Şimdi Ara

TR'de 8 LPG'li Ferrari Var!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ducatine

Arkadaşlar bu 8 tane ferrari yeni ve son modeller değildir.Nerden baksanız 10 yıllık eski ferrari araçlarıdır.Buna lpg taktırmışlardır.Netten araştırdım.Eski ferrarilar 80000 eurodan başlıyor.Ama insan düşünüyor.Bu kadar parayı veren benzini mi dert eder.Acıyorum böyle insanlara zaten benim ferrarim olacak sadece haftasonları binilcek bir araç olduğunu düşünüyorum.Bu damı akıllarına gelmiyor?Zaten müdürde açıklamış.Lpg taktıran sanayide usta usta gezip elinde kalır.

http://www.sahibinden.com/97_model_355_ferrariWQQaXQQ5191178WQQpXQQdisplayitem

Detayları boşver . Ölüsü bile para ediyor

• bencede kaçtane ferrari varki türkiyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

biri bizde

biri de bende

[Üzüldüm Valla gelin benzin ismarlayayım size birer depo
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

bencede kaçtane ferrari varki türkiyede

tahminim 200 civari var
  • benim anlamadığım o ferrariye lpg taktıntan sonra ne anlamı kaldı apaçi şahinlerden madem ferrariye biniyorsun o benzinide düşüneceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert.1907

benim anlamadığım o ferrariye lpg taktıntan sonra ne anlamı kaldı apaçi şahinlerden madem ferrariye biniyorsun o benzinide düşüneceksin

işte bu yorum olmadı
    insanlar kısa vadeli çözümleri sever
    arabayı almak uzun vadeli bir olaydır şöyle diyelim hergün araba almıyoruz dimi
    yakıt almak kısa vadelidir hergün olmasada en az haftada 2 haftada bir yakıt alıyoruz dimi

neden hergün stres yaşasın ki

musluğun altında oturup hergün başına damla damla su damlamasımı büyük işkence
    yoksa başından koca bir legen suyunmu dökülmesi

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Ferrari alıpta Düp taktıran adamın aklından şüphe ederim.

bence haber yalan
  • bende sanmıyorum adam aldıktan sonra taktırsın çünkü aracın çekici yanı hızı.Yani adam bmw 740 a taktırsa eyvallah neden spor otoya taktırsın ki?
    zaten binen işe gitmek için binmiyor haftasonu gezmeye dolaşmaya falan biniyor.Bazı ferrari sahiplri uzun yola bile cıkartmıyorlar araçlarını.
    Lpg olayı olsa olsa 15-20 yaşında bir ferrariyi tüm parasını veripte alan benzin alacak parası kalmayan kişiler taktırır aracın performansı için değil araca hava atmak için binen kişiler
    fikir kişiseldir tabi
  • her zengin cimri ve kıldır adam ferfariye biner ama evden dedışarı çıkarmas haber bence dogru bunlar zenginigin verdirdigi cimrilikler
  • diyelimki taktın insan satmaya utanır onu :)
  • arkadaşlar durumu fermasa maille sorabiliriz .
  • ferrari ve tüp şaka gibi
  • ferrari aldın tüp taktırdın komik
    mercedes aldın tüp taktırdın komik bmw aldın tüp takdırdın tuhaf (emrak gibi )
    hangi arabaya tüp taktıracağız
    madem böyle talep var ferrari fabrikasyon tüplü araba çıkarsın mubarek
    hep tüplü araba daha hızlı gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

diyelimki taktın insan satmaya utanır onu :)

Utanıp benden önceki sahibi takmış dersin:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

diyelimki taktın insan satmaya utanır onu :)

Utanıp benden önceki sahibi takmış dersin:D

kayıtlarda ilk sahibi olarak görünüyosan ne yapacaksın buna ben anlamadan serviste yanlışlıklamı taktılar diyeceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Toplasana kaç tane ferrari vardır Türkiyede acaba.

Ayrıca bu 8 ferrari lpg yi nereye takmışlar yaaa...

Hiç Küçümsemeyin ve Unutmayın Avrupada denk ülkelerde en çok ferrari bizim ülkemizde satılıyor ve hemen ekliyelim 2008 Model kotası doldu. Ferrari isteyen 2009 a sıraya girecek artık yer bulursa alır.

Katılıyorum. Dünyanın en çok Süper car sınıfı araçların satıldığı ülkelerin ilk sıralarında yer alıyoruz. Bu ülkede ne araçlar gördüm; Süperchargerlı amerikan polis arabası şeklinde boyanmış Capriceden,(sokakta görseniz hayal görüyorum sanarsınız) 69 Charger'a kadar (fast&furious 1 deki siyah canavar). Ya Ferrari FXX var daha ne diyim ben (modlu turbo corvette, twin turbo viper falan da var bu arada unutmadan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1983Pax -- 14 Ocak 2008; 15:16:29 >

• dün sadece ortaköyde 15 ferrari gördüm yolda en az 1000 tane vardır
    porsche leri sayamadım bile cayanneler megane gibi
  • bizdeki genel düşünce "etrafa caka satma" olduğu için, araç performansıymış, donanımmış hava kalır. dikkat edin bizde bir çok arabanın ful versiyonları rağbet görmez. atıyorum 308'in iki versiyonu arasında 10 bin ytl fark varsa amaç "etrafa caka satmak" olduğu için hiç bir zaman iç donanım, motor gücü vs rağbet görmez. ucuz olan tercih edilir. sonuçta o da 308 ama benim bakış açım farklı. bence 200 beygirlik bir renault alan kişi 3.16 bmw alana göre daha makbuldür. çünkü biri kendine araba almıştır, diğeri çevresindekilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

bizdeki genel düşünce "etrafa caka satma" olduğu için, araç performansıymış, donanımmış hava kalır. dikkat edin bizde bir çok arabanın ful versiyonları rağbet görmez. atıyorum 308'in iki versiyonu arasında 10 bin ytl fark varsa amaç "etrafa caka satmak" olduğu için hiç bir zaman iç donanım, motor gücü vs rağbet görmez. ucuz olan tercih edilir. sonuçta o da 308 ama benim bakış açım farklı. bence 200 beygirlik bir renault alan kişi 3.16 bmw alana göre daha makbuldür. çünkü biri kendine araba almıştır, diğeri çevresindekilere

O zaman BMW 3.16 ile 3.18 i üretmesin.

• herkes benimle aynı görüşü paylaşmak zorunda değil...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.