Şimdi Ara

TR GG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanım dışı yazıyor siz nasıl girionuz beyler
  • sorun olmadan önce dereceli maçındaydım maçı kaybettim lp gitmemiş
  • launtcheri açıp

thereisnourflevel yazın beyler giriyo oyuna öyle
  • tr ff verdi

"Oyunları olumsuz etkileyen bir sorundan dolayı tüm eşleştirme sıraları devre dışı bırakıldı. Bu sorunu araştırmaktayız."

kesin biri hile falan yaptı kapattılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledulth -- 31 Ocak 2015; 17:46:24 >
  • Ledulth kullanıcısına yanıt
    Riot Tr forumuna göre şu script'den banlananlar intikam için sunucuya Ddos atıyormuş. Sırada diğer sunucular var diyorlar. Konular da siliniyor.
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Aynen ama pek sanmıyorum bu veletlerin yaptığını belki scripti yazan adamlarda yapıyor olabilir
  • Tonight We HUNT. kullanıcısına yanıt
    Riot, Ddos atanları banlamak için kendisi kapatmış da olabilir. Yeni bir ban dalgası gelirse ne gülerim be. Veletleri piyon olarak kullanıyor olabilirler.
  • 'Ağ Çalışmaları – 8 dakika önce
    Acil bakım nedeniyle sunucu kapalı kalacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz'

Riotun mesajı
  • Hoaydaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Bir script banı nelere kadir , bu işin sonu pek iyiye gitmiyor.
  • thereisnourflevel de işe yaramıyor artık
  • Lan oynaya basamıyom

• thereisnourflevel ile açılıyor oyun. Ama login olamıyorsunuz. Yani elde var sıfır.
  • Tr kapalı diye west 10 lvl hesaba girdim Bjergsen smurfuyum dedim ana bacı kaydılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Wrocław

tam ranked maçtan çıktım istatistikler gözükmedi ranked maçlar kapatıldı uyarısı gördüm.maçı da kazanmıştım o lp verilmesse sıkıntı çıkarırım

Hocam maçta jax vs kennen top kata vs diana mid miydi

• euwda hesap actım herkes türk beyler bence girin :D
  • 31/01/2015 SUNUCUYA BAĞLANMA & OYUNDAN DÜŞME PROBLEMİ

Sevgili Sihirdarlar!

31/01/2015 tarihinde, öğleden sonra başlayan sunucu sorununun farkındayız. Hatayı gidermek ve tekrarlanmasını engellemek için ekibimiz tüm gücüyle çalışmaktadır. Bu nedenle, konuyla ilgili bilet göndermenize gerek yoktur.

Sorunun ne zaman düzeleceği konusunda kesin bir zaman veremesek de en yakın zamanda çözümleneceğini umuyoruz.

Ayrıca konuyla ilgili sorunun giderilip giderilmediğini de aşağıdaki Sunucu Durumu bağlantısından takip edebilirsin:

http://status.leagueoflegends.com/#tr

Öncelikle sorundan etkilenen oyuncularımızdan özür dilemek istiyoruz. Karşılaşmaların bu durumdan etkilenmesini önlemek üzere, Dereceli sıraları geçici olarak devre dışı bıraktık. Ayrıca bu sunucu sorunu dolayısıyla; kaybedilen oyunlara, lig puanına ve MMR puanına müdahale yapılmasına izin vermediğinden, bu durumdan etkilenen oyuncular için herhangi bir telafi gerçekleştiremediğimizi de üzülerek belirtmek istiyoruz.

Anlayışınız ve sabrınız için hepinize teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

31/01/2015 SUNUCUYA BAĞLANMA & OYUNDAN DÜŞME PROBLEMİ

Sevgili Sihirdarlar!

31/01/2015 tarihinde, öğleden sonra başlayan sunucu sorununun farkındayız. Hatayı gidermek ve tekrarlanmasını engellemek için ekibimiz tüm gücüyle çalışmaktadır. Bu nedenle, konuyla ilgili bilet göndermenize gerek yoktur.

Sorunun ne zaman düzeleceği konusunda kesin bir zaman veremesek de en yakın zamanda çözümleneceğini umuyoruz.

Ayrıca konuyla ilgili sorunun giderilip giderilmediğini de aşağıdaki Sunucu Durumu bağlantısından takip edebilirsin:

http://status.leagueoflegends.com/#tr

Öncelikle sorundan etkilenen oyuncularımızdan özür dilemek istiyoruz. Karşılaşmaların bu durumdan etkilenmesini önlemek üzere, Dereceli sıraları geçici olarak devre dışı bıraktık. Ayrıca bu sunucu sorunu dolayısıyla; kaybedilen oyunlara, lig puanına ve MMR puanına müdahale yapılmasına izin vermediğinden, bu durumdan etkilenen oyuncular için herhangi bir telafi gerçekleştiremediğimizi de üzülerek belirtmek istiyoruz.

Anlayışınız ve sabrınız için hepinize teşekkür ederiz.

Lanet olsun gerçektende çevirdim.

• dün 2 oyun drop hack yemişdik demmekki varmış bir iş
  • Beyler bende oyun gene kullanım dışı oldu sizde durum nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.