< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tr de kalmak artık beni boğuyor
-
-
Benzer düşüncelere sahibim lakin tüm suçu coğrafyaya atmamak lazım. Özeleştiri yapabilmekte önemli. Burdan kurtulmak için ne kadar çabalıyoruz mesela? Şahsen ben tembel ve karamsar bir insanım ama bu aralar kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum. Dış etkenleri değiştirmemiz zor ama en azından kendimizi değiştirerek işe başlayabiliriz. İngilizce kasıp ilgi alanımızda kendimizi geliştirerek belki ileride bir fırsat bulursak defolup gitmek için kendimizi hazır hale getirmeliyiz. Vasıfsız 5 para etmez orta doğu gencini Avrupa napsın?
Ağlamaya devam edersek elimize bir şey geçmez ama kendimize gelip her gün istikrarlı şekilde kendimize bir şeyler katarsak ileride bir şeyler başarabiliriz belki. Her an hazırlıklı olmalıyız.
-
bu ülkede insanca yaşanmaz....bu ülke ezelden beri böyle
yani şu ülkeye ultra zekalı birini getirsen bu ülke yine düzelmez düzelse bile senin torunların bile bunu görmez
onun için yaşınız gençse tüyün zaman kayıp etmeyin
-
Yurtdışına gittiğinde hiçbir şey değişmeyecek.
Bütün sorunların peşinden geliyor. Aynı boş düşüncelere ben de sahiptim , 2 defa yurtdışına uzun vadeli gittim ( yıllarca )
Hayal kırıklığına uğrayacaksın. Sorunlarının sorumlusu sensin , bulunduğun ortam değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X