Şimdi Ara

Tr'deki doktorlar neden full ego (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadın doktoru seçiyorum özellikle daha çok ilgile.niyorlarErkek doktor düşman başına.

Endoskopiye gircem 2 doktor gezdim 3. sü sorunumu buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 22 Ağustos 2016; 13:23:18 >
  • Dediğin konuyu gördüm ben de, ama büyük ihtimal csb. Ben de tıp okuyorum o kadar kişiyle karşılaştım ama böyle bi durumla karşılaşmadım. Sen de tıpa başlayınca görüceksin zaten forumda anlatılan şeylerin çoğu yalan. Millet inanmak için yer arıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası gittikçe ekşiye dönüyor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: taromm

12 yıl sen oku üstüne git üniversite sınavına gece gündüz inekle ilk 15 bine gir ardından git üniversiteye 7 yıl boyunca yine hayvan gibi çalış.Git o kadastro yu sen kes sonra gel tekrar konuşalım

Hocam eklemek isterim 5 sene uzmanlık okuyoruz. Tusu kazanmanın zorluğunu bahsetmiyorum. Ve intörn iken tabiri caizse eşek gibi çalışıyoruz ve aldığımız aylık maaş 340 tl gibi komik bir rakam.

• Doktorların 10da8 i parası iyi diye oluyorlar yoksa sevdiği bir meslek olduğundan değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taromm kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen hocam ben konuyla alakali bisey demedim başka bi olayi anlattim.yoksa dediginiz dogru tabi

• Yanlış düşünüyorsunuz. Meslek zor, sıkıysa sen 11-12 yıl oku, TUS'u geç demişsiniz. Evet meslek zor da bu egoyu gerektirir mi?

Ben tüm doktorlar egolu demiyorum ama arada bir sürü egolu doktorlar da var. Bir soru sorduğunda cevap bile vermiyorlar ve başta birisi demiş senin saçma sorularına yanıt verip milletin vakti mi çalınsın diye. Böyle bir saçmalık olabilir mi, ben normal bir vatandaşım. Sen de bu konunun uzmanı, elbette sen benim mantık çerçevesinde sorduğum soruyu yanıtlayacaksın. Zaten senin süren belli. O sürenin dışına çıkarsan -mecburi durumlar dışında- o zaman dersin vakit çalışıyorsun diye ama diğer türlü zaten şartlar vs her şey belli.

Neden doktorlar egolu dersek evet kutsal bir meslek ama bunu da ötesinde halkımızın fazla abartması-para ve etiket için- ve bir çok insanın parası için istemesi (Çevremde para için tıpa gidenler var ama her tıpçı para için gidiyor demiyorum!!!)

BENCE

• RagnarLoRdbrok kullanıcısına yanıt
    ben dogru olduguna inaniyorum hocam cunku tanidigim kiselerde oyleleri var maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: aydoonur19

3 yildir aile hekimiyim. Bir mahalleyi komple bana verdiler. Ogrenciler bedavadan rapor koparmaya calisiyor. Calisanlar calisamaz izni almaya calisiyor. Gozune bakinca kim neden geldigini anliyorsun artik. :)

profilde 92 doğumlu gözüküyorsun ? 21 yaşında mı tıptan mezun oldun yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 22 Ağustos 2016; 13:48:32 >
  • Sana şu an ne desem boş, en iyisi kendin gidince görmen. Bakalım işin içine girmeye başlayınca gerçekleri fark edince düşüncelerin nasıl değişecek

• Hocam merhaba ben 3 yil okudum tipi ustden ders alarak bitirdim. Hocalar sagolsun cok yardimci oldulaf 2. Sinifta mezun edelim seni dedilerde ben pek yanasmadim o duruma 3. Sinifta aldim diplomami tus mus ugrasmadan hemen aile hekimi oldum. Calisin arkadaslar calisan demir paslanmaz.

• Türkiyedeki doktorlar çöp. Basarili olanlar da yurt disinda yetismis adi turk olan doktorlar. Yemisim okulunu, okumasaydi o kadar ben mi okuttum zorla. Doktor olmak istiyorsan goze aliyorzun demektir o kadar okumayi.

• anlıyorum
  • Bu nasıl mantık? Bir insan ilk 15.000'e girip 6 sene okudu diye kendine ego yapabilme hakkı mı veriliyor? Ben kimsenin emeğini küçümsemem, hekimlik kutsal bir meslek filan da olabilir ama kimseye birini aşağılama hakkını vermez.
    Bu arada tüm genellemeler yanlıştır. İnsanları ezmeyen doktorlara lafım yok.

• Hocam herseyin basi calismak. Sadece isteyin ve yapin :) bir doktor kardesin olarak soyluyorum sende o isigi gordum hukuk fakultesini 1 senede bitirirsin. Kendine inan guven !

• Hocam bu arada ben tr de doktor degilim belirtiyim. İranda yasiyorum :)

• alt tarafı doktor oldun ya sanarsın astronot olmuş, cumhurbaşkanı olmuş... herhangi klasik bir meslekten tek farkı toplumda saygın bir yerinin olması. geçiyor hastanın karşısına ona acınacak gözle bakıyor. köylü bir vatandaşımızla istediği şekilde konuşabileceğini sanıyor hanımefendiler, beyefendiler. işini zaten ya seve seve yapıcak ya da bildiğiniz gibi. bazıları ilk tercihi seçiyor bazıları ikinciyi. ikinci olunca ne kendileri memnun oluyorlar ne de karşıdaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Çok hasta var çünkü. Kimse senin saçma sapan takıntılarınla vakit kaybedip, gerçek hastarın zamanından çalacak lükse sahip değil. Pohpoh istiyorsan özele gidebilirsin.

Zorla mı yaptırıyorlar o mesleği? İlgilenmeyecekse yapmasın.
  • ben oylelerini sikayet ediyorum direk.
    hatta yuzunede soyluyorum ilgilenmiyorsunuz,s oyle davraniyorsunuz boyle yapiyorsunuz falan diye.
    6 sene okumus ama adam olamamissa bende ona gore davranirim.
    o yuzden haberlerde dayak yiyen doktor haberini gorunce sasirmiyorum. kim bilir nasil davrandi adama.

ama bazilarida var tam bir melek. konusmasi, ilgilenmesi guler yuzu falan. keske herkes onlar gibi olsa.

yukarda biri demis 6 sene okumus senin sorunu mu cevaplayacak. evet 6 sene okumussa benim sorumu cevaplayacak. cevaplamayacaksa ne isi var o hastanede, o koltukta? bu tipler yuzune iste doktorlarda kendi egolarini sisiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Çok hasta var çünkü. Kimse senin saçma sapan takıntılarınla vakit kaybedip, gerçek hastarın zamanından çalacak lükse sahip değil. Pohpoh istiyorsan özele gidebilirsin.

Zorla mı yaptırıyorlar o mesleği? İlgilenmeyecekse yapmasın.

Zaman yok, hastalar çok geliyor. Sen ne kadar istersen iste herkesle detaylı ilgilenemezsin. Bir hayale kapılıp da boş hastalara zaman harcarsan, gerçek hastalar zarar görür. Çok basit.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.