Şimdi Ara

Tr'deki doktorlar neden full ego

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün doc'a gittim çok halsizim sürekli acıkıyorum,ne kadar yesem de doyamıyorum dedim.Bende insülin direncimi olabilir dedim. Adam gibi cevap vermek yerine nerden okuyosun bunları diyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi konuda bi arkadaş yazmiş otobuste gidiyormus dokuz eylule nasil gidecegini sormus buna direk ben tip okuyorum demis boyleleti neyin kafasini yasiyor bilmiyorum.bu sene tipi kazandim.bana neyi kazandin diye soruyorlar kazandigim uninin adini soyluyorum direk tip demiyorum eger hanggi bolum diye sorarlarsa da sıkılarak tip diyorum bu arkadasin anlattigi kisi tiplerinde olmamaya calisiyorum insallah da olmam ama ne yapsamda olamam bence onlar gibi onlarin kafasi ayri bi dunya cunku
  • Hemşirelerin durum daha kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion Mograine

Bugün doc'a gittim çok halsizim sürekli acıkıyorum,ne kadar yesem de doyamıyorum dedim.Bende insülin direncimi olabilir dedim. Adam gibi cevap vermek yerine nerden okuyosun bunları diyor..

Yıllarca dirsek çürütüp kıçı kırık bir klinikte tatmin olamadıkları işleri yaptıkları için. 2 Gün önce annemin reçetesini almaya gittim bu kadar ukalalık ve bilmişlik yok malesef.
  • Saglıkçıların çogu öyle millet şımartıyo ve hasta olunca mecbur kalıyo bunlar da ego kasıyo sekreterinden hemşiresine doktoruna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taromm

12 yıl sen oku üstüne git üniversite sınavına gece gündüz inekle ilk 15 bine gir ardından git üniversiteye 7 yıl boyunca yine hayvan gibi çalış.Git o kadastro yu sen kes sonra gel tekrar konuşalım

Hocam diğer bölümlerin çok farkı var sanki ona bakılırsa ben de veterinerlik okuyacağım tıptan daha zor diyorlar tıp sadece insanı inceliyor.Veterinerlikte 20 tane canlıyı. Ama veterinerler bu kadar egolu olmuyor.Vette 6 sene,1sene eksik tıptan
    Edit:Hazırlığıda dahil ettim senin 1 sene fazladan saydığın gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darion Mograine -- 22 Ağustos 2016; 11:58:42 >
  • ne egosu ya az para veriyorlar doktorları

zaten bırakında egolu olsunlar 6 yıl okul oku tusa gir tus nedir türkiyedeki en çalışkan 10 bin kişiyle sınava girmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion Mograine

quote:

12 yıl sen oku üstüne git üniversite sınavına gece gündüz inekle ilk 15 bine gir ardından git üniversiteye 7 yıl boyunca yine hayvan gibi çalış.Git o kadastro yu sen kes sonra gel tekrar konuşalım

Hocam diğer bölümlerin çok farkı var sanki ona bakılırsa ben de veterinerlik okuyacağım tıptan daha zor diyorlar tıp sadece insanı inceliyor.Veterinerlikte 20 tane canlıyı. Ama veterinerler bu kadar egolu olmuyor.Vette 6 sene,1sene eksik tıptan

güldürme ya tıp kadar zor meslek yok.

veterinere göre zor olabilir zaten orayı başarısı düşük sıralamalarda alıyor. bir tıpçı çok rahat bitirir bnece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da Lag Yokmuş :O
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce de dedim ego filan yok insan sevgisi kalmadı içimde hayat kadınları bizden iyi durumda
    Hesap yaptım 24 saatte 300-400 arası hasta bakıyorum hasta başına 2 liraya yakın para veriyor devlet bana yanında da bol küfür ve dayak

• Çok hasta var çünkü. Kimse senin saçma sapan takıntılarınla vakit kaybedip, gerçek hastarın zamanından çalacak lükse sahip değil. Pohpoh istiyorsan özele gidebilirsin.

• Bi konuda bi arkadaş yazmiş otobuste gidiyormus dokuz eylule nasil gidecegini sormus buna direk ben tip okuyorum demis boyleleti neyin kafasini yasiyor bilmiyorum.bu sene tipi kazandim.bana neyi kazandin diye soruyorlar kazandigim uninin adini soyluyorum direk tip demiyorum eger hanggi bolum diye sorarlarsa da sıkılarak tip diyorum bu arkadasin anlattigi kisi tiplerinde olmamaya calisiyorum insallah da olmam ama ne yapsamda olamam bence onlar gibi onlarin kafasi ayri bi dunya cunku

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Daha önce de dedim ego filan yok insan sevgisi kalmadı içimde hayat kadınları bizden iyi durumda
    Hesap yaptım 24 saatte 300-400 arası hasta bakıyorum hasta başına 2 liraya yakın para veriyor devlet bana yanında da bol küfür ve dayak

Veterinerlik ve tıpı eşderğer tutuyorlar.Hocam görmeyen yaşamayan bilemez.Bunlar hamlıkla kolay bir şey zannediyorlar doktor olmayı
    Edit : Doktor değilim ODTÜ de okuyorum.

Hocam veterinerlik hazırlıksız normal eğitimi 5 yıl bu arada arkadaşın var daha kaç yıl olduğunu öğrenememişsin birde veterinerlik kolay demeye çalışıyosun burda

• 3 yildir aile hekimiyim. Bir mahalleyi komple bana verdiler. Ogrenciler bedavadan rapor koparmaya calisiyor. Calisanlar calisamaz izni almaya calisiyor. Gozune bakinca kim neden geldigini anliyorsun artik. :)

• taromm kullanıcısına yanıt
    Üstad istek de kalmadı imakan olsa başka iş yapacam ama esnaf yada sanatkar olarak da yetişmedik ki bu saatten sonra başka iş de yapamayız mecbur böyle sürünüyoruz
    Kuzenim mühendis o kadar özeniyorumki
    Para filan değil mesele insanlarla uğraşmak laf anlatmak imkansız artık
    Adam alkollü kaza yapıyor heryeri paramparça olmuş yakınları gelip sana saldırıyor çocuğa sahip olmaz 3.kattan düşer gelince hemen koşarak çıksın istiyorlar ulan zalım herif bu insan 9 ayda oluyor anne karnında biz haşa ilah değiliz katilde değiliz

• quote:

Kolay hocam dedi?im lafyn arkasyndayym typla e?de?er tutulamaz bile.Sende 6 yıl dedin ordaçNeyse yanılmamız önemli değil.Önemli olan çok zor bir bölüm değil

Kardeşim sen yukarda tıpa 7 yıl dediğin için 1 yıl fazladan söyledin hazırlık mı dahil ettin bilmiyorum bende o yüzden 6 dedim vete

• Sidik yarıştırılıyor.......

%10

%20

%30

%40

%70

%99

%100

Sidik başarıyla yarıştırıldı.

• Up

• 3 ay kadar almanyada kaldım annemin rahatsızlığı sebebiyle aradaki fark şu en azından türkiye ile benim gördüğüm almanya arasında

Balta limanı hastanesinde bi olay anlatiyim doktor annemi muayne ederken hemşire odaya giriyor

Hemşire hasta var kanaması var vs söylüyor doktora hatırlamıyorum tam diyaloğu ama doktorun söylediği şey

Nolcak akar akar durur... Böyle bir durumda bile egosundan taviz vermiyor

Almanyada ise tam ilgi gösteriliyor doktorunuz sizinle tam olarak ilgili ve gayet mütevazi idi.

Tabiki insandan insana değişen bir durum ama türkiyede ki doktorların coğunda dünyaları ben yarattım havası var özellikle gençlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePandorasBox

3 ay kadar almanyada kaldım annemin rahatsızlığı sebebiyle aradaki fark şu en azından türkiye ile benim gördüğüm almanya arasında

Balta limanı hastanesinde bi olay anlatiyim doktor annemi muayne ederken hemşire odaya giriyor

Hemşire hasta var kanaması var vs söylüyor doktora hatırlamıyorum tam diyaloğu ama doktorun söylediği şey

Nolcak akar akar durur... Böyle bir durumda bile egosundan taviz vermiyor

Almanyada ise tam ilgi gösteriliyor doktorunuz sizinle tam olarak ilgili ve gayet mütevazi idi.

Tabiki insandan insana değişen bir durum ama türkiyede ki doktorların coğunda dünyaları ben yarattım havası var özellikle gençlerde

Geçen gün aynı biçimde hasta geldi, diyaliz kataterinden sızıntı şeklinde kanıyor. Eşine 2lt serum verdik üzerine bastırdı, 30 dk sonra geldi hala kanıyor senin dediğin şeyi söyledik çünkü başka yapacak bir şey yok...

• Türkiye'de durum böyle, İngiltere'ye gidin doktorlar sıradan insanlar. Türkiye'de sanki doktorlar insan değilmiş gibi, 6 sene okumuşsa okumuş bana mı okumuş. Bende 6 sene başka bir şey okumuşum, o triplere giriyor muyum?

Biride 3 senedir aile hekimiyim, insanların gözüne bakınca ne olduğunu anlıyorum yazmış. 3 senelik aile hekimisin, 30 sene değil. Atın egolarınızı bir kenara sadece işinizi yapın.
    Kucak dolusu saygısızlıklar.
  • Hekimlik kutsal bir meslektir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.