burda kendi aranızda yalan muhabbet döndürüp milleti yanıltmayın ezerim sizi ,
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-4070ti-zotac-1071785616/detay |
TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben (9. sayfa)
-
-
Zotac hımmm.Bende osuruktan teyyare diye dandik kapasitor ve sogutmayla 4070 ti çıkarip sana 10k ya satabilirim.Istersen soyle karton ve banttan hemen ayarlarim rgb bile koyarim.Oldukça hesapli olur.Soylemen yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normalde 2-3k kazanıyor zaten 21k satsa üzerine çıktığı her fiyat için 2-3k daha kazanıyor.
Vergi dahil 22450 TL
www.newegg.comMSI RTX 4070 Ti Graphics Card with 12GB DDR6 | Newegg.com - Newegg.comhttps://www.newegg.com/global/tr-en/msi-geforce-rtx-4070-ti-rtx-4070-ti-suprim-x-12g/p/N82E16814137770?Description=4070%20ti&cm_re=4070_ti-_-14-137-770-_-ProductTürkiye satışı 26000 TL
www.incehesap.comMSI GeForce RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G 12GB GDDR6X 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-4070-ti-suprim-x-12g-gaming-ekran-karti-fiyati-60642/?ref=akakce&v=1.41Amerikadaki adam 22450 TL vergi dahil satarken kazanıyorda bizimkiler ne yapıyor ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EjderLefLef -- 8 Ocak 2023; 16:15:18 >
-
yanılıyosun 2-3k kazanmıyor min 6k kazanıyor 21k ya sattığı üründe
onlara gelişi tl olarak 15k çünkü
hiçkimse 2-3k kazanmak için 15k sermaye yapıp risk alıp ticaretle uğraşmaz
-
o daha da kötü o zaman. Türkiyedekiler 1 karttan nvidianın kazandığından daha fazla para kazanıyorlar. Ne güzel düzen. Bunun denetlemesi yaptırımı yok tabii serbest piyasa. Devlet vergisini alsın getiren adam 1 asgari ücret para kazansın olan bu ülkenin vergisini veren namuslu insanına olsun...
-
Şuan olmamasi olmayacagi anlamina gelmiyor.Nvidia sadece 3.sahis sirketlere gpu chipi satmiyor biliyor olmalisin.Sadece orada temel referans model icin belirledigi fiyat o sekilde.Uretmesi gerekmiyor.Bizim icin ortaya temel bir şablon fiyatini belirtmesi yeterli.
Her ulkenin kendi vergilendirme sistemi farkli oranlari var.Adamlar kendi ulkelerinde urettikleri bmw yi 500 bine alirken burda ayni araç 1.5 milyon lira.Malesef burasi türkiye.Getirebiliyorsan neweggden falan alirsin.O sekilde bile adamlar ithal urune fiyat kotasi koyuyorlar.En son ne oldu bilmiyorum.Atıyorum 23k ya vergiler dahil satiyor olsa bile bazen ekstra gumruk ucretleri vs cikabiliyor.Kota kurtariyormu vs iyi bakmak lazim.Bir de bazen uyuz evrak işleri de oluyor sanirim o işlerde.Ugrasirim diyen zaten direk yurtdisi imkanlarla alsin daha mantikli.Garanti olarak da birsey olursa onda da bi ton ugraş olur tabi ekstradan.Hepsine ok diyen adam alsin yurtdisindan.Burdaki yerel firmalar zengin olacagina yabancilar kazansin daha iyi.
imkanım olsa yurt dışından bir tanıdık akraba falan gelecek olsa direkt ona getiririm ne buradakiler kazansın ne de vergisini verim. bir şey mantıklı olur yaparsın vergisinide verirsin kendi firmam kazansın dersin ama artık iş orayı geçeli çok oldu. Maaşlı çalışıyorsun maaşından 8k kesinti oluyor teknoloji aleti almak istiyorsun üzerine 4k vergi + haysiyetsiz satıcılar için bir 8k para ödemek zorunda kalıyorsun...
-
22-23k'ya 7900xt alınabilirken 4070ti almanın hiçbir mantığı yok maalesef.
Zaten başlığın anlatmak istediği de bu. Nvidia'nın nasıl yalan söylediği. Linus falan hep yalandan performans ve fiyatlardan gömüyor 4070 tiyi
-
Güzelleme- Editör-nvidia-F/P bu kelimeleri yanyana getirince bile aklında beliren isim RECEP BALTAŞ
-
Sorunda o zaten artık bu kanallar İNCELEME yapmıyor. REKLAM ve TANITIM yapıyorlar. bunu eleştiriyoruz. İNCELEME Kanalı diye ortaya çıkıp "İHLAS PAZARLAMA" gibi olmaya başladılar.
-
Aslında haklısınız böyle düşünmedim. Bir nevi bu reklam. Ancak haksız bir reklam çünkü reklam olduğunu söylemiyorlar. Bunu şikayet etsek altından çok şey çıkar. Ancak emin olmak gerek. E devlette böyle bir link var ama işte kesin emin olmak gerek. Öttürürler adamı delil olsa elde.
4070Ti DLSS 3.0 Sayesinde 7900XT nin içinden geçiyor.Mantiksizlik içinde mantık bulamamn gayet normal dostum.
Bu kartlari alan adamların gayesi yüksek fps ve kalite kaybı yaşamadan oyun oynamak.Bu kart sahip olduģu Dlss gibi tüm yazilimsal destekleri teknolojileri kullanıp gün sonunda gayet yeterli bir performans ve kaliteyi sana verir mi vermez mi ona bakmak lazim.Tüm çözünurluklerde Boru gibi 7900Xt nin içinden geçmiş kusura bakma kardeş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ki bu dlss teknolojisi zaman içinde daha bir ton güncelleme ve gelistirme alarak performansina performans ekleyecek onu hiç saymıyorum bile.Tek dezavantaji fiyatı bu kartin.Ona da yapacak pek birsey yok.Zaman icinde indirim kovalayacaksiniz.Ama ort.24k fiyat ile seyri değişmez bu kartın.Bu ülkenin kaderi bu maleseft.
En son bu tür muhabbetleri 20 sene önce yapıyorduk kardeşşş.
Te allahım ya. İyi sen git al.
-
Particle HorizonyoutubeRtx 4070 ti.. 12 Gb Vram ile Ortalama 900 Dolar??? Nvidia Fiyatları Şişirmeye Devam Ediyor...https://www.youtube.com/watch?v=6L6K0nZ0UDs&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 8 Ocak 2023; 23:14:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nasıl olmuş beğendiniz mi?
-
Malesef 3-5 site veya youtuber harici kimseye güvenmiyorum. Kullanıcı yorumları her zaman daha önemli benim için. Sponsor kaybetme korkusundan öve öve bitiremiyorlar en dandik ürünleri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X