Şimdi Ara

TR ENDURANCE F1 2015 LEAGUE (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
10
Favori
29.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hazır ortam durgunken, takım seçimleri falan başlamamışken biriniz şu video işine el atın da güzel bir teaser hazırlayın ya. Görüntü bulma, müzik ekleme gibi konularda yardımcı olurum ama teknik olarak daha bilgili biri birleştirme işini yaparsa iyi olur. Bu işe talip olan yazsın lütfen
  • Sorbetto kullanıcısına yanıt
    Benim videolar iyi sürdüğümden güzel yoksa pek bir olayı yok FLKDLKSADŞFLK

Not: Buna bol bol eksi bekliyorum beyler. Moderatörlükten ayrıldığımda eksilediğiniz gibi eksileyin, duygulandırın beni. Yalnız o değil de oyun ne sövdürdü bugün hepimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 19 Eylül 2015; 0:46:44 >
  • Sonunda geç de olsa bilgisayarı yeniledik. Uzun araştırmalar sonucu Ömer'in de (Sorbetto) yardımıyla link deki bilgisayarı aldım. Aldım almasına da; Bimeksde iki gün önce fiyatı; 2999 iken tam alacakken ertesi güne bıraktım ve fiyat 2854'e düşmüş hemen bimekse koşup aldım. Bugün bir baktım 2754 olmuş. Bu nasıl iştir yaa hergün fiyat mı düşer. Yarına ne olur bilmem😆 notebook almayı düşünen arkadaşım varsa kaçırmasın derim şu anda en düşük fiyat bimekste. Bilgisayarı tam anlmıyla deneyemedim ama ilk işim steam i kurmak oldu ardında da F1 2015. Gece geç saatlerde yükleme bittiğinden oyunu açıp bir bakayım dedim grafikler medium da iken bir iki tur attım bıraktım. Fps değerine felan bakamadım ama hiç sıkıntı görmedim. Bugun detaylı olarak denemeler yapacağım artık.
    http://m.bimeks.com.tr/Urun/145295
    Ömer sana da ayrıca teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasthero41 -- 19 Eylül 2015; 10:33:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hee bu arada 142 TL. lik hediye çeki verdiler. Çanta mouse ssd gibi ürünler bedavaya gelir.

• 860m bu nesilde yeterli olacaktır ama 2016 için çok rmin değilim yinede hayırlı olsun

• lasthero41 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun abi güle güle kullan :)

860M aslında bu oyunu high ayarlarda çok rahat oynatabilecek bir ekran kartı. Oyun, berbat optimizasyonu yüzünden grafik kalitesine göre neredeyse almamız gereken fps'nin yarısını veriyor bize. Dolayısıyla 2016 oyununun bu oyundan daha fazla grafik istemesi mümkün değil normal şartlarda. Grafik motoru değiştiğinde ekran kartı yetersiz kalabilir ama ona da en az bir 5-6 sene var. Tabii eğer lisans Codemasters'ta kalırsa.
  • Teşekkürler

• Herkese hayırlı olsun diyeyim. Oyunda ufak sıkıntılar yaşadık dün. Sedat abi ve Ogün (ForzaSpecnaz) yakıt yükünü sıralamalarda az yapmalarına rağmen piste çıktıklarında 100 kg'lık yakıtla turlamak zorunda kaldılar. Niye böyle saçma sapan bir problem yaşıyoruz anlamış değilim. Ayrıca Tarkan abide ufak, yazılımsal olduğunu düşündüğümüz sıkıntılar vardı. Bende de aynı şekilde dün oyundan atma, direksiyonun doğrusallığını kaybetmesi gibi sıkıntılar vardı. Bunlar bireyseldi ama şu yakıt sorunu iki kişide çıkınca düşünmek lazım.

Dün gece yarısı Sedat abiyle antrenman yaptık. Açıkçası bu oyuna çok hevesli başlamıştık ama motivasyonumuz azalıyor; hatta bitti gibi. Çünkü ne zaman bir şeyi düzeltseler başka bir şeyi bozuyorlar. Özellikle bu ceza sistemi çok can sıkıcı olmaya başladı. Pistin farklı yerlerinde farklı tepkiler göstermesini geçtim, bir pilota sürekli uyarı verirken başka bir pilota hiçbir uyarı vermeyebiliyor bu pilotlar aynı hareketleri yapmalarına rağmen.

Ayrıca dün Ogün'le düzlük testi yaptık. Gözlemlerimiz ve diğer insanlardan duyduklarımız çok net bir şekilde araçlar arasında fark olduğunu söylemesine rağmen bir de kendimiz test edelim dedik ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anlamış olduk. Araçların hızı eşit arkadaşlar, sıkıntı yok. Videosunu da akşam yüklerim.

Not: Bunu üçüncü defa söylüyorum ama herkesin duymasını istiyorum. HandBrake denilen video işleme programını kesinlikle deneyin. Kaliteyi hemen hemen hiç kaybetmeden özellikle büyük dosyalarda (5 GB üstü) %90'a kadar sıkıştırma yapabiliyor. Linki de burada: Tıklayınız

• Su handbrake programini kesinlikle kullanacagim. Gecen sene en buyuk sorunumdu bu.

Ayrica 2800tl gibi paralari oyjn laptopuna yuklemek hic akil kari gelmiyor. Bu paraya eve gidince bir bilgisayar toplayacagim ve emin olun alinan laptopdan daha performansli olacak. Bu gibi herhangi pc toplama konusunda arkadaslara yardimci olabilirim.

Son olarak su dakikadan itibaren 2 hafta yillik iznime cikmis bulunmaktayim.

• Vettel aslanım benim. Adamsın ulan.

FE-NO-ME-NA-LE!!!
  • Umatım vettelin birinciliği ile biraz heyecan gelir aryık f1 e

• Multiplayer'da "equal" araçlarla yaptığımız düzlük testini izleyebilirsiniz. Ne mutlu ki gözlemlerimde yanılmışım ve fark yok araçlar arasında. Videoyu liste dışı yaptım ve bu yüzden göremezseniz buradan bildirirsiniz.
  • Beyler Amd ekran kartı kullanan var mı aramızda? Kartta video kayıt özelliği bulunuyor ama ayarlarda en fazla 20 dk seçeneği mevcut.Kullanan veya bilen varsa bu konuda bana yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar oyun'u hangi programla kaydediyorsunuz?
    Fraps diye bir program kullandım ama çok yüksek boyutlarda kayıt yapıyor. Handbrake ile de sıkıştırdım ama sanki yine de yüksek oluyor.
  • Eğer Windows 10'a yükselttiysen Windows'un dahili oyun kaydedicisini denemeni öneririm. Onun dışında NVidia ekran kartına sahip olduğun için ShadowPlay'le de kaydedebilirsin. Fraps FPS kaybı da yaşatıyor bildiğim kadarıyla.

Ali, sanırım AMD ekran kartı kullanan kimse yok ligde. Herkes NVidia kullanıyor. Google'dan araştırman gerekecek. Direksiyon ayarlarımı sormuştun, yeni geçebildim bilgisayar başına. Mesaj atıcam birazdan.
  • Furkan bandicam diye bir program önerdi.Daha denemedim ama internette araştırdığım kadarıyla güzel bir programa benziyor.Bendeki ekran kartı en fazla 20 dk süreyle kayıt alıyor. Forumda benim ekran kartıyla ilgili bir konu açılmış, oraya yazdım ama daha kimse cevaplamadı.

• Arkadaşlar pazar günü evimi taşıyacağımdan sanırım test yarışına katılamıcam...yinede katılmak için elimden geleni yapacağım...herkese şimdiden başarılar

• Yarın akşam koşulacak olan sezonun son test yarışıyla ilgili açıklama

Yarın akşam saat 21.00'da sezonun son test yarışını yapacağız. Bu test yarışı, ilk lig yarışının bir provası niteliğinde olacak.

Yarış Melbourne pistinde koşulacak. Yarış öncesinde sıralama turları yapılacak ve yarış %50 uzunlukta olacak. Ayrıca araç hasarları da açık olacak, yani lig kurallarının ve prosedürlerinin hepsi bu yarışta uygulanacak.

Bu yarış bize ilk lig yarışından önce önemli veriler sağlayacak. Dolayısıyla katılımın yüksek olması bu yarışta büyük önem taşımakta. Sadece yeni pilotlardan değil, ligde yarışmaya devam edecek olan tecrübeli pilotlardan da katılım bekliyoruz.

Bu test yarışından sonra yeni pilot alımlarına ve takım seçimlerine geçeceğiz. Yani artık gazı açmaya başlıyoruz.

Herkese keyifli bir sezon öncesi dönem diliyorum.
  • Eğer telefon netinden bağlanabilirsem yarışta olmaya çalışacağım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.