Şimdi Ara

TR mi EU WEST / EAST mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni başladım oyuna TR de. Sabahtır beri oynuyorum. Fakat çoğu arkadaş direk bırak EU geç diyor. Ben de son 1 saattir oynadığım oyunla hak vermeye başladım. Sizce TR mi EU west / east mi ?

TR de oynamak istemememin sebepleri ;

-Yaşı küçük arkadaşlar mevcut oyunda çok belli 9 seviyeyim daha belki ama yığınla küçük kullanıcı gördüm. Bunda 1 ay önceleri de heves edip oynamıştım bir iki gün.
    -Küçük olmaları sorun değil , oyun şekilleri rahatsız etmeleri sorun.
    -Ortaya ben geçicem diye tutturanı o şampiyonu ben alıcam diye tutturanı sırf trollük yapmaya geleni var.
    -Lee Sin i aldım diye küfür ediyor adam ben alacaktım diyor. Başlatmıyorum ''lan , bekleyin ib..ler diyor adam şaka gibi''
    -Oyunda 3 kişi ortaya koşuyor inadına hiç biri geri dönmüyor , küfrün bini bir para. Ana bacı küfürler havada uçuşuyor.
    -Oyunu yarım bırakıp gidenler çok. 50 oyun oynadıysam 20 sinde zor 5v5 bitmiştir o oyun.
    -İnadına KS atanlar var ayrıca. Adam 25 kill atmış sürekli ks atıyor. Ulti atıyorum yalandan görmesine rağmen saldırıyor ölecek şampiyonu elimizden alıyor bile bile.

En son CS de maç atarken '' Ben B tutacam diye ağlayan ergenler vardı'' onları hatırlattı bana. Avrupa sunucusunda durum bunun gibi ise hiç başlamayayım oyuna direk sileyim.

CS:GO da yığınla maç attım , Sırbistanlısından Rusyalısına , İngilizinden Yunanlısına Amerikalısına kadar yığınla ülkeden adamla oynadım hiç bir şekilde böyle muhabbet geçmedi aramızda. Adam soruyor geçmek isteyen varsa buyursun yoksa ben alayım diyor. Çok basit bir hata yapsan bile sorun değil diyor gülüyor moral veriyor.
    Bizimkiler 2v1 kaldı yetişemedik diye ana bacı sövmeye başlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 18 Nisan 2013; 17:40:47 >

• West.

Ama nickine TR falan koyma.
  • Neden West peki ? East değil ? Ping farkı falan mı diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Neden West peki ? East değil ? Ping farkı falan mı diye ?

Ping ile alakası yok, zaten West, East ve Tr serveri Almanya / Frankfurt'da. Pingleri aynı yani hepsinin.

East'de oynayacağına Tr'de oyna daha avantajlı çıkarsın. Ama West çok daha kaliteli.
  • Anladım teşekkür ediyorum.
  • quote:

Anladım teşekkür ediyorum.

Rica ederim.

Hem sinir hastası olmazsın hem oyunu öğrenirken bile eğlenirsin. Hiç yoktan yabancı dilin gelişir.

Türkçe daha rahat öğrenirim dersen, West'de Türkçe yapabiliyorsun dili.
  • Böyle deneyeyim biraz. Olmadı TR ye çeviririm. Anladığım kadarıyla herkes oyunun İngilizce terimlerini kullanıyor Tr sini anlamaya çalışana kadar orijinal şekliyle oynayalım bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EU west hesap satılık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Böyle deneyeyim biraz. Olmadı TR ye çeviririm. Anladığım kadarıyla herkes oyunun İngilizce terimlerini kullanıyor Tr sini anlamaya çalışana kadar orijinal şekliyle oynayalım bakalım.

Evet İngilizce öğrenirsen daha rahat edersin, ve ses efektleri Türkçeye bin basar.
  • quote:

Neden West peki ? East değil ? Ping farkı falan mı diye ?

East'de oynadım 1 yıl ruh hastası psikopat oldum.O polaklar yokmu polaklar insanı ruh hastası eder.Benim bildiğim rankedde premade varsa yenme ihtimalin artar özellikle botta iseler East'de tam tersi kim premade ise instalose.2 tane salak arkadaş rankedde bide mal gibi feedliyorlar sonra bize suç atıyorlar.3 gün oldu West'e geçeli ohh hayat var orada.Neyse bence WEST
  • TR de oyunu öğrenip sonra westte yeni bir hesap ile başla.
  • Murat Kosova nın sesi bence çok iyidi ya :D Bir de İngilizce ye bakalım zaten eminim orijinali daha iyidir. Hep öyle oluyor.
  • WEST COAST!

TR mi EU WEST / EAST mi ?

• ben tr'de ingilizce oynuyorum ama adamlara öneri verirken zor oluyo :S
  • TR en kötüsü ama seviyeyi yükseltmek bizim elimizde.Ben TR'de başla derim.Bu arada West'te istemediğin kadar troll bulabilirsin.
  • Yeni hesap açtım EU West te ama dur bakalım hayırlısı. İtemleri bile daha öğrenmeden etmeden :) Olmadı zor gelirse TR ile birlikte oynarız artık.
  • Bugün geçtim West'e.İlk oyunda kötü oynadım özür diledim takımdan.Adam özür dilemene gerek yok,kötü oynamadın şansızdın sadece dedi.Alacağı killeri bana bıraktı takım yetişeyim diye.Farmı bana bıraktılar.Kaybettik adam oyun bitince topu topu oyun üzülmeye değmez dedi.Bakım çıkınca 5 kişi teamwork vermiş.Hayatımın en mesut anlarını yaşadım.
  • TR Tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

Bugün geçtim West'e.İlk oyunda kötü oynadım özür diledim takımdan.Adam özür dilemene gerek yok,kötü oynamadın şansızdın sadece dedi.Alacağı killeri bana bıraktı takım yetişeyim diye.Farmı bana bıraktılar.Kaybettik adam oyun bitince topu topu oyun üzülmeye değmez dedi.Bakım çıkınca 5 kişi teamwork vermiş.Hayatımın en mesut anlarını yaşadım.

hocam na'da da oluyordu öyle şeyler Tr'ye geçtim na'dan. Toplamda 20 oyun attıysam 10 kazanmışızdır. Ne honor veren var ne tebrik eden ezici üstünlükle oyun bizde olsa da hala ks oldu diye küfürleşiyorlar:D Ben hakedene veriyorum honor'ı. İnşallah bir gün TR'de de olur böyle şeyler. Ama dayanamayıp WEST'e geçeceğim sanırm.
  • tr diyorum. westte ne yaparsam yapayım elohellden afklar troller yüzünden çıkamadığım için şansımı trde deneyeyim dedim. unranked başladım, tek yerleştirme maçı oynadım onu da kazanmama rağmen bronz 5 0 puanla tr başlangıcımı yaptım. bronz 4e çıkana kadar win streak yaptım. şuan sinver 5 için yükselme maçı oynuyorum. oyuncu kalitesi cidden düşük, kişilikli insan sayısı max %5 ama ne yaparsam yapayım yeniyorum ya neredeyse her oyun aynı championları seçiyorlar, eveyi counterlamayı bilen yok vesaire.. css de küfür edeni ignoreliyorum oyun boyunca kafam rahat oluyor. gelsin winler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

Bugün geçtim West'e.İlk oyunda kötü oynadım özür diledim takımdan.Adam özür dilemene gerek yok,kötü oynamadın şansızdın sadece dedi.Alacağı killeri bana bıraktı takım yetişeyim diye.Farmı bana bıraktılar.Kaybettik adam oyun bitince topu topu oyun üzülmeye değmez dedi.Bakım çıkınca 5 kişi teamwork vermiş.Hayatımın en mesut anlarını yaşadım.

4 kişi teamwork verebilir fake .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.