Şimdi Ara

TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hobi olarak devamlı yapmayı düşünüyorum, yavaş yavaş alıyorum hepsini elimden geldiği kadar. Önce mikrofon sonra kamera ışık hepsini aldım ama düzeni kurmak ve aynı zamanda bazı şeyleri öğrenmek zaman alacak tabi. Siz hangi videodan dolayı ışığa ihtiyacım olduğunu düşündünüz bu arada? Yapıcı her türlü eleştiriye açığım  

• metingrc kullanıcısına yanıt

Asus Psu videosunda çok kötü ışık.

• 3000 serisi kartlar tükeninceye kadar nvidia pek fiyat indirmez. Bu halinde bile 800 dolarlık 4070 ti 3080 ti lerden daha iyi konumda. 4070 ti 800 dolara satarken 3080 ve üzerini kaça satabilecek ki. Aynı sorun 2000 serisinden 3000 serisine geçtiğinde de olmuştur. 3070 2080 super den daha iyi bir karttı ve 2000 serisi biranda düştü. Burada büyük bir handikap var 4070 ti bu haliyle bile 3000 serisini bozmuş durumda. Kartlar çok hızlı bir şekilde gelişiyor ve bir önceki seriyi çok hızlı geçiyor. 2080 ti zamanında hayalini bile zor kurduğumuz kart 3070 ti gerisinde kalıyor. Yine aynı şekilde 1080 ti 3060 ti gerisinde kalıyor. Nvidianın söyle bir fiyat politikası var sanırım 4070 ti ver üzeri kartları üst segment olarak yerleştirdi daha düşük 4070-4060 lar yerine şimdilik 3000 serisini konumlandırıyor ve tükenmesini bekliyor. Amd 7000 serisi ile alt modellere hitap ederse nvidia da el mahkum fiyatları düşürmek zorunda kalacak. 7900 xt 4070 ti nin saf güç olarak önünde de olsa dlss gücü bütün dengeleri nvidia tarafına çekiyor.

• Bi gün YouTuber hocamız Corsair'in 10 kiloluk hava soğutucusunun incelemesini yapmıştı. Yanlış anlamayın yaltakçı değildir kendisi, ne de olsa videoların girişinde genelde Tanrının selamını verir. Video'da soğutucu altında test edilen AMD işlemci 65W idi. Hiçbir şekilde oda sıcaklığına dair görüntü yoktu. OCCT ile Large test yapmıştı xD Bu test sırasında hiçbir şekilde tüketilen güç değerleri gösterilmiyordu. Bir ara OCCT programında işlemci sıcaklığı görünmüştü. Tabii daha sonra kendi paint ile yaptığı tablosu üzerinden sıcaklık karşılaştırmaları yaptı. O tabloda sıcaklıklar OCCT'de görünen max, avg sıcaklıklardan farklıydı. Şu böcekler YouTube'da sadece kazanmıyor, tıpkı siyasetçi gibiler, umut avcıları, insan gibi görünen sırtlanlardan bir farkı yok. Sadece para kazansalar gerçekten umurumda olmaz, ama izleyen kişileride yalanları ile kandırıp biçimlendiriyorlar, cahilliğe sürüklüyorlar. Zaten bizim insanımız kendi mantığını kullanmaktan aciz, nerede birisi suratına gülüp "selamın aleyküm" desin, tamamdır, o kimse her zaman güvenir ve inanır kendisine söylenenlere. Ülkenin içine ettiler. Doymak nedir bilmiyorlarda. Hayır doydun artık ve bundan sonra gerçekten doğru bir şeyler yapsan ne olur...İğrençler.

• EjderLefLef kullanıcısına yanıt

TR de sadece Gümrük vergisi mi var ?

Bir sürü farklı vergi var. KDV,ÖTV,TRT

Firmalar tabiki 2-3K kar koyacak fakir fukaraya hizmet etmek için personel çalıştırıp ürün getirmiyorlar.

• Tr de sadece Teknoseyiri takip ediyorum yillardir.Yabanci bir suru duzgun bagimsiz inceleme yapan var zaten.Teknoseyir yillardir cizgisini asla bozmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LinusTechTips, GamersNexus, JayzTwoCents üçlüsü dostunuzdur

• İnceleyenler kadar satanlar da fırsatçı.

Asus 4070 Ti 34.830TL incehesap da.

Yuh arkadaş.

• xentios kullanıcısına yanıt

O videoda ışık güzeldi de tamamen benim iş bilmezliğimden kaynaklı öyle olmuş  

• Bluepower kullanıcısına yanıt

Bir bana garip gelmemiş bu durum hatta forum da konu açılmış. Resimdeki aynı resim karesini konuşuyorduk 3 gündür. :)) Türklerin test edip gördüklerini linus vs mi göremiyor herhalde... Adamlar yalancı demiş, msrp hiç bir zaman doğru değil demiş, nvdia oyuncuları sevmiyor demiş. Bizimkilerde böyle bir kart yok ateş ediyor amd fiyat kırmalı yok şöyle yok böyle... Ondan sonra bizi izlemiyorlar like atın yok çekiliş yapar dururlar. 1 sene önce malum kanallarda tulpar serisi laptop alacaktım adamları izledim çöp herhalde dedim gpu %72 kullanımı geçmiyordu artık nasıl test ediyorsa risk alıp aldım ve ne göreyim video test ile uzaktan yakından alakası yok. Bütün güncel oyunları %99 gpu kullanım ile oynadım. Buradan anlaşılacağı üzere asıl R.I.P olmuş bizim testerlar...

• Bluepower kullanıcısına yanıt

Bu nedir ya bu rezilliği savunmaya çalışanlar olmuş bide  

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Ya orda bir gariplik var aynı sitede aynı karti bir 34830 bide 24 bin küsurden satilik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gerideyiz maalesef

• PomPom kullanıcısına yanıt

Aynen asus fan boyu levent pekçanı dinlemek harika bir fikir.

• 4070 ti ler Lansman şeklinde çıkışa özel 19k lardan sınırli stok şeklinde bir kaç yerde satıldı hepsi o.Daha o fiyatlara bulamazsiniz.Imkansiz.Her yerde normal satış fiyatı 24-26k arası normalleşmiş durumda.Zaten neweggden de bakildiginda rog strix 4070 ti şuan 26k küsür.Yani newegg bile kendisi bu fiyattan satiyor artik.En azindan o fiyata turkiyeden al garantili olsun.o turkiye fiyati 18.999 dan çikacak dedikleri nvidianin kendi founder edition karti.Rog suprim tuf auros vs O fiyatlara satilmayacak haliyle.Ustune 5k koyun kafadan o da 24-26k bandina geliyor.Bu saatten sonra bu karti ancak incehesap indirimleri gibi arada denk gelip 22-23k lara ancak alırsiniz.Gonul isterdiki daha dusuk fiyatli çiksin.Ama malum Dlss.3.0 ile bu kart resmen cogu oyunda 4k 60 fps cok rahat oynatiyor.Istisna oyunlar hariç.3090 ti falan hikaye oldu yani.Devir dlss 3.0 devri.Bu saatten sonra 3000 serisi kart alinmaz.Nvidia oyunculari dusunmedigi icin kazik fiyatlardan b mevcut teknolojisini her turlu satarim diye iteliyor.Normalde bu kart maksimum 20k olmasi lazimdi.Ama işin icine vergisi kar marjisi o su busu yerel firmalarin firsatciligi vs vs de girince ort 24-25k bandina oturdu şuanda.Daha da degismez.Hatta yaz geliyor.30 a dogru gider bunlar.Almayi dusunen varsa bir an once almaya baksin derim.25k ya rog oc 4070 ti bulursan hemen kap.Simdi subatta yeni seri 7000 serisi x3d islemcileride gelicek.Piyasada herkez 4070 ti ve o islemcilerle dengeli bir sistem kurma pesine dusecek.Kur zaten artiyor.Altin costu.Borsalar dustu paralar hep altin ve dovize giriyor.Haliyle dolar euro yerinde saymayacak.Bu yilin sonuna dogru ustune 3lira daha koyun.Zaten şu ulkede neyi hakkettigi degeriyle alıyoruz ki.Almayip boykot etmiyoruz.Yaptigimiz tek sey sadece almak.Almasanda alsanda fiyatlar hep cikiyor.Sacma sapan b.ktan bir finansal yapı oluşmus durumda.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Cidden mi o zman nvidia asusa sen ozel kişisellestirilmiş kartini yap benim soyledigim 18.999k dan sat diye emretmiş demekki.Vay anasini nvidia ya bak sen resmen asusun içislerine karısmis.Gelsin roglar suprimler 19k dan o zman.Super mantik super nvidia malmiş demek.Sen ise cok akilli.Asus da keriz oluyor bu senaryoda senin mantigina gore.Mantigini sevdim.Alicee harikalar diyarindan geldin sanirim.

• Bu arada adamlar 4070 tileri overclock etmeye başlamislar bile.Tam 4k 60 fps karti olmuş resmen.Yakalayabildiginiz en dusuk fiyattan yakalamaya bakin derim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.