Şimdi Ara

TPPCRPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aramızda tppc online da takılanlar varsa takas veya yardım için mesajlarınızı bekliyorum

• ben bir ara oynuyordum . Ama saldirilar duzensiz oldugu icin biraktim . Eger duzeldiyse tekrar baslarim . Gerci saldiri harici seyler gayet guzel
  • saldırılar halen düzensiz ama zaten saldırılara pek takmıyorsun questler fln var özellikle herkes koleksiyon yapıyor bende saldırılar yüzünden bırakmıştım ama 3 senedir oynuyorum bırakamadım takrar başlarsan yardımcı olurum özellikle oyunun trainer corner adında bir forumu var tradeler ordan yapılıyor ingilizcem yetersiz olunca bazı fırsatları kaçırıyorum
  • eğer bu oyunun rehberini yaparsan biçok kişi bu oyuna başlar . Yani oyunun ek özelliklerini anlat. Birkaç kişi daha başlarsa ben de başlarım
  • ewet bir kaç gün içerisinde hazır olur
  • nerden pokemon tutuyoruz.
    Edit:Onu da buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 25 Haziran 2011; 10:17:39 >
  • berat poke kasmaya ihtiyacın varsa yardım edebiliirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97d+99i Server Files...
    16 yıl önce açıldı
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    Playnite
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S1:Pokemon Nerden İyleştiricez???

edit:S2 ve S3 Çözdüldü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 25 Haziran 2011; 16:33:50 >
  • barış bunda pokemon iyileştirme yok birkaç item var "leftovers" itemini pokemona eklediklen sonra savaş sırasında her turda otomatik hp'ni artırıyor...
  • E benim pokemon öldü napcam nerden item alcam veya nasıl diriltcem napcam?
  • savaştan çıkınca normale dönüyor savaş esnasında hp'si biten pokemona yapacak birşey yok leftovers itemini ise Dark Island haritasında spheal pokemonunu yakalayınca veriyor pokemona eklemek için ise Set Moves & Items var sol tarafta oradan ayarlıcaksın
  • ya oyunun amacı ne ??
  • walla benim amacım koleksiyon ve birçok bilinmeyen quest var onları çözmek.. gba lardaki gibi online bir pokemon oyunu istiyorsan pokemonvortex ten şaşma derim
  • Charmenderin hp geri dönmediStarter pokemon dieee!
  • trainer ID ni yazabilirmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.