Şimdi Ara

TR mi EU WEST / EAST mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu gün TR deki hesabımı Euwest ile takas ettim dah hiç küfür gormedim 10 oyun attım :)

Dünya varmış :)
  • Türkçe konuşma westte feedliyolar.
  • HOOOOOOOOOORT
  • ben zaten londrada uzun yıllar kaldım o yüzden ingilizce olması benim için büyük avantaj :)
  • Fransızlar var Westte. Aynı takıma düşerseniz yandınız.
  • mal ahahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr bi anlamda lolün deneme sürümü gibi birşey herşey Trde denenir ve iyi sonuç verirse diğer svlerde uygulanır Trde oyunu öğren westde kendini geliştir

• 1 ci sezondan beri west Tr ye 1 hafta dayanamadım

• Öncelikle iyi akşamlar.Bu konuda ki görüşlerim;

TR için
    -Beyler eğert TR de iseniz ranked oyunların %60-70 ini kaybediyosunuz.Çünkü ranked oyunlar TR sw sinde memleket meselesine dönüşüyo.gang gelen jung kill alırsa lane oyuncusu afk bırakıyo veya ana bacı kaportacı giriyo.Bunlar TR sw sinin rezillikleri. 8-13 yaşları arasındaki veletleri saymıyorum bile.Girip oyun mahveden çocuklar felan...

WEST için

-Abi WEST e geçeli 1 , 1.5 ay oldu,valla dünya varmış yaa. Lol e artık farklı bi açıdan bakıyorum.Hem eğleniyorum eğlenirkende yabancı dil öğreniyorım.En sevdiğim yanından biri de , abi adamlar oyunda kısa terimler kullanıyo.biizm TR gibi uzun uzun yazmıyolar.Tr de bi maç 30 dk ortalama 10 dakka -sı sövmeyle gang istemeyle geçiyo..Ben böyle bi sw görmedim.Adamlar yaptığın hatayı resmen üstleniyo.Bişey olmaz takma oyun zaten felan diyolar.Bi rahatlıyorum var ya.Yani uzun lafın kısası bu her oyunda böyle TR de bi oyun denenir,oyunu anlayan insan sw değiştirir.Yüksek elo da sizde bulunmak istiyosanız WEST tam size göre diyebilirim.Oyun oynadığını anlıyo insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf.joseph

Öncelikle iyi akşamlar.Bu konuda ki görüşlerim;

TR için
    -Beyler eğert TR de iseniz ranked oyunların %60-70 ini kaybediyosunuz.Çünkü ranked oyunlar TR sw sinde memleket meselesine dönüşüyo.gang gelen jung kill alırsa lane oyuncusu afk bırakıyo veya ana bacı kaportacı giriyo.Bunlar TR sw sinin rezillikleri. 8-13 yaşları arasındaki veletleri saymıyorum bile.Girip oyun mahveden çocuklar felan...

WEST için

-Abi WEST e geçeli 1 , 1.5 ay oldu,valla dünya varmış yaa. Lol e artık farklı bi açıdan bakıyorum.Hem eğleniyorum eğlenirkende yabancı dil öğreniyorım.En sevdiğim yanından biri de , abi adamlar oyunda kısa terimler kullanıyo.biizm TR gibi uzun uzun yazmıyolar.Tr de bi maç 30 dk ortalama 10 dakka -sı sövmeyle gang istemeyle geçiyo..Ben böyle bi sw görmedim.Adamlar yaptığın hatayı resmen üstleniyo.Bişey olmaz takma oyun zaten felan diyolar.Bi rahatlıyorum var ya.Yani uzun lafın kısası bu her oyunda böyle TR de bi oyun denenir,oyunu anlayan insan sw değiştirir.Yüksek elo da sizde bulunmak istiyosanız WEST tam size göre diyebilirim.Oyun oynadığını anlıyo insan.

Merhaba Yusuf!

• Westte smurf kasıyodum boost bitince sıkıldım dedim tr geçip bi el ranked atayım bari. Girdiğime pişman oldum. Botlane afk kaldı toptaki riven aç .ç yardırıyo falan oyun sonunda karşısındaki tahm kenche free dedi. Rivenın 120 farmı var tahmın 200,lanede nasıl ezdim seni falan filan diyo. Abi tiplere bakar mısın kanser olmamak elde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf.joseph

Öncelikle iyi akşamlar.Bu konuda ki görüşlerim;

TR için

WEST için

Gang gelen jung
    Gang istemek

• Tartışmasız West dostum.
  • Tr tabii bütün genc yetenekler oradan cikiyor

• Tr de oyna west de sıkılıp geri dönmeye çalışırsın hiç uğraşma
  • Kötü bir oyuncuysan weste gec en azindan flame yemezsin. Onun dışında westte diamond 2 altı çöp player kayniyor trde daha rahat lig atlarsin

• Biz cs oynamamışız herhalde. Tüm çakalliklar yabancılarda asıl. Mge de mesela oyun boyunca taşıdım. Bi İngiliz benle kufürlesti atacaklardi oyundan biri hayır diyor sürekli diğeri dedi neyse bu keriz taşısın oyun sonu atarız daha komik olur iste oylama yaptılar yine beni turk kurtardı. Bence kesinlikle lolde tr sv si daha iyi oynamak.icin aşırı eğlenceli oluyor. Özellikle bronz süper komik. Tam.vakit gecirmelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

ben zaten londrada uzun yıllar kaldım o yüzden ingilizce olması benim için büyük avantaj :)

Hocam beni hatirladinizmi orkunoglundan efe :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Efeakx

quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

ben zaten londrada uzun yıllar kaldım o yüzden ingilizce olması benim için büyük avantaj :)

Hocam beni hatirladinizmi orkunoglundan efe :D

tabikide efecim öğrencilerimi nasıl unuturum :) nasılsın iyimisin ? beni ekle konusalım efecim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.