Şimdi Ara

TP-LINK WD9980 VDSL2 MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaadı geçen modemden 15 bilgisayarlı internet cafe için aldım. Hiç memnun değilim. Önceki modemim en ucuz VDSL2 modemlerden olmasına rağmen daha yüksek performans sağlıyordu. 32mbps AKN siz ne kullanıyorum VDSL2. 2 cihaz açık online oyun oynuyolar ping 180lerde. Söküyorum eski modemi takıyorum ping 80 90 lara düşüyor. Arayüzüde ingilizce ve baya karışık. Oyunlara öncelik vereyim dedim nerde olduğunu bulmak imkansız. hatta var mı o bile belli değil.

Sonuç olarak memnun değilim. Tavsiye etmem. Özellikle online oyun oynayan arkadaşlar. daha önceden 5650 de kullandım. Keşke tekrardan 5650 alsaydım

• AIRTIES 5650 ADSL2 + VDSL2 +WIRELESS MODEM modelinden mi bahsediyorsunuz? biraz pahalı gibi internet kafe değil de ev için iyi mi acaba, kullanımı müşteri desteği nasıl merak ettim? TP Linke artık güvenemiyorum, virüssüz modellerinde emin alamıyorum.

Avantajı nedir AIRTIES 5650 ADSL2 + VDSL2 +WIRELESS MODEMin?
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    *Daha hızlı
    *Türkçe arayüz
    *Düşük ping
    *USB 3.0 girişi
    *Fiber desteği

sürekli açık kullanıyordum sanırım ısınıyordu ve bu nedenle kablosuzla ilgili sıkıntı yaratabiliyordu. Gerçi kapat aç düzeliyordu ama uğraşmak istemedim o nedenle değiştirdim. Sıkıntıda şu mesela bağlıyosun bilgisayarı kablosuz bağlantı sağlanıyor ama internet erişimi yok diyordu. kapat aç eski haline dönüyordu.

kısaca 5650 de tek sorun kablosuzdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.