Şimdi Ara

TR serverine geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • westde oynuyorum , kampanya bitti biliyorum fakat ticket ile geçiliyor dediler varmı böyle bişey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKy_ALfA -- 25 Mayıs 2013; 23:06:35 >

• TR serverine GEÇME .
  • Türkiye serverına bedava geçirseler geçme.Her oyun analar,babalar havada uçuşuyor.Elini kaldırsan birinin annesini yakalarsın o derece.
  • tamam geçmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euw da east de buralarda da küfürler havada uçuşuyo ama Türkçe olması hepsini anlayabiliyo olmanız size koyuyo demek ki. Adamlar size kendi dillerinde neler diyorlar anlamayınca sorun yok tabi

• Geç ben geçtim çok mutluyum kendi dilimde küfürleşiyorum en azından
  • Bu olay sahiden doğru mu? tr'de ranked team arkadaşlarım var da geçmek istiyorum.
  • takımın duon varsa geç diyebilirim ama. ben her maç afk görmekten bıkan biriyim tr de
  • Asla o kadar cok ıcme kardesım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bu olay sahiden doğru mu? tr'de ranked team arkadaşlarım var da geçmek istiyorum.

Cevaplayabilirseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

Bu olay sahiden doğru mu? tr'de ranked team arkadaşlarım var da geçmek istiyorum.

bronze dan silvera atlama çabalarında 5 kere başarısız olduktan sonra,ayrıca her maçta fix bir yeteneksiz eleman,counterpick almayı bilmeyen,ayrıca afk'yım ben naparsanız yapın diyen varsa,tr serverinde oyun oynamak işkenceye dönüşebiliyor evet.
    ranked team'ın yada duon varsa,iyi oynayabileceğinize inanıyorsanız geç derim.ama üstte belirttiğim olayı hafife alma bence.
  • Bugün bir adam geldi ranked'da. Karşı takımdan birisi Ryze aldı. Bizimkiside Ryze'ın karşısına Fizz aldı. Kardeşim neden fizz aldın aptal mısın? dedim. Adamda sitede "Fizz is weak aganist" yazıyordu dedi. Sonra sustum ve sessizce seçim ekranından çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: breathofhorus

quote:

quote:

bronze dan silvera atlama çabalarında 5 kere başarısız olduktan sonra,ayrıca her maçta fix bir yeteneksiz eleman,counterpick almayı bilmeyen,ayrıca afk'yım ben naparsanız yapın diyen varsa,tr serverinde oyun oynamak işkenceye dönüşebiliyor evet.
    ranked team'ın yada duon varsa,iyi oynayabileceğinize inanıyorsanız geç derim.ama üstte belirttiğim olayı hafife alma bence.

Hocam yanlış anladın, sormak istediğim ticket ile geçilebiliyor mu? Deneyen var mı? Geçip, olmazsa rp ile tekrar West'e dönmeyi düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: breathofhorus

quote:

quote:

Hocam yanlış anladın, sormak istediğim ticket ile geçilebiliyor mu? Deneyen var mı? Geçip, olmazsa rp ile tekrar West'e dönmeyi düşünüyorum.

ha pardon,kafa kalmadı tabi sinir stresten,bir arkadaşım geçmeyi başardı,bedava geçişten sonra eune'ye geri döndü,turnuvalara katılacağını belirtti ticket'ta,geri almışlardı hesabını tr ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

Asla o kadar cok ıcme kardesım.

TR SÜPER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.