Şimdi Ara

^^TP-LINK WA5210G OLANLAR İÇERİ CİHAZI PORTLUYORUZ(AIROS YÜKLEME)^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
16.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Access point secip modem ip aralığından bir ip vermelisin

Misal modem 1.1 5210 1.2 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Access point secip modem ip aralığından bir ip vermelisin

Misal modem 1.1 5210 1.2 olabilir

NETWORK kısmına mı?
    https://forum.donanimhaber.com/store/7c/0d/d9/7c0dd9ea48bb297fe807b5ffa762164d.jpg

Ayrıca Airmax Priority None yapsak olur mu acaba? Bazı yorumlarda diğer airmax cihazlarla sorunsuz bağlantı için Low Medium High olması gerek diyorlar. Airmax olmayan diğer cihazlar ve cep telefonları için Airmax özelliği aktif olursa sorun çıkartır diyorlar.
    https://forum.donanimhaber.com/store/14/a6/57/14a65781aaadc4c58f5292be1d018c61.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 22 Kasım 2018; 22:58:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Network evet

Airmax karşılıklı 2 adet aynı cihaz aynı yazılım içindir

Tablet telefon kullanımında Airmax kapalı olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Network evet

Airmax karşılıklı 2 adet aynı cihaz aynı yazılım içindir

Tablet telefon kullanımında Airmax kapalı olmalı
    Teşekkürler yardım için. Keşke 7210 modeline de yazılım atılabilseydi.

• Aynı ağda iki tane airos yüklü 5210g nin mac adresi aynı olacağı için problem olur mu ?
    Ayrıca yükleme esnasında farklı bir mac adresi verebilir miyiz ?
  • Bende köşede atıl durumda bulunan 5210 a yukledım guzel oldu konuyu acan arkadasa tesekkurler.
    Yalnız sunu sormak ıstıyorum.
    Daha oncekı yazılımda anten ıcın sınyal durumunu ayarlayabılıyorduk yanı ben sağa sola dondurdugumde ne kadar sınyal degısmesı oluyor net goruyordum ayar yapabılıyordum.
    Bu yazılımda boyle bır kısım goremedım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpotur

Bende köşede atıl durumda bulunan 5210 a yukledım guzel oldu konuyu acan arkadasa tesekkurler.
    Yalnız sunu sormak ıstıyorum.
    Daha oncekı yazılımda anten ıcın sınyal durumunu ayarlayabılıyorduk yanı ben sağa sola dondurdugumde ne kadar sınyal degısmesı oluyor net goruyordum ayar yapabılıyordum.
    Bu yazılımda boyle bır kısım goremedım?
    Selamlar, resimde sağ üstte Tools yazan kısımda Antenna Alignment gibi bir seçenek olması lazım onu seçeceksiniz.

^^TP-LINK WA5210G OLANLAR İÇERİ CİHAZI PORTLUYORUZ(AIROS YÜKLEME)^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 26 Ocak 2019; 17:24:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TaRan7uLaTV

Selamlar, resimde sağ üstte Tools yazan kısımda Antenna Alignment gibi bir seçenek olması lazım onu seçeceksiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür Ederim...

• Interneti bir dükkandan alıyorum.kaynak hızı 50 mb ila 100mbit arasında değişiyor saate göre.Bene n fazla 10 15 alıyorum bu da yeterli fakat sık sık ping yükseliyor ve hız düşüyor.Ben se bunu yüklemeyi denerken ap ile bağlantım koptu .Şimdi ne yapmalıyım yanıma clienti de alıp oraya mı gideyim.Lütfen yardım bu konuda bilgisizim.

• Cihaz çöpe gitti sanırım.Videodaki gibi yüklerken cihaz düştü gücenlik duvarini kapadım bir degişiklik olmadı o kadar emek para boşa gitti önerisi olan var mı.Ne yapayım.Cihaz resetlenmiyor bile.

• Konuyu hortlatmış olacağım ama, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Airosu 5210'a başarılı şekilde kurdum. Karşı evdeki kablosuz modeme bağlanıp laptopla client modda gayet başarılı şekilde kullanıyorum. Asıl soru, bu 5210'u modem gibi kullanabilir miyim. yani karşıdan aldığım interneti kablosuz olarak eve yaymak istiyorum. Network kısmında Access point seçip ayarladım, laptop interneti görüyor ama bağlandığında ağda sürekli sarı ünlem işareti çıkıyor onu nasıl ayarlayabilirim?
  • dediklerini yaptım birşeyler yazdı kapattım cihaz çöp oldu resmen ne reset atılıyor ne giriliyor ara yüze. dolu kişide öyle olmuş sana yorum olarak yazmışlar hiç cevap vermemişsin eğer sorunumu halletmezsen seni savcılığa vericem. instagram hesabım: mehmetdoganj ulaş bana
  • iyi günler arkadaşlar
    5210g ye airos yükledim
    station mode (diğer arkadaşların dediği cilent mode heralde) ile diğer kablosuz ağa bağlanıyorum
    modemin yanında (20cm) olmama ragmen hız cok düşük
    diğer modeme cep ile download hızım 60 mbps ise 5210g de 15 mbps alıyorum
    hangi forumu aradıysam bulamadım.
    anten yönlerini çıkış gücünü değiştirdim yine olmadı
    kablosuz ağın sifresini kaldırdım yine de hız artmadı
    özel bir ayar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 21 Ocak 2020; 15:1:0 >
  • Ubnt yüklediğim ve sorunsuz kullandığım 2 adet 5210g cihazlarıma reset attım.
    Reset attıktan sonra arayüzüne erişemiyorum.
    Aynı sorunla karşılaşan ,çözüm bulan oldu mu?

• TP-Link WA5210G, Ubiquiti NanoStation ın tam bir devre klonu olmadığından, UBNT'nin orijinal ürün yazılımı tam olarak doğru çalışmıyor.

bu bilgi zaten indirilen dosya içerisindeki info içerisinde yazıyor. ^^TP-LINK WA5210G OLANLAR İÇERİ CİHAZI PORTLUYORUZ(AIROS YÜKLEME)^^ 

• yazılım yukledım ama ayarları yapamadım lutfen yardım edermısınız

• Bu çılgınlık hala devam ediyor mu yahu ? Piyasadan 5210g kalkalı çok oldu .
    Hala varsa uyarıyorum yüklemeyin. Universal reparter moduna elveda dersiniz ,ve bazı kararlılık sorunları oluşur .

Yükleyince de geriye dönüş yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.