Bildirim
TPPCRPG
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben bir ara oynuyordum . Ama saldirilar duzensiz oldugu icin biraktim . Eger duzeldiyse tekrar baslarim . Gerci saldiri harici seyler gayet guzel -
saldırılar halen düzensiz ama zaten saldırılara pek takmıyorsun questler fln var özellikle herkes koleksiyon yapıyor bende saldırılar yüzünden bırakmıştım ama 3 senedir oynuyorum bırakamadım takrar başlarsan yardımcı olurum özellikle oyunun trainer corner adında bir forumu var tradeler ordan yapılıyor ingilizcem yetersiz olunca bazı fırsatları kaçırıyorum -
eğer bu oyunun rehberini yaparsan biçok kişi bu oyuna başlar . Yani oyunun ek özelliklerini anlat. Birkaç kişi daha başlarsa ben de başlarım -
ewet bir kaç gün içerisinde hazır olur -
nerden pokemon tutuyoruz.
Edit:Onu da buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 25 Haziran 2011; 10:17:39 > -
berat poke kasmaya ihtiyacın varsa yardım edebiliirm -
S1:Pokemon Nerden İyleştiricez???
edit:S2 ve S3 Çözdüldü!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 25 Haziran 2011; 16:33:50 > -
barış bunda pokemon iyileştirme yok birkaç item var "leftovers" itemini pokemona eklediklen sonra savaş sırasında her turda otomatik hp'ni artırıyor... -
E benim pokemon öldü napcam nerden item alcam veya nasıl diriltcem napcam? -
savaştan çıkınca normale dönüyor savaş esnasında hp'si biten pokemona yapacak birşey yok leftovers itemini ise Dark Island haritasında spheal pokemonunu yakalayınca veriyor pokemona eklemek için ise Set Moves & Items var sol tarafta oradan ayarlıcaksın -
ya oyunun amacı ne ?? -
walla benim amacım koleksiyon ve birçok bilinmeyen quest var onları çözmek.. gba lardaki gibi online bir pokemon oyunu istiyorsan pokemonvortex ten şaşma derim -
Charmenderin hp geri dönmediStarter pokemon dieee! -
trainer ID ni yazabilirmisin?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X