Şimdi Ara

TR'deki incelemelerin hiçbirine güvenmem artık ben (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dolar 20 ye doğru gidiyor. Fiyatın TR de mining ile alakası yok

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

• Bizde fiyatlar zaten yüksek ama dolar bazında da fiyatlar çok yüksek. Nvidia pandemi ve mining bitmemiş gibi fiyatları normal seviyelerine çekmedi. Pandemi ve mining zamanındaki yüksek fiyatlara alıştırıp bunu kalıcı yapmak istiyor.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

normalde yurt dışında suprim x 4070 ti 900-950 euro satılıyor. 20tl den hesaplasak bile bu tepe modeli 19000 TL yapar. Bu fiyata oradakilerde kazanıyor demek ki kazanç eklemesek geriye sadece gümrük kalıyor. 26000 TL satılıyor bu kart Türkiyede bunun ne kadarı gümrük olacak ki. Hiç yoksa firmalar 3000 TL den aşağı para koymamışlardır bu kartlara. İmkanı olan gümrüksüz getirsin 18000-19000 TL ye

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Haklı gibi durduğun bir yorum yazmışsın ancak tamamen haksızsın. Pespembe bir olay değil bu. Bildiğin adamlar ürünü eleştirmiyorlar, performansına göre hak etmediği bir fiyatı olmasına rağmen övüyorlar özet olarak. Sponsor kaybetme riskleri falan başka detaylar. Senin yaptığın şey "aşırı miktarda empati yapmak" olarak geçiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PomPom kullanıcısına yanıt

Katıla özele geçene kadar takip ediyordum, ne zaman katıla geçti takibi bıraktım. Adamlar içeriklerini katıla sunuyorlar, aradan zaman geçecekte genele açacaklar. :) Hani katılda kimsenin bilmediği şeyleri konuşuyorlarda değil,sadece tkaipçiyi sınıflandırmadır bu.

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey yok şu an.

• 4080 ve üstü kart alınamayacaksa alınacak kart 7900xtx 4080 altı kart bi kaç güncellemeden sonra çöpe dönüşücektir büyük ihtimal

• dockhanger kullanıcısına yanıt

Onda da ısınma sorunu var.

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

ben orada normalde kazandıklarının üzerine en az 3000 tl daha koyuyor dedim. normalde 2-3 bin kazanacak iken şimdi 5-6 bin kazanmaya çalışıyorlar. Ayrıca öyle lan lun konuşma burası forum herkes görüşünü bilgisini paylaşıyor.

• Yurtdışı için kaliteli inceleme kanalı listesi önerebilir misiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Speed-Step

Mesut çeviği de etiketleyelim bari belki 1-2 kelam eder...

• Gördüğüm en düzgün inceleme. Teknoseyirindi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt
  • Gerçekten Türkçe incelemelerin çoğu iğrenç. 20-30 bin liralık saçma sapan fiyatlı ekran kartlarına F/P kralı diye video yüklüyorlar. Gerçekten durum içler acısı.

• metingrc kullanıcısına yanıt

Şu an dünya öyle bir hal aldı ki kimin sesi daha gür çıkarsa o doğru söylüyor zannediyor insanlar.

Edit: Bu arada ciddi düşünüyorsanız ışık almanız lazım. Marma model tavsiyesi verecek konumda değilim ama güzel bir ışık kaynağı gerek size video çekerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 8 Ocak 2023; 0:0:30 >
  • Laptop incelemeleri için Mesut çevik e bir sefer acayip yüklendiler.

30-40 bin TL lik laptop için öğrencilere uygun falan dedi pişman oldu.

Yurtta kalıyorum hadi diyelim aldım bu laptop u odada nasıl bırakıp bir yere gideyim diyen mi dersiniz.
    Sen kafayı mi yedin bu paraya kaç ay geçinir öğrenci haberin var mı diyen mi dersiniz.

Bir sonraki videoda parası olana uygun diye düzeltti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 8 Ocak 2023; 0:25:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

4070 ti incelemesinde de artık para kısmına girmiyorum dedi özellikle  

• EjderLefLef kullanıcısına yanıt
    Bir zahmet girmesin zaten f/p falan demesin insanlar dalga geçiyor diye düşünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.