Şimdi Ara

TR'de bu kadar harika bir oyun beklemezdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biraz önce bir oyun oynadım 1 saat üstü sürdü.(Normal oyundu) .Oyunu uzun zamandır oynayasım gelmiyordu,sıkılıyordum çoğu zaman.Biraz önce bir gireyim dedim ve harika bir oyun oldu.Herkes aşırı takım oyununa odaklanmıştı,şok oldum resmen(TR ve seviyelerin 10-15 civarı (Smurf hesabım) olduğu bir oyuna rağmen gayet başarılıydı) Yenildik ama küfür eden ya da çıkan , kill peşinde koşan adamlar yoktu.Herkes olabildiğince takım oyunu yapmaya çalışıyordu.Oyun tabi çok uzadığı için tanklar dışında herkes kolay erimeye başladı.Kim toplu ölürse oyunu kaybedicekti.Bir kere bizim takım bir kere onlar tam öldü.İşte bütün kuleler inhibitörler falan gitti o arada.En son bir tf de Veigar herkesi kitledi ( Sonuçta seviyeler düşük neredeyse çoğu cc leri yediler )En son işte bir hücumla bitirdiler.Oyundan sonra saçma sapan mesaj atanlar falan da yoktu gayet seviyeliydi herkesi tebrik ettiler falan.TR için çok büyük bir olay bence bu.Sizinle paylaşayım dedim.

Bu arada oyunun güzelliğinden kastım oynanış olarak değil,tabi ki çok iyi oynayamadı kimse ama ortam,birbirinin yardımına koşma,global görevleri yerine getirme falan bu tür şeyler kusursuzdu.Bir de karşıda Teemo olmasına rağmen kimse sinirlenmedi.

• Bro bu halley kuyruklu yildizinin dusmesi gibi bir sey heveslenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bir daha oynamayı düşünmüyorum oyunu.Ama son oyunum olarak gerçekten eğlendim güzeldi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Zaten bir daha oynamayı düşünmüyorum oyunu.Ama son oyunum olarak gerçekten eğlendim güzeldi yani.

Son oyunun olduğu için öyle bir takım geldi zaten.Riot seni geri kazanmaya çalışıyor.Sen dönünce ise Toxic'ler de dönecek

• Tam ölmek değil de katliam diyelim biz ona.
  • yakında lose streak gelir merak etme
  • teemo olupta sinirlenmemek en buyuk mucize bence birtek o gozume takildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Tam ölmek değil de katliam diyelim biz ona.

• normal oyundudan sonrasını okumadım.
  • 83 dakika normal oyunda toplam 240 kill olduğunu bilirim. En uzun oyunum 97 dakika surmuştü. Afk kalanlar yuzunden yenmistik. Yine geçen gun 43 dakikada 67-65 skorla normal oyun atmıştık. Bizim kata 4- 30 oynadığı için yenilmiştik. Yani tr de kufurleşme dışında sıkıntı yok. Oynuyan oynuyor.feeder varmı var. Ama oyunun gidişatını herzaman takım oyunu yápan belirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver ve Bronz dan daha iyi oyunlar çıkıyo Tr de smurf kasarken normal
  • Sayılı adamların oyununa düşmüşsün kardeş tr de öyleleri yok.
  • quote:

Bırak ya adam 15-20 lvllerden üstün tam ölmek diyecek o ace katliam filan demeyecek işte.
  • quote:

Weste giremeyince tr de ki hesaba girdim . Adam bir ' katliama ' bakar deyince ne diyosun kardes dedim . Oyun orada koptu noob feeder ana baba .... kaybettik

• Ne diyeyim Allah aşkına ? Herkesin ölmesi işte.Türkçe anlattığım sürece ne dediğimin önemi var mı ? Bırakın böyle boş şeylere takılmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokuchi Toua -- 14 Ekim 2013; 2:32:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.