Şimdi Ara

Tr'deki doktorlar neden full ego (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle açılın babam doktor. annem babam ayrı olsada senede bir kaç sefer bayramlarda falan babamın yanına giderim.

gerçekten doktor egosu denen bir şey var. yaşadığım örnekleri anlatayım.

-bir çok kere şahit oldum yeni tanıştığı kişilere tanışırken ben dr ..... diyor. çok şaşırdım. babamla samimi olsam. tarrrram adam sana mesleğini sordumu derdim. diyemedim tabi

-sonra bir seferinde hastanedeyiz. anadoludan çıkmış gelmiş varoşvari bir ailenin çocuğu hastalanmıştı. tam olarak nesi vardı hatırlamıyorum ama babam çocuğun sırtını falan dinledi o steteskop mu her ne aletse onunla. sonra dönüp çocuğun babasına sen sigara içiyormusun diye sordu. adam içiyorum deyince adamı karısının ve çocuğunun önünde baya azarlamıştı. ulan racon diye bir şey vardır bir erkek karısının kızının önünde küçük düşürülmez. o gün ben utanmıştım babamın yerine.

velhasıl kelam hakikaten doktorların millete tepeden bakan kibirli bir tarafı var. üstte bazı çok bilmişler "ee şu kadar sene okumuşlar sen oku o zaman gel" yada "o kadar hasta bakıyorlar olacak o kadar" diyenler var. bi kere mcdonaldsdaki elemanlar bi azarlasın sizi bakalım razı gelecek misiniz? onlar da çok müşteri ile ilgileniyorlar sonuçta.

bunların hiçbiri insanı aşağılamaya bahane olamaz. eğer bahane olarak görüyorsanız önce kendi insanlığınızı sorgulayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 14 Ekim 2016; 0:18:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taromm

12 yıl sen oku üstüne git üniversite sınavına gece gündüz inekle ilk 15 bine gir ardından git üniversiteye 7 yıl boyunca yine hayvan gibi çalış.Git o kadastro yu sen kes sonra gel tekrar konuşalım

Kadastro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onları bu hale getiren bizleriz. karşı komşumuzun torunu var 2 - 3 yaşında birşey, öğretmişler büyüyünce ne olacaksın diyorlar, doktoy olacam diyor. 2 yaşında çocuğa öğrettikleri şeye bak. bırakın çocuk ne istiyorsa olsun, belki tamirci olup mutlu olacak, belki denizci olup mutlu olacak. yok, illa doktor olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Çok hasta var çünkü. Kimse senin saçma sapan takıntılarınla vakit kaybedip, gerçek hastarın zamanından çalacak lükse sahip değil. Pohpoh istiyorsan özele gidebilirsin.

dün özeldeydim doktorun ruh hali beni resmen ürküttü :)
    bir ters cevap versem kesin kavga edecektik
    artık millet devlet hastahanelerinden bıkmış ve çoğu kişi özeli seçiyor
    ve böylece onların işleri çok fazlalaşmış görünüyor
    bunların durumuna ego demekten ziyade iş stresinden bunalmışlar demek daha doğru olacak gibi
    eskiden devlet hastahanesi doktorları çok sıkıntılıydı (çok fazla hasta bakmaları nedeniyle) şimdilerde özeldekilerin durumu iyi görünmüyor
    tamam yani fazla para için orayı seçmişler ama insan psikolojisi değişmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hn_enn

Doktor olsaydın sen de o zaman... Hem de kaslı bi doktor... İnsanları kıskançlıktan öldürüp kızları kudurtacak derecede karizma sahibi olsaydın... Her sey bambaşka olmaz mıydı?

Tr'deki doktorlar neden full ego

zaten kasli ve karizmatik bir gorunume sahibim olmayan dusunsun

• Sorun su: Adamlar 6 sene okuyor ustune tusa calisiyor 2-4 sene yuksek yapiyor, sonra hasta gelip 10 dk'lik internet arastirmasiyla kendine teshis koyuyor. Ulan birak doktor cozsun iste. Berbere gidince nereni nekadar kestirecegini mi soyluyon? Sunnetciye abi oyle yapma yanlardan al ucu kalsin bu daha dogru mu diyon?

E abi 8 sene okumus adama ben de isini ogretsem bana da dayilanir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taromm kullanıcısına yanıt
    Sen boyle mi olcuyorsun kisiligi? Adam diyo cok sahane sen diyon g..sahane :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tabip teğmen egosu değildir.
  • nerden okuyosun bunları?
  • quote:

12 yıl sen oku üstüne git üniversite sınavına gece gündüz inekle ilk 15 bine gir ardından git üniversiteye 7 yıl boyunca yine hayvan gibi çalış.Git o kadastro yu sen kes sonra gel tekrar konuşalım

Ağlama

• Weste gec daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: RollerB

Bi konuda bi arkadaş yazmiş otobuste gidiyormus dokuz eylule nasil gidecegini sormus buna direk ben tip okuyorum demis boyleleti neyin kafasini yasiyor bilmiyorum.bu sene tipi kazandim.bana neyi kazandin diye soruyorlar kazandigim uninin adini soyluyorum direk tip demiyorum eger hanggi bolum diye sorarlarsa da sıkılarak tip diyorum bu arkadasin anlattigi kisi tiplerinde olmamaya calisiyorum insallah da olmam ama ne yapsamda olamam bence onlar gibi onlarin kafasi ayri bi dunya cunku

tıpın kampüsü ayrıdır adamda öğrenciyim ama üninin yeri bilmiyorum manasında tıp okuyorum demiştir.ki dokuz eylülde öyle bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Kadastro değildir o kadastro olsa duramazsın.

• Darion Mograine kullanıcısına yanıt
    Canan hocadan deseydin

• Sen kendi kendine tani koyupub doktora gidersen kizar tabi cok bilmislik yapan sensin

• Doc ne lan doc ne mal diyecem mal bile hafif kalıyor

• Çok iyilerini de gördüm acayip egolularını da.
    Ama iyi doktorlar daha ağır basıyor hele ki güzel hanım doktorlar egolu olsa bile farketmiyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor haklı. Adama gitmişin insülin direnci olabilir mi diyon. Çok biliyosan gelme kardeşim. Bi belirti varsa bi hastalık mı oluyor. Boşuna okumuyo doktorlar 6 sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion Mograine

quote:

Hocam diğer bölümlerin çok farkı var sanki ona bakılırsa ben de veterinerlik okuyacağım tıptan daha zor diyorlar tıp sadece insanı inceliyor.Veterinerlikte 20 tane canlıyı. Ama veterinerler bu kadar egolu olmuyor.Vette 6 sene,1sene eksik tıptan
    Edit:Hazırlığıda dahil ettim senin 1 sene fazladan saydığın gibi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.