Şimdi Ara

TR ENDURANCE F1 2015 LEAGUE (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
10
Favori
29.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR ENDURANCE F1 2015 LİG ŞAMPİYONU FURKAN ÖZCAN

TR ENDURANCE F1 2015 LEAGUE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut1990 -- 9 Mayıs 2016; 13:04:46 >
  • TR ENDURANCE F1 2015 TAKIMLAR ŞAMPİYONU SCUDERİA FERRARİ

• Arkadaşlar bende haddim olmayarak bişeyler YAZMAK istiyorum...sezon sonuna doğru yakaladığım ritim ve yarışmanın verdiği keyifle sezonun sonunu maalessef biraz üzülerek karşıladım...Çok fazla antrenman yapma şansı bulduğum yas marinada sıralamalar sonucu 2. cepte kendime yer buldum ve start anındada herhangi bir olaya karışmadan furkanın peşine düştüm...henüz ilk turda 2.sektör başındaki virajlarda iyi bir ivme yakalayarak arka düzlüğe furkanın hemen arkasında çıkıp hava koridorunuda kullanarak belkide benim için imkansız bir durum olan furkana atak yapmam kaçınılmaz olduki gayet temiz sonuçlanabilecek bir atak nedenini tam anlamadığım bir şekilde son buldu ve furkanla birlikte baya sıra kaybettik daha sonra hasar almadan devam ettiğimiz ilk turda 3.sektörün ortasında furkana arkadan temasım (kvyat vari ki furkanın erken frenajı bunda etkili oldu) ile kanadımı kaybettim ve daha ilk turda pite girmek zorunda kaldım ve sonunculuğa kadar geriledim ki buna rağmen kötü olmayan bir tempo yakalayarak yarışı 6.bitirdim. antrenmanlardaki tempom ile ve sıralamalarda elde ettiğim başarı ile podyumun çokta uzak olmadığı bir yarışı 6. bitirdim fakat herşeye rağmen yarışmak ve yarışın sonunu görmek güzeldi...
    Sezonu düzenleye ve zamanını esirgemeyen Ömer arkadaşımıza başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler...ve yarış videosu

• Öncelikle Furkan Özcan'ı üstün başarısından dolayı tebrik ederim. Sizlerle bu platformda tanışmak ve güzel vakit geçirmek beni mutlu etti. Sizlerden bir çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam edicem. Ben buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok çekişmelere sahne olacak yeni bir sezon bizi bekliyor. Benim önümdeki herkes çok iyi ve tecrübeliler en azından aradaki farkı kapatabilmek adına çalışmalara devam edeceğim. F1 2016 ile iyi bir sezon geçirmek dileğiyle herkesi tebrik eder başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 2015 SEZONU SONA ERDİ

Dün akşam koşulan Abu Dabi GP'si ile F1 2015 sezonunu tamamlamış olduk. Sezon boyunca şampiyonluk mücadelesi izleyemesek de hemen ardında dengeler sürekli değişti ve özellikle sezonun ortasında oyuna dahil edilen katı ceza sistemiyle birlikte renkli bir sezon geçirdik.

Peki şimdi neler yapacağız?

Öncelikle önümüzdeki haftaya kadar 'Sezonun Ardından' değerlendirme yazısı yayınlanacak. Ardından 'Sezonun En'leri' seçilecek ve ödüller sahiplerini bulacak. Sonrasında F1 2015 sezonu tamamen arşivdeki yerini alacak ve yaz aylarında düzenleyeceğimiz Assetto Corsa liginin planlaması başlayacak. Kısa sürede lig planı oluşturulacak ve Assetto Corsa ligi başlayacak. Assetto Corsa liginin bitimine doğru F1 2016'nın çıkmasını öngörmekteyiz. Sonrasında yeni sezona odaklanacağız ve lige başvuran arkadaşlarımızı test yarışlarında izlemeye başlayacağız. Yaz aylarını bu şekilde geçirdikten sonra testlere devam edecek ve takım seçimlerine başlayacağız.

F1 2015 sezonunda yarışan, pist üzerinde her zaman adil ve sert mücadelelere girerek lige renk katan tüm pilotlara teşekkürlerimi sunarım.

• Arkadaşlar merhaba,

F1 2015 sezonu için 'Haftanın Oyuncusu' ödülleri aşağıdaki gibi şekillenmiştir:

Avustralya: Furkan Özcan

Malezya: umur.boyaci

Çin: tarkanbeyaz

Bahreyn: ForzaSpecnaz

İspanya: BULUT

Monako: Sorbetto

Kanada: Furkan Özcan

Avusturya: DocTR

İngiltere: Yahya Taskin

Macaristan: Sorbetto

Belçika: @LPER

İtalya: nec

Singapur: BULUT

Japonya: Furkan Özcan

Rusya: Yahya Taskin

Amerika: nec

Meksika: DocTR

Brezilya: nec

Abu Dabi: Furkan Özcan
  • Sezonun son yarışı, Abu Dabi GP'si benim adıma kötü başladı. Kayıtta da görebileceğiniz gibi sıralama turlarında çok kötü bir performans sergiledim. Temiz tur atamadım, en iyi derecemi attığım tur bile tatmin edici değildi. En az 1 saniye daha hızlı bir tur atabilirdim ancak bunu başaramadım ve yarışa 7. sırada başladım. İkincilik yolundaki rakibim nec'in de yarışa 3. başlayacak olması senaryoyu daha da sıkıntılı bir hale getirdi.

Startta takım arkadaşım EmreKirac'ın da önümde yavaş kalkmasıyla birlikte zorlayamadım ve sıra kaybettim. Sonrasında aracı yarış çizgisine oturttum ve yükselmeye başladım. İlk turlarda nec'e takım arkadaşım EmreKirac ile birlikte iyi bir baskı kurduk. nec'i geçtim ancak hemen ardından güzel bir atakla tekrardan önüme geçti. Sert ve keyifli mücadelemiz kısa sürdü, nec'e tekrar atak yaptım ve önüne geçtim. Bu andan itibaren farkı açmaya başladım. Tempoma ayak uyduramayan nec ile farkın açıldığını gördüğümden garanti bir sürüş benimsedim. Hiç zorlamadım ve temiz bir sürüşle aracı bitiş çizgisine getirdim. Yarış boyunca hiç ceza almamam da zorlamadan sürmemin bir sonucuydu. Yarış sonunda ForzaSpecnaz'ın aldığı cezalarla birlikte 3. sıraya yükseldim ve sezona podyumla noktayı koydum.

Sezon boyunca şampiyonada sürekli çekiştiğim nec başta olmak üzere tüm rakiplerime ve arkadaşlarıma bu heyecanlı sezon için teşekkür ediyorum. Sezonu ikinci sırada tamamladım, yeni sezonda hedefim şampiyonluk olmak zorunda. Özellikle Furkan Özcan'ı mağlup etmek çok zor olacak ancak potansiyelimin sınırlarını zorlayarak hedefime ulaşabileceğime inanıyorum. Artık benim için imkansız diye bir şey yok :)

• Assetto Corsa liginde kullanılacak muhtemel modların linklerini paylaşıyorum,

Ferrari F2002http://www.racedepartment.com/downloads/ferrari-f2002.8703/

Yüklemek için steam'i yüklediğiniz klasörden sonra Steam\SteamApps\common\assettocorsa klasörünün içine rar dosyasından çıkan 3 klasörü(2K Skins, content, No Dust Skins) koyuyorsunuz

Le Mans Pistihttp://www.racedepartment.com/downloads/circuit-de-la-sarthe-2015.2482/

Yüklemek için dosyayı Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\tracks klasörüne koyuyorsunuz.

• -------------------------------------------------------------------------------
    TREL 2015 ABU DHABI GP SONUÇLARI
    -------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------
    PİST BİLGİLERİ

SONUÇ BİLGİLERİ

OYUN SONUÇ BİLGİLERİ

CEZA ve UYARILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 17 Mayıs 2016; 2:52:06 >

• Şimdi dikkat ettimde abu dhabi en iyi sıralama performansı gösterdiğim yarışmış...vay be koca sezon geride kaldı hadi gelsin artık 2016 😊

• SEZONUN ARDINDAN

1- Furkan Özcan: Sezona şampiyonluğun en büyük favorisi olarak başlayan Furkan Özcan, sezon boyunca beklentilerin de üzerinde bir performans sergiledi. Her sezon olduğu gibi bu sezon da sürüş dinamiklerini en iyi anlayan pilot olan Furkan Özcan, ilk yarış olan Avustralya GP’sinden itibaren gridin geri kalanından farklı bir seviyede sürdüğünü gözler önüne serdi. Finish gördüğü tüm yarışları rahat bir şekilde kazanan Furkan Özcan, daha önceki sezonlarda görülmemiş bir dominasyona imza attı. Daha önce 2 kez şampiyon olan Furkan Özcan, ilk defa bu kadar rahat bir şekilde şampiyonluğa ulaştı. Kendisine ait puan rekorunu geliştirdi ve rüya gibi bir sezon geçirdi. F1 2015 sezonundaki performansıyla rekorları altüst etti, sezonun tartışmasız en iyi pilotuydu.

Takım: Ferrari
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 17
    Toplam Puan: 425
    En İyi Derece: 1. (x17)
    Podyum: 17
    Pol Pozisyonu: 15
    En Hızlı Tur: 15
    Haftanın Oyuncusu Ödülü: 4

2- Sorbetto: Mercedes pilotu sezona kendi adına büyük değişikliklerle başladı. F1 2012, F1 2013 ve F1 2014 sezonlarında gamepad ile Ferrari takımında yarışan Sorbetto, F1 2015 sezonu öncesinde Ferrari koltuğunu kaybetti ve Mercedes’e geçti. Ayrıca F1 2015 sezonunda gamepad’den direksiyona geçen Sorbetto, sezonun ilk yarışlarında yaşadığı adaptasyon sorununa şanssızlıklar da eklenince podyum için altıncı yarış olan Monako GP’sine kadar beklemek zorunda kaldı. Bu podyumdan sonra performansını iyice yükselten Sorbetto, Macaristan GP’sinde kariyerinin ilk zaferini alarak ikincilik mücadelesinde avantajlı konuma geldi. Sezon ilerledikçe şampiyona ikinciliği mücadelesinde Lotus pilotu nec ile yalnız kalan Sorbetto, son yarış olan Abu Dabi GP’sini nec’in önünde bitirerek Furkan Özcan’ın domine ettiği sezonda önemi oldukça artan şampiyona ikinciliğini almış oldu ve kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi.

Takım: Mercedes
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 16
    Toplam Puan: 220
    En İyi Derece: 1. (x1)
    Podyum: 9
    Pol Pozisyonu: 1
    En Hızlı Tur: 1
    Haftanın Oyuncusu Ödülü: 2

3- nec: Lig kariyerine F1 2015 sezonu ile başlayan nec, profesyonel ve istikrarlı sürüşü ile sezona damga vuran pilotlardan birisi oldu. İlk iki yarışında podyuma çıkarak dikkatleri üzerine çeken çaylak pilot, sezon boyunca güçlü performanslar sergiledi. Birçok yarışta temaslara maruz kalsa da motivasyonunu yüksek tutmayı başardı. Yarışların gidişatını çok iyi okuyan ve başarılı stratejiler yapan nec’in Amerika GP’sinde değişken hava şartlarını lehine çevirerek aldığı ikincilik sezonun unutulmaz sonuçlarından biriydi. Şampiyona ikinciliği için ligin tecrübeli pilotlarından Sorbetto ile kıyasıya bir mücadeleye giren nec, ikincilik şansını son yarışa kadar taşısa da, Abu Dabi GP’sinde rakibine geçilerek üçüncülükle yetinmiş oldu. Yine de bu sonuçla ilk sezonunda önemli bir başarıya imza attı ve yarış kazanabilecek seviyede bir pilot olduğunu herkese gösterdi.

Takım: Lotus
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 16
    Toplam Puan: 214
    En İyi Derece: 2. (x4)
    Podyum: 8
    Pol Pozisyonu: 0
    Haftanın Oyuncusu Ödülü: 3

4- ForzaSpecnaz: Sezon başında nec ile birlikte çaylak pilotların en hızlısı olarak gösterilen ForzaSpecnaz, sezon boyunca istikrar problemi yaşadı. Saf hız olarak ligin en iyi pilotlarından birisi olan ForzaSpecnaz, hızını istikrarla birleştiremedi. Ayrıca sezon boyunca şanssızlıklarla boğuştu ve potansiyelini tam olarak piste yansıtmakta güçlük çekti. Yaşadığı olumsuzluklara rağmen çaylak bir pilot için iyi bir pozisyonda sezonu tamamladı. Son yarışta aldığı sonuçla birlikte tarkanbeyaz’ı geçerek şampiyona dördüncülüğünü elde etti. 5 kez podyuma çıkan Force India pilotu, istikrar problemini aşarak şanssızlıklardan sıyrılmayı başarırsa yarış kazanabilecek potansiyele sahip olduğunu kanıtladı.

Takım: Force India
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 11
    Toplam Puan: 151
    En İyi Derece: 2. (x4)
    Podyum: 5
    Pol Pozisyonu: 1
    Haftanın Oyuncusu Ödülü: 1

5- Yahya Taskin: Lig kariyerine sezonun dokuzuncu yarışı olan İngiltere GP’si ile başlayan Yahya Taskin, lige hızlı bir başlangıç yaptı. Katıldığı ilk yarışta podyuma çıkan, Meksika GP’sini kazanan Toro Rosso pilotu, bu sonuçla birlikte Furkan Özcan ve Sorbetto’dan sonra F1 2015 sezonunda galibiyet alan üçüncü ve son pilot olmayı başardı. Sezona geç katılmasına rağmen her yarışta podyuma çıkacak hıza ulaşmayı başaran Yahya Taskin, sezonu beşinci sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Agresif ve sert sürüş stilini çalışkanlığı ve saf hızıyla birleştirdi, şimdiden ligin güçlü pilotları arasına ismini yazdırdı.

Takım: Toro Rosso
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 10
    Toplam Puan: 148
    En İyi Derece: 1. (x1)
    Pol Pozisyonu: 2
    En Hızlı Tur: 0

6- tarkanbeyaz: Ligin en tecrübeli pilotlarından birisi olan tarkanbeyaz, kariyerinin ilk podyumlarına F1 2015 sezonunda ulaştı. Önceki sezonlarda yarış içi istikrar problemi yaşayan ve orta sıralarda kendisine yer bulan tarkanbeyaz, bu sezon artan istikrarı ile birlikte kariyerinin en başarılı dönemini geçirdi. Sezonun ikinci yarısında performans kaybı yaşayan pilot, buna rağmen takımını başarılı bir şekilde sırtladı. Son yarış öncesinde şampiyonada dördüncü sırada yer alan tarkanbeyaz, Abu Dabi GP’sinde problem yaşadı ve yarış sonunda ForzaSpecnaz ile Yahya Taskin’in arkasında, altıncı sırada sezonu tamamladı.

Takım: McLaren
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 15
    Toplam Puan: 147
    En İyi Derece: 3. (x5)

7- BULUT: F1 2014 sezonunu 15. sırada tamamlayan BULUT için işler bu sezon yolunda gitti. Hem saf hız hem de istikrar konusunda kendisini geliştiren Lotus pilotu, sezon boyunca takım arkadaşıyla iyi bir iletişim yakalayarak başarılı sonuçlara imza attı. Kariyerinin ilk podyumuna Singapur GP’sinde çıkan pilot, sezon boyunca başarılı performanslar sergileyerek 100 puan barajını geçen son pilot olmayı da başardı.

Takım: Lotus
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 13
    Toplam Puan: 105
    En İyi Derece: 3. (x1)
    Podyum: 1

8- @LPER: Orta sıraların hızlı pilotlarından olan @LPER, sezon boyunca istikrar problemi yaşasa da şampiyonada ilk dilime girmeyi başardı. Özellikle Belçika GP’sinde elde ettiği ikincilikle potansiyelini gözler önüne seren pilot, bu podyumla birlikte F1 2013 sezonu Singapur GP’sinden beri devam eden podyum hasretine de son vermiş oldu. Sezonun son yarışlarında finish görmekte zorlansa da zaman zaman iyi performanslar ortaya koyarak gelecek adına olumlu sinyaller verdi.

Takım: Red Bull
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 11
    Toplam Puan: 90
    En İyi Derece: 2. (x1)

9- EmreKirac: F1 2014 sezonunu 5. sırada tamamladıktan sonra teknik sorunlardan dolayı F1 2015 sezonunun ilk bölümünde yarışamayan EmreKirac, umur.boyaci’nin ligden ayrılmasıyla sezonun beşinci yarışı olan İspanya GP’si ile lige geri döndü. Önceki sezonlarda olduğu gibi yine saf hız olarak son derece iyi bir görüntü çizen pilot, istikrar problemini bu sezon da aşamadı. Özellikle sezonun ikinci yarısında katı ceza kurallarının uygulanmaya başlanmasıyla birlikte finish görmekte zorlanan pilot, genel anlamda sıkıntılı bir sezon geçirse de 2 kez podyuma çıkmayı başararak hızını koruduğunun sinyallerini verdi.

Takım: Mercedes
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 7
    Toplam Puan: 68
    En İyi Derece: 3.(x2)
    Podyum: 2
    Haftanın Oyuncusu Ödülü: 0

10- DocTR: Lig kariyerine F1 2015 sezonuyla başlayan Williams pilotu, sezon boyunca gösterdiği gelişimle herkesi şaşırttı. Sezon başında takım arkadaşı ile birlikte ön gruptan 4-5 saniye yavaş olan DocTR, sezon boyunca takım arkadaşı ile de iyi bir ortaklık kurarak kendisini geliştirdi. Sezon ilerledikçe takımdaki liderliği de üstlenen pilot, sezon başında kimsenin tahmin edemeyeceği bir başarıya imza attı ve Meksika GP’sinde ikinci olarak podyuma çıktı. Çalışkanlığıyla göz dolduran pilot, sezon sonuna doğru potansiyelinin sınırlarını zorlamaya başladı ve ön gruba yetişti. Pist üzerindeki mücadelelerde daha sakin kalmayı başarır ve yarış temposunu geliştirebilirse ileride podyuma çıkacak performanslar göstermeye devam edecektir.

Takım: Williams
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 9
    Toplam Puan: 66
    En İyi Derece: 2. (x1)

11- Sedat: Sezon başında Furkan Özcan’la birlikte sezonun en iddialı pilotlarından birisi olan Sedat, ilk 3 yarışta takım arkadaşı Furkan Özcan’ın arkasında finish görerek takımına duble kazandırsa da sonrasında işleri dolayısıyla hiçbir yarışa katılamadı ve ilk 3 yarışta topladığı puanda kaldı. Böylece şampiyonada 11. sıraya kadar gerileyen Sedat, sezon boyunca yarışlara katılım sıkıntısı yaşamasaydı çok daha iyi bir sonuçla sezonu tamamlayacaktı.

Takım: Ferrari
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 3
    Toplam Puan: 54
    En İyi Derece: 2. (x3)
    Podyum: 3

12- Akin Yolcubal: F1 2014 sezonunda olduğu gibi F1 2015 sezonunda da tarkanbeyaz ile birlikte McLaren takımında yarışan Akin Yolcubal, sezonun ikinci yarısında yarışlara katılım sıkıntısı çekti ve şampiyonada 12. sırada kendisine yer buldu. Sezon başından itibaren takım arkadaşı tarkanbeyaz’ın performansına ayak uyduramayan pilot, buna rağmen bazı yarışlarda dengeli sürüşüyle takımına önemli puanlar kazandırdı.

Takım: McLaren
    Toplam Puan: 41
    En İyi Derece: 4. (x1)
    Podyum: 0

13- LastHero: Sezon başında lig kadrosunun en zayıf halkası olarak gösterilen LastHero, sezon boyunca gösterdiği gelişimle bu algıyı kırmayı başardı. Takım arkadaşı DocTR kadar olmasa da kendisini önemli ölçüde geliştiren LastHero, sezonun büyük kısmında yarış temposuna ayak uydurmayı başardı. Rusya GP’sinde elde ettiği beşincilikle kaydettiği gelişimi kanıtlayan pilot, sezon sonunda arka gruptaki mücadeleden galip ayrıldı ve sezonu 13. sırada noktaladı.

Takım: Williams
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 12
    Toplam Puan: 36
    En İyi Derece: 5. (x1)

14- SchuminaTR: Ligin en tecrübeli pilotlarından birisi olan SchuminaTR, önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezon da istikrar sorunu yaşadı. Buna rağmen 9 puanla son sırada noktaladığı F1 2014 sezonuna göre gelişme kaydederek mücadelenin içerisinde yer almayı başardı. Yahya Taskin’in takıma katılmasıyla birlikte Toro Rosso’nun ayağa kalkmasında takıma liderlik eden Yahya Taskin’a destek oldu. Sezonun son bölümünde gamepad’den direksiyona geçen SchuminaTR’nin ileride direksiyona alıştıktan sonra göstereceği performans merak konusu.

Takım: Toro Rosso
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 9
    Toplam Puan: 32
    En İyi Derece: 5. (x1)

15- OZGUR_TR: Lig kariyerine sezonun dördüncü yarışı olan Bahreyn GP’si ile başlayan OZGUR_TR, genel olarak arka sıralarda mücadele etti. Sezona geç katılmasına rağmen şampiyonadaki rakipleri LastHero ve SchuminaTR’yi zorlamayı başaran OZGUR_TR, sezon sonunda rakiplerinin arkasında kalsa da lig temposuna ayak uydurmayı başardı. Özellikle Rusya GP’sini 6. sırada bitirerek ilerleyen dönemlerde orta sıra pilotlarını zorlayabileceğinin sinyallerini verdi.

Takım: Force India
    Toplam Puan: 31
    En İyi Derece: 6. (x1)

16- RandomWalker: Sezon başında puan mücadelesi vermesi beklenen RandomWalker, sezona beklenenden iyi bir giriş yaptı. Özellikle İspanya GP’sinde aldığı yedincilik ve Kanada GP’sinde aldığı altıncılıkla beklentileri fazlasıyla karşılayan Red Bull pilotu, sezon ortasına doğru katılım sorunu yaşamaya başladı. Katılım sorunuyla birlikte 16 puanda kalan RandomWalker, sezonu aktif pilotlar arasında son sırada tamamladı.

Takım: Red Bull
    Tamamladığı Yarış Sayısı: 4
    Toplam Puan: 16
    En İyi Derece: 6. (x1)

TAKIMLAR ŞAMPİYONASI

Sezona Furkan Özcan ve Sedat ikilisiyle başlayan Ferrari, şampiyonluk için favori olarak gösteriliyordu. Sedat sadece 3 yarışa katılabildi ancak Furkan Özcan’ın olağanüstü performansı, Ferrari’yi rahat bir şekilde şampiyon yapmaya yetti. Sezon boyunca Mercedes ile ikincilik mücadelesi veren Lotus, Mercedes pilotu EmreKirac’ın sezon sonuna doğru yaşadığı problemleri fırsata çevirerek şampiyona ikinciliğini aldı. Sezon başında umur.boyaci ve Sorbetto ikilisiyle Ferrari’yi zorlayabilecek tek takım olarak gösterilen Mercedes, umur.boyaci’nin ligden ayrılması ve yerine lige katılan EmreKirac’ın sezon boyunca teknik problemlerle boğuşmasıyla birlikte kan kaybetti. Şampiyonluk mücadelesinden erken kopan takım, sezonun son bölümüne kadar ikincilik için iddiasını sürdürse de Lotus pilotlarının yakaladığı uyumu da piste yansıtamayınca üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı. Dördüncülük için şampiyonada uzun süre rahat bir konumda bulunan McLaren, özellikle sezon sonuna doğru Toro Rosso ve Force India’nın baskısını fazlasıyla hissetse de takımın tecrübeli pilotu tarkanbeyaz’ın aldığı puanlarla dördüncü sıraya tutunmayı başardı. Özellikle Yahya Taskin’in takıma katılmasıyla birlikte yükselişe geçen Toro Rosso, sezonun ikinci yarısında atağa kalkarak McLaren’ın ardından beşinci sırayı alırken, sezon boyunca ForzaSpecnaz’ın sırtladığı Force India son yarışlarda Toro Rosso’ya direnemedi ve altıncı oldu. Sezona pilot kadrosu standartlarına göre iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan Red Bull, son yarışlarda tempoyu kaybetti ve yedinci sıraya kadar geriledi. İki çaylak pilotla sezona başlayan Williams ise, son yarışlardaki performans artışına rağmen son sıradan kurtulamadı. Yine de 100 puan barajını geçerek sezon başındaki durumları göz önünde bulundurulduğunda önemli bir başarıya imza attılar.

• SEZONUN EN'LERİ

* Sezonun En Hızlı Pilotu: Furkan Özcan

* Sezonun En İstikrarlı Pilotu: Furkan Özcan

* Sezonun En İyi Atak Yapan Pilotu: Furkan Özcan

* Sezonun En İyi Savunma Yapan Pilotu: Sorbetto

* Sezonun En Temiz Yarışan Pilotu: Sorbetto

* Sezonun En Agresif Yarışan Pilotu: Yahya Taskin

* Sezonun En Çok Gelişim Gösteren Pilotu: DocTR

* Sezonun En Büyük Düşüş Yaşayan Pilotu: EmreKirac

* Sezonun En İyi Strateji Yapan Pilotu: nec

* Sezonun En Başarılı Çaylak Pilotu: Yahya Taskin

* Sezonun En Şanssız Pilotu: ForzaSpecnaz

* Sezonun En Başarılı Takımı: Lotus

* Sezonun En Heyecanlı Çekişmesi: Macaristan GP (Sorbetto & ForzaSpecnaz)

* Sezonun En Unutulmaz Yarışı: Amerika GP

* Sezonun En Olaylı Yarışı: Brezilya GP

• Valla yazıları soluksuz okudum ve ne kadar profesyonel bir iş yaptığımızın birdaha farkına vardım yazıllarda sezonda organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür edrim..yine sezonun enlerinde yer verdiğiniz içinde tekrar teşekkür ederim bu gelişim sizin eseriniz 😊😀

• Yaz aylarında düzenleyeceğimiz Assetto Corsa liginin forum sayfası açıldı:http://forum.donanimhaber.com/m_116983096//tm.htm#116984670
  • F1 2016 sezonunun tanıtımında kullanacağımız F1 2015 sezonunun en heyecan verici anlarından oluşan teaser artık yayında!

Herkese iyi seyirler.

• Eline sağlık ömer çok iyi olmuş.

• Herkese merhaba f1 2015 satın almak istiyorum az cok f1den anlıyorum tam konusunu bulamadım ama oyun hakkında bana yardım eder misiniz? Direksiyon seti kullanmalıyım normal şekilde düzgün kullanamaz mıyım? Yardımcı olacak arkadaşa pmden sorularım var teşekkür ederim

• MOTORSPORT.COM, TR ENDURANCE LEAGUE'İN MEDYA SPONSORU OLDU!

Türkiye'nin lider motorsporları haber sitesi tr.motorsport.com, Mayıs ayında dördüncü F1 sezonunu tamamlayan ve yaz aylarında Assetto Corsa organizasyonuyla aksiyonu sürdüren TR Endurance League'e medya sponsoru oldu!

http://tr.motorsport.com/sim-racing/news/f1-fanlari-kozlarini-sanal-ortamda-paylasiyor-790578/
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.