Daha önce de kullandığım WN951N V1 adaptörü win 7 64bit sisteme tanıtamıyoruz. sitesinden bütün varyasyonlarını indirip kurduk fakat kurulumda zaten donanımı bulamıyor. Sistem aygıtlarında donanımı görüyorum.
Eğer ki yapmadıysanız hatırlatmakta fayda var.
Sisteminizi kapatarak cihazı taktığınız slottan çıkartıp güzelce bir temizleyiniz. Statik elektriğini almak için ağzınızla kredi kartı slip çekermiş gibi geçiriniz. Islatmayınız . Tekrardan yerine yerleştirip deneyiniz.
Öncelikle cevap için teşekkürler. Başka bir yöntemle çözdüm olayı.
nasıl çözdünüz acaba bende kullanıyordum hiç sorunda çıkarmadı dedim iki gün sonra arada gidip geliyor driver yüklemeye çalışırken bulunamadı diyor
slymnhtpglS
kullanıcısına yanıt
Driver bulup usb ye atıp kurmayı çok denedim olmuyor. Öncelikle kablolu bağlantı ile internete bağlanın. Farklı pc de driver indirip kurmam başarısızlıkla sonuçlandı olmuyor. sonra windowsun driver ı otomatik yüklemesi sorunu çözdü. Yine olmadığı bir durum oluşmuştu bu seferde otomatik driver yükleyen bir programla hallettim. oda otomatik bulup yükledi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme