Bir süredir arkadaşımla internet paylaşımı için 2 adet karşılıklı tp wa5210g kullanmaktayız son zamanlarda bağlanmakta zorluk çeker olduk cihazların firmware rini güncelleyelim dedik birini sorunsuz güncelledik fakat ikincisi güncellemeyi yapmadı ve cihaz çalışmaz hale geldi ışıkları yanıyor fakat bilgisayarla iletişim kurmuyor flash entegresindeki boot yazılımı çöktü belliki sorun için tp link çağrı merkezini aradığımda cihazın garantisinin bittiğini yardım edemeyeceklerini bilgisayarcıdan yardım almamı söylediler Bende garantisi bitse dahi teknik servis hizmeti vermek zorunda oldukları konusunda ısrar ettim ve zorda olsa ürünün Boğaziçi bilgisayara ait olduğunu onları aramamı söylediler ve Boğaziçi bilgisayarı aradım teknik servisteki arkadaş ürünün onlara ait olmadığını tp link in kendi ithalatı olduğunu sorunu onların halletmesi gerektiğini söyledi daha fazla uzatmadan karşımdaki kişiye farzedin ürün sizin ve garantisi bitmiş bootloder ile flash entegresini kurtarabilirmisiniz dedim O da öyle bir uygulamalarının olamadığını anakartın değişmesi gerektiğini bununda yenisi ile aynı paraya geleceğini söyledi gerekli donanım elimde olasa 1 dakikalık bir iş flash ı tekrar yazmak piyasada bir çok elektronik ürünün kurtarma yazılımı piyasada var ama tp link te böyle bir imkan yok bu kadar basit bir sebepten dolayı elimdeki cihaz çöp olmuş durumda Elimdeki cihazın flash ını yazma konusunda bilgisi olan varsa paylaşımlarını bekliyorum.
salimozanS
kullanıcısına yanıt
salimozan merhaba,
Konu hakkında sizinle mail üzerinden irtibata geçilmiştir.
Şikayetim yayınlandığı gün mail yolu ile Tp Link firması benimle iletişime geçti arızalı ürünü ücretsiz olarak kargo ile kendilerine göndermemi istediler. Ertesi gün wa-5210g yi yenisi ile değiştirerek yine ücretsiz bana gönderdiler ürünün garantisi bitmesine rağmen sorunumu çözdükleri için TP LINK firmasına v e Volkan Bey e çok teşekkür ederim.
İşte budur. Türkiye'de para harcayan ve müşterisine değer veren firmaların ürünlerini almanın ödülü gelmiş. Helal olsun sana TP-LINK TURKIYE.
@TP-LINK TURKIYE
Bundan sonra ürün alırken Boğaziçi Bilgisayar'a ait olanları almamaya da dikkat etmek gerektiğini de öğrendik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme