mekan, size lazım olan ürün iç mekan. Aşağıdaki ürün uygun fiyatlı işinizi görecektir

68 TL Dark RangeMAX WRT303 300Mbit 3x5dBi Antenli 802.11n WiFi Kablosuz Access Point / Router / Repeater / WISP

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark RangeMAX WRT303 300Mbit 3x5dBi Antenli 802.11n WiFi Kablosuz Access Point / Router / Repeater / WISP (DK-NT-WRT303) - Network
    http://www.teknobiyotik.com/network/dark-rangemax-wrt303-300mbit-3x5dbi-antenli-802-11n-wifi-kablosuz-access-point-router-repeater-wisp.html

buna benzer var cekim mesefası çok düşük 2 oda ilerisinde çekmiyor bu ap fabrikayı kapsama alanın aldı diyebilirim yaklaşık olarak hatta servise bindiğimizde bile az bucuk yakalıyor ama kopuyor fabrikanın uzunluğu yaklaşık 75-100m var belkide az da olabilir
  • keşke 7210 içinde bir flash yazılsada onada airos yükleyebilsek elimde atıl olan 2 tane 7210 u kurtarabilsem
  • arkadaş airos tan sonra wpa olarak kablosuz köprü olabilyormu.
  • hocam iyi günler bende 5210g var.sizin yazınızı okudum uygularken bağlantı yarım kaldı şimdi cihazı kullanamıyorum.bana yardımcı olurmusunuz lütfen. saygılar
    Bu mesaja eklenen görseller:

^^TP-LINK WA5210G OLANLAR İÇERİ CİHAZI PORTLUYORUZ(AIROS YÜKLEME)^^
  • Konu günceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrix31 E kullanıcısına yanıt
    Nasıl yarım kaldı kablo vs mu çıktı bilg mi kitlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.