Şimdi Ara

TR ENDURANCE F1 2015 LEAGUE (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
10
Favori
29.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagle

Oyunun yarış çizgisini atak olmadığı sürece istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Burada ki durum farklıdır. Hava koridorunu kullanabilecek kadar yakın mesafede olan bir araç varken düzlükler de sadece 1 kere yön değiştirebilirsiniz. Yakın mesafede olan pilot size atak yapabilecek kadar yaklaştığında hangi yönü seçtiyseniz (iç ya da dış) sizin farklı bir yarış çizginiz oluşur. Diğer pilot ile yana dönebilecek şekilde ona yer bırakmak önde ki pilotun görevidir. Arkada ki pilot da fren noktasını ayarlayarak önde ki pilota temas etmeden virajı alması gerekir. Siz diğer pilotun yarış çizgisini kapattığınız için geç mi erken mi fren yaptığını anlayamayız.

5-6-7 nolu virajların hepsine 2 pilotunda yan yana girdiği varsayıldığında olması gereken yarış çizgileri
    Yeşil, oyun yarış çizgisi
    Kırmızı, savunma yapan pilot yarış çizgisi
    Mavi, atak yapacak pilot yarış çizgisi
     TR ENDURANCE F1 2015 LEAGUE

Not: Paintte bu kadar oluyor

Çok güzel anlatmışsın Sedat abi

• bir dahaki test yarışı pisti açıklansada biz yeniler biraz çalışssak
  • kartal2339 kullanıcısına yanıt
    Yarış büyük ihtimalle Avustralya'da koşulacak o yüzden yine Avustralya'ya çalışın. Sezonun ilk yarışının provası niteliğinde olur.
  • Ciddi ciddi yorum yapmaya gelmiştim ama Paint'i görünce tüm dikkatim dağıldı ahahahahha

Hah şimdi kendime geldim ciddi yorum yapabilirim :D Bence ilk olayda biraz garip bir senaryo gerçekleşmiş. dOcTR'ye bakarsanız 100 metre tabelasından itibaren apex'e doğru çaprazlamasına yöneliyor. Bunu en son 2014 Kanada'da Sergio Perez yapmıştı Felipe Massa'ya karşı ve yarış sonrasında kendisine 5-sıra grid cezası verilmişti. Merak eden şu linkten detaylarını okuyabilir. Ufak bir alıntı yapayım metinden: "Several hours after the end of the thrilling race, the stewards then ruled that Perez had caused the accident as the Mexican "changed his racing line" on the approach to Turn One." Gördüğünüz gibi yarış çizgisini değiştirdiği için ceza veriyor.

Kazayı merak edenler şuradan izleyebilir.

İkinci kazada bence de hatalı taraf tarkanbeyaz. Aynalarımıza ve arkamızdaki aracı gösteren oklara daha çok bakmalıyız piste geri dönerken. En önemlisi de sakin kalmak.

Ayrıca startta ben de çarpmışım dOcTR'ye, geç frenledim ve lastikleri kilitlemek daha kötü sonuçlara sebebiyet verebileceğinden apex'ten uzak kalmasını ümit ettim ve mümkün olduğunca yavaşladım ama yine de yarım spin attırdım kendisine. Tamamen benim hatam. Özür dilerim buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 14 Eylül 2015; 17:22:56 >

• Yahu Sedat yine yapmışsın yapacağını :) 3.20 deki olayda asıl olan benim ekranımda ben zaten geçmiştim arkadaşı. arkamda bile kalmıştı. ancak birden önümde belirdi. Tekrar geriye düştü viraja girerken tekrar yanımda belirdi. Orada çok yapacağım bir şey yoktu. 14:40 daki olayda yine benim lean rich arasında gelip gitme çabalamam sonucu fren noktasını kaçırmam ve aracın spin atması sonucu fazla ısınan lastikler ile gaza ufak dokunmam ile aracın direk sağa doğru atması sonucu olan bir durumdu zaten özür diliyorum videoda.

Yalnız oyunda fren noktaları çok kati ve yarım santim bile kaçırsanız ve frene asılmadan yavaş dokunsanız dahi lastikler kilitleniyor buna anlam veremedim. Fren noktasını kaçırdığında nasıl dokunursan dokun frene lastikler kilitleniyor gibi.
  • Ben yinede çok eğlendim progesyonel sürücülerin kaza yapyığını düşünürsrk bizimkiler çok anormal diil bence tabiidiskalifiye olmayıp yarışı bitirmek isterdim...bunun da şöyle bir faydası oldu furkan beyin spa turlarını izledim nerde gazlıyo nerde frenliyo vs o uönden iyi analiz oldu benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ForzaSpecnaz'ın videosu:

nec'in videosu:

• Furkan beyden bi video olsa

• ben bol bol şansızlık yaşadım ya :)
  • F1 2015'te Imola pisti yok. Yıllardır F1'de San Marino GP'si yapılmıyor zaten. Dolayısıyla Tamburello Virajı da oyunda bulunmuyor.
  • Beyler kaydım var ve hazırda tutuyorum ama sadece 23 dakika 57 saniye sürmesine rağmen 5,34 GB tutan bir dosya bu ve ben Movie Maker ile YouTube formatını seçtiğimde inanılmaz FPS düşüşleri oluyor. Ne 5,34 GB'lık bir videoyu yüklemek istiyorum ne de işlendiğinde mahvolan görüntü kalitesini.

Video düzenleme programı önerileri olan varsa memnuniyet duyarım.

Upload hızı bu. Kablosuz internetle oluyor bu. Okulumla gurur duymamın sebeplerimden bir tanesi de bu, şu video düzenleme programını söyleyin hemen yüklenecek zaten :D

Güncelleme: HandBrake denilen bir program buldum. Muazzam sonuçlar verdi gerçekten. Videoyu sabahleyin yüklerim.

HandBrake Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 15 Eylül 2015; 3:39:02 >

• Yaw gruba karsi trolleyen cok kisi var sanki.

• tarkanbeyaz kullanıcısına yanıt
    Ben hazır pist de Belçika iken "Furkan Özcan neden videoyu paylaşmıyor? Geçen seneki gibi hack mi kullandı yine?" diyen troll'ün henüz gelmemesine şaşırdım zaten. Video da hazır bu arada beyler. Yukarıda önerdiğim editleme programıyla yaptım ve çok güzel oldu. Ayrıca YouTube'un kendi ayarlarından birkaç düzenleme yaptım doygunluk, kontrast, sıcaklık, arka plan ışığı gibi ayarlarda. Onlarla ilgili yorumlarınızı da bekliyorum.

Not: Bunu yanlış yere çekebilenler olabilir diye söylüyorum, hack mack kullanmadım geçen sezon. Ağız tadıyla ironi yaptırmayanlar çıkabilir diye bu notu yazmak zorunda kaldım :D

• Teşekkür ederiz video için fyrkan bey çok temiz bir yarış çıkarmışınız ama ilk virajda birbirimize girmişiz

• kartal2339 kullanıcısına yanıt
    Ben de olumlu yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Yukarıda bir yerde de dediğim gibi ilk virajdaki temas tamamen benim suçum ve tekrardan özür dilerim.
  • Beyler aranızda olmayı ve bu heyacana ortak olmayı çok istiyorum ama bilgisayarım bu oyun için yetersiz kaldı. Tüm ayarlar lowda max. 22 fps alıyorum. Hadi görüntü kalitesini geçtim direksiyon kumadasını geç algıladığından oynuyamıyorum. Ben direksiyonu soldan sağa çevirdiğimde sola kumanda veriyo böyle olunca da her verdiğim kumada ters oluyo. Normalde hiç oyun oynamam tek oynadığım oyun türü yarıştır. Sırf bu oyunu oynayabilmek için bilgisayar almayı düşünüyorum. Furkan arkadaşımın sağolsun tavsiyesi üzerine orta seviyenin üstü bir masaüstü bilgisayar 3.500TL civarında çıkıyor. Ayıptır söylemesi; hanım sen kafayı mı yedin sırf bu oyun için bu kadar para verecen diyo😆. Ama ben kafaya koydum bişeyler alacam. Bimeks te şöyle bir laptop var sizce bu yeterli olurmu. Bu da orta seviye bir bilgisayar sanırım.
    http://m.bimeks.com.tr/Urun/147785
    Biliyorum bu iş için geç kaldım test yarışlarına katılamadım bu yüzdende başvuru yapmadım. Ama olurda kontenjan açığından aranıza dahil olabilirsem güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasthero41 -- 15 Eylül 2015; 23:21:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lasthero41

Beyler aranızda olmayı ve bu heyacana ortak olmayı çok istiyorum ama bilgisayarım bu oyun için yetersiz kaldı. Tüm ayarlar lowda max. 22 fps alıyorum. Hadi görüntü kalitesini geçtim direksiyon kumadasını geç algıladığından oynuyamıyorum. Ben direksiyonu soldan sağa çevirdiğimde sola kumanda veriyo böyle olunca da her verdiğim kumada ters oluyo. Normalde hiç oyun oynamam tek oynadığım oyun türü yarıştır. Sırf bu oyunu oynayabilmek için bilgisayar almayı düşünüyorum. Orta seviyenin üstü bir masaüstü bilgisayar 3.500TL ye çıkıyor. Ayıptır söylemesi; hanım sen kafayı mı yedin sırf bu oyun için bu kadar para verecen diyo😆. Ama ben kafaya koydum bişeyler alacam. Bimeks te şöyle bir laptop var sizce bu yeterli olurmu. Bu da orta seviye bir bilgisayar sanırım.
    http://m.bimeks.com.tr/Urun/147785
    Biliyorum bu iş için geç kaldım test yarışlarına katılamadım bu yüzdende başvuru yapmadım. Ama olurda kontenjan açığından aranıza dahil olabilirsem güzel olur.

2klık bir masaüstü iş görür hocam, laptop alacaksanız 3-3.5 seviyelerine çıkmalısınız

• Yaa lütfen yalvarma seviyesine geldim artık...
    Sayın Yarış Yönetimi,
    Lütfen yeni yarışçı alımı için test yarışlarını
    1 hafta uzatın.Çoğu insan sırf bu oyun için sistemini yeniledi.Sadece lig yarışçıları ve yönetim tarafından az miktarda sabır ve müddet bekliyoruz.

• Yönetim adına konuşmuyorum, öncelikle bunu belirteyim. Ekim'in sonunda başlayacağız. Ayrıca hocam sen bu Tamburello virajını soran kişi değil miydin? Öyleyse o sorunun da sebebini öğrenebilir miyiz senden?

Ayrıca öyle bir yalvarma göremedim ben forumda. İlk mesajın bu. Açık konuşmak gerekirse bende bir ön yargı oluşturdu. Ufak bir trolleme girişimi var gibi geliyor ve öyle değilse kusura bakma ama bunu sözlerin de tetikledi biraz. Son 2 senedir olduğu gibi kuyuya taşı atan deli görevini üstlenip sivri bir şekilde çıkmış oldum tekrardan, eminim benim gibi bu hareketlerini sorgulayan insanlar var burada ve onların da sesi olayım dedim biraz da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Özcan

Yönetim adına konuşmuyorum, öncelikle bunu belirteyim. Ekim'in sonunda başlayacağız. Ayrıca hocam sen bu Tamburello virajını soran kişi değil miydin? Öyleyse o sorunun da sebebini öğrenebilir miyiz senden?

Ayrıca öyle bir yalvarma göremedim ben forumda. İlk mesajın bu. Açık konuşmak gerekirse bende bir ön yargı oluşturdu. Ufak bir trolleme girişimi var gibi geliyor ve öyle değilse kusura bakma ama bunu sözlerin de tetikledi biraz. Son 2 senedir olduğu gibi kuyuya taşı atan deli görevini üstlenip sivri bir şekilde çıkmış oldum tekrardan, eminim benim gibi bu hareketlerini sorgulayan insanlar var burada ve onların da sesi olayım dedim biraz da.

F1 yeni takip etmeye başladım.Motorsporlarına ilgim var ve en mantıklı dal bu geldi.Tamburello Virajı ile ilgili şüpheniz olmasın.Bir şeye ilgi duyduğumda onun geçmişini ,tarihi hakkında bilgi sahibi olurum.Ayrton Senna gibi virajlara hız kesmeden giren bir adam görünce hayran oldum.Hepsi bu.En son oynadığım oyun F1 oyunu F1 2002 orda da bildiğim kadarıyla Imola Pisti aktifti,aklımda öyle kalmıştı.Gerçekten bu konuya ,bu ortama böyle başlamak istemezdim.Troll olarak görüldüysek affola.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.