Şimdi Ara

TR'de 8 LPG'li Ferrari Var!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LPG TAKILAN ARACI FERRARİNİN GERİ ALMASININ TAMAMEN ŞEHİR EFSANESİ OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ?..

Ntvde otomobiller üzerine yapılan bir programa FERMAS aş nin müdürlerinden biri katılmıştı

Sunucu ona şu meşhur hikayeyi anlatıp gerçeklik payını sordu

-Efendim gerçekten birileri veya biri Ferrarisine lpg takmak istemiş , ancak bunu duyan Ferrari şirketi aracın parasını ödeyerek aracı gerimi almıştır ?

cevap aynen şöyleydi
    -O sadece şehir efsanesidir. İsteyen ferrarisine lpg taktırabilir ancak dünya üzerinde hiçbir ferrari servisi aracın bakımını ve onarımını yapmaz. Araçta işin ehli olmayan ustaların elinde harap olur.

Ve aynı müdür ülkemizde tam 8 tane lpgli ferrari olduğunu söyledi. Sanayide o usta bu usta dolaşıp dururken aracın sahibinin elinde kalacağını verdiği paranın hava olacağını da...
    Yani ferrarinin geri alma olayı tamamen yalanmış

YAŞAR ÇAKIR

alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 10 Ocak 2008; 17:53:59 >

• Toplasana kaç tane ferrari vardır Türkiyede acaba.

Ayrıca bu 8 ferrari lpg yi nereye takmışlar yaaa...
  • ferrariye lpg takanın aklını seveyim yer mi var ya bana inandırıcı gelmedi koyacak yer yok tankı
  • olabilir....
  • anlamadıgım sey ınsanların ferrari yi alabilecek kadar durumunun iyi olması ama iş yakıta geldiginde ceplerinin delik olması.Bu aracın yakıt sarfiyatının fazla oludugunu bile bile alıpda lpg takmaları gercekden cok garip.Gerek yok.
  • ya paran var alıyorsun benzin parasındanmı kaçcan işe bak saçma haber inandırıcı değil belki biri taktırmıştır eski model bi ferrariye odur olay.
  • biri bizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ferrari gerçekten adamın elinden arabasını almıştı; şehir efsanesi falan değil arkadaşlar. olay iskandinav ülkelerinden birinde olmuştu ve yanılmıyorsam hürriyet gazetesi ile ana haberlere kadar çıkmıştı
  • ama araç sıradan bir ferrari de değildi, o dönem yeni çıkan moranella falandı herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

ferrariye lpg takanın aklını seveyim yer mi var ya bana inandırıcı gelmedi koyacak yer yok tankı

ön tarafda bagaji var oraya koyabilir
  • Ferrari alıpta Düp taktıran adamın aklından şüphe ederim.
  • hayret düşünen olmamışmı megane 1.5 dizel motoru buna uygulayalım diye
  • yahu o haberi sanki gazeteden okumuştum, yalan habermiş
  • yav ozaman bugatilerede yazık oldu 15 mi 25 tanemı isteyen vardı onlarda taktırır kesın
  • Daha dün Fox'ta çıktı
    90.000 dolar vermiş jaguar almış ama gel gör LPG taktırmış .D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Toplasana kaç tane ferrari vardır Türkiyede acaba.

Hiç Küçümsemeyin ve Unutmayın Avrupada denk ülkelerde en çok ferrari bizim ülkemizde satılıyor ve hemen ekliyelim 2008 Model kotası doldu. Ferrari isteyen 2009 a sıraya girecek artık yer bulursa alır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Toplasana kaç tane ferrari vardır Türkiyede acaba.

Hiç Küçümsemeyin ve Unutmayın Avrupada denk ülkelerde en çok ferrari bizim ülkemizde satılıyor ve hemen ekliyelim 2008 Model kotası doldu. Ferrari isteyen 2009 a sıraya girecek artık yer bulursa alır.

haklısınız oldukça ferrari var
  • Arkadaşlar bu 8 tane ferrari yeni ve son modeller değildir.Nerden baksanız 10 yıllık eski ferrari araçlarıdır.Buna lpg taktırmışlardır.Netten araştırdım.Eski ferrarilar 80000 eurodan başlıyor.Ama insan düşünüyor.Bu kadar parayı veren benzini mi dert eder.Acıyorum böyle insanlara zaten benim ferrarim olacak sadece haftasonları binilcek bir araç olduğunu düşünüyorum.Bu damı akıllarına gelmiyor?Zaten müdürde açıklamış.Lpg taktıran sanayide usta usta gezip elinde kalır.

http://www.sahibinden.com/97_model_355_ferrariWQQaXQQ5191178WQQpXQQdisplayitem

• İstetme yerine simit tüp taktırmıştır kesin, hemde eski sistemdir sıralı sistemde değil
    bende bir tane alıp taktıracam, sonra da kitap yazacam Ferrarisine tüp taktıran bilge diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

biri bizde

biri de bende
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.