Şimdi Ara

Tr'deki doktorlar neden full ego (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz çünkü kanka hem metroda hem otobüste geçiyor aktarma basıp 45 dakikada işini halledip dönebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

Tip yazanlarin %80'i vizyonsuz, para icin bolumu yazan insanlar. Genelde bu kesim (ozelde parali okuyanlarin cogu disinda) sosyal becerisi dusuk, ilgi gormeyen insanlar olduklari icin bu durumu tip gibi halkin, teyzelerin amcalarin gozunde cok saygin olan bi bolumde okuyarak telafi ediyolar. Lisede universitede cevrelerindeki alfalarla dusup kalkan kizlardan 30'lu yaslarda iyi bi meslek ve gelir elde ederek kendilerince intikam alma istegi vardir cogunda. Zaten genelde de boyle olur, o kizlar en son gidip saf bi doktora falan yamanir.

Bu bahsettigim kesim (tum tipcilar degil, cogu) karakterlerini "tipcilik" uzerine insa ettiklerinden ellerinden geldikce bu durumu gundeme getirmeye calisirlar. Bu durum da 35 yas itibariyle gecmeye basliyor gozlemledigim kadariyla, olgunlasmaktan midir yoksa meslegin cok matah bi sey olmadigini anlamalarindan midir bilmiyorum. Cok kotu sartlarda calisan doktorlar da var zira.

Kusura bakmayın ama hekimlik para için çekilecek çile değil. %80 rakamını nereden çıkardınız o da ayrı mevzu. Benim arkadaşlarım arasında sizin tariflediğiniz tipte insanlar yok. Çok merak ettim kaç tıpçı tanıdığınız var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elllfbill kullanıcısına yanıt
    Açılın ben doktorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Açılın ben doktorum

Yalan mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi öyle değil. İki farklı doktora gittim. Benimle öyle iyi ilgilendi ki e-Nabız indirip doktora 5 yıldız verdim. Ötekisi ise suratıma bile bakmadan, he he deyip bitirdi muayeneyi. Tabi durur muyum? Hemen 1 yıldız ve hakkında kötü yorum yaptım.
  • Ben de tıp okuyorum 3.sınıfım ama doktoru savunanlara katılmıyorum. Tamam işimiz zor fazlaca insanla uğraşıyoruz sonuçta sağlıklısı akıllısı gelmiyor ama sen doktorsan hastaya güzel yaklaşacaksın terslemeyeceksin. Artık internet çağında yaşıyoruz herkes kendisine uygun bir tanı koyabilir ama sen doktorsun ona güzelce izah etmelisin. Şüphelerin şöyle doğru ama insülin direnci olsa glikozun yüksek olur gibi. Sende şu hastalık var şu tedavi programını uygularsak düzeleceğini düşünüyorum dese tüm sorun güzelce çözülmüş olacak. İnsanlarımız ters davranmayı marifet sanıyor ne yazıkki. Her şey okumayla bir yerlere gelmeyle olmuyor. Karşıdakine saygı duymayı öğrendiğimiz sürece gelişeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RollerB

Bi konuda bi arkadaş yazmiş otobuste gidiyormus dokuz eylule nasil gidecegini sormus buna direk ben tip okuyorum demis boyleleti neyin kafasini yasiyor bilmiyorum.bu sene tipi kazandim.bana neyi kazandin diye soruyorlar kazandigim uninin adini soyluyorum direk tip demiyorum eger hanggi bolum diye sorarlarsa da sıkılarak tip diyorum bu arkadasin anlattigi kisi tiplerinde olmamaya calisiyorum insallah da olmam ama ne yapsamda olamam bence onlar gibi onlarin kafasi ayri bi dunya cunku

ne kadar mütevazı
    Madalya taktılar mı bari

• Yurt dışındakiler nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion Mograine

quote:

Orijinalden alıntı: taromm

12 yıl sen oku üstüne git üniversite sınavına gece gündüz inekle ilk 15 bine gir ardından git üniversiteye 7 yıl boyunca yine hayvan gibi çalış.Git o kadastro yu sen kes sonra gel tekrar konuşalım

Hocam diğer bölümlerin çok farkı var sanki ona bakılırsa ben de veterinerlik okuyacağım tıptan daha zor diyorlar tıp sadece insanı inceliyor.Veterinerlikte 20 tane canlıyı. Ama veterinerler bu kadar egolu olmuyor.Vette 6 sene,1sene eksik tıptan
    Edit:Hazırlığıda dahil ettim senin 1 sene fazladan saydığın gibi

Veterinerlik tıptan daha mı zor diyorlar

• taromm kullanıcısına yanıt
    Bence de insanin içinde varsa insan sevgisi ego felan olmuyor. Devlet hastanesine gittim doktor benimle sizli bizli konuşup efendim diye hitap ediyordu. Ekstra test istedim bazı durumlarim için hemen yaptırdı. Adam ertesi günlerde hangi binada çalışacağına kadar söyledi. İlgili olan gayet oluyor, para için bölüm seçen de ınsanı eziyor.

• Tıp zor değil diyenler gitsin bigün derslerine girsinler.

• Konuda enede bu kadar saçma yorumlar var anlamadım ama egoları şundan kaynaklanıyor: Doktorluğu halen prestijli ya da prestijli görüldüğünü zannediyorlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Doc ne lan doc ne mal diyecem mal bile hafif kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RollerB

Bi konuda bi arkadaş yazmiş otobuste gidiyormus dokuz eylule nasil gidecegini sormus buna direk ben tip okuyorum demis boyleleti neyin kafasini yasiyor bilmiyorum.bu sene tipi kazandim.bana neyi kazandin diye soruyorlar kazandigim uninin adini soyluyorum direk tip demiyorum eger hanggi bolum diye sorarlarsa da sıkılarak tip diyorum bu arkadasin anlattigi kisi tiplerinde olmamaya calisiyorum insallah da olmam ama ne yapsamda olamam bence onlar gibi onlarin kafasi ayri bi dunya cunku

Dokuz eylulun tipi balçovada ana kampüsü tınaztepede. Umarim o mesaji artilayan 41 kisi bunu bilip egolu oldugunu dusunup artilamistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13532175237 -- 25 Mart 2017; 12:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

quote:

Tip yazanlarin %80'i vizyonsuz, para icin bolumu yazan insanlar. Genelde bu kesim (ozelde parali okuyanlarin cogu disinda) sosyal becerisi dusuk, ilgi gormeyen insanlar olduklari icin bu durumu tip gibi halkin, teyzelerin amcalarin gozunde cok saygin olan bi bolumde okuyarak telafi ediyolar. Lisede universitede cevrelerindeki alfalarla dusup kalkan kizlardan 30'lu yaslarda iyi bi meslek ve gelir elde ederek kendilerince intikam alma istegi vardir cogunda. Zaten genelde de boyle olur, o kizlar en son gidip saf bi doktora falan yamanir.

Bu bahsettigim kesim (tum tipcilar degil, cogu) karakterlerini "tipcilik" uzerine insa ettiklerinden ellerinden geldikce bu durumu gundeme getirmeye calisirlar. Bu durum da 35 yas itibariyle gecmeye basliyor gozlemledigim kadariyla, olgunlasmaktan midir yoksa meslegin cok matah bi sey olmadigini anlamalarindan midir bilmiyorum. Cok kotu sartlarda calisan doktorlar da var zira.

Kusura bakmayın ama hekimlik para için çekilecek çile değil. %80 rakamını nereden çıkardınız o da ayrı mevzu. Benim arkadaşlarım arasında sizin tariflediğiniz tipte insanlar yok. Çok merak ettim kaç tıpçı tanıdığınız var?

20 25 kişi var. Siz ve tüm arkadaşlarınız o %20 içindeymişsiniz demek ki :).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

quote:

20 25 kişi var. Siz ve tüm arkadaşlarınız o %20 içindeymişsiniz demek ki :).

Hahaha siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün hocam. Umarım iyi hekimlerle tanışır ve%80 rakamını düşürürsünüz

• Bırak da olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haydar dümene sordum diyemedinmi

• Devlet hastanesine gittim, egzamam için nemlendirici yazdı gönderdi. 1 sene oldu değişen bir şey olmadı. Araştırma hastanesine gittiğimde bu nemlendiricinin bir önemi yok dediler, 2 ilaç yazdılar ve 2 haftada nerdeyse bir şey kalmadı. Bunun ego ile ilgisi olmayabilir ama her hastaya 1 dakika ayrılıyorsa burada bir sorun olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Çok hasta var çünkü. Kimse senin saçma sapan takıntılarınla vakit kaybedip, gerçek hastarın zamanından çalacak lükse sahip değil. Pohpoh istiyorsan özele gidebilirsin.

Umarım daha beter muamaleleyle karşılaşırsın ama özelde ama devlette.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.