Şimdi Ara

Tr Serverinin İçler Acısı Durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafanız mi iyi beyler , adamlar 15 level civari ne bekliyorsunuz ? Daha oyunun nasil isledigini yeni öğreniyorlar . Herkes internetten arastirip öğrenmiyo , kendi kendine oynayarak deneme yanilma yontemiyle ogrenecek mecbur .
    Ranked da gelse boyle adamlar neyse ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuklar eğleniyor daha ne ?
  • nami bi ulti tutturamadı...

• Kimsede demememiş niye mantar döşemiyo, sürekli 3 mantarla dolaşıyo herif :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

Kafanız mi iyi beyler , adamlar 15 level civari ne bekliyorsunuz ? Daha oyunun nasil isledigini yeni öğreniyorlar . Herkes internetten arastirip öğrenmiyo , kendi kendine oynayarak deneme yanilma yontemiyle ogrenecek mecbur .

nami yi bulduk sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

quote:

Kafanız mi iyi beyler , adamlar 15 level civari ne bekliyorsunuz ? Daha oyunun nasil isledigini yeni öğreniyorlar . Herkes internetten arastirip öğrenmiyo , kendi kendine oynayarak deneme yanilma yontemiyle ogrenecek mecbur .

nami yi bulduk sanırım

Arkadaş yanlış birşey söylememiş.Espri yapmaya çalıştıysanda olmamış bize sadece kelime hafızanın ne kadar fakir olduğunu göstermişsin.
  • Hergün karşılaşıyoruz bunlarla ah ah

• İzlemedim, izlersem hayattan soğuyarak bir saat facepalm yapıcam

• Teemo'nun q skili ile başlaması zaten büyük bir fail diğerlerini söylememe gerek yok sanırım

• eğlendim bayağı :D
    namiyede üzüldüm :D
  • West geçicem diyenler boşuna geçmeyin westte oynuyorum TR geçicem valla bıktım bu fransızlardan oynamasını bilmeyen ruslardan her oyunda benim takımımda da karşı takımda da oluyor ama ne hikmetse en malı benim takıma geliyor her zaman oyun kazanmıyorum lig düşüyorum paso.
  • anlaşılan lol genel olarak bozmuş arkadaşlar. tüm serverlar da hemen hemen durum aynı. ünlü oyuncular bile bırakıp oyun değiştirdikten sonra var bir iş bu işin içinde demek lazım.
  • quote:

+1
    anadan doğma oyunu bilecek değiller ya nami gibi olsunlar problem olmaz en azından bişeyler yapmaya çalışıyor
    tr muhteşem değilde westinde bir farkı yok genel olarak
  • west candyr
  • Bunlarla aynı oyuna düşecek kadar düşük lig siniz demek ki

Server kötü değil , siz kötüsünüz anlayın bir zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psizer

Tr serveri yüzünden oyunu bırakma noktasına gelen nice babayiğitten birisiyim. Aşağıda ki video da durum özetleniyor aslında. Hemen her gün karşımıza çıkan tipler. Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim..

Rengar'a Tear kasıyodu bi videoda o yok mu

• Bu videodan sonra Westte smurf kasmaya başladım eğer sizde girecekseniz iyi oynayacak yetişkin özü sözü bir olan insanlar eklesin beraber oyun atalım.
  • Ne girme ya adam q ya verse sen bana support oynamıyonmu ????????????????
  • siz küçükken oyun oynamadınız 16 17 yaşında oyun oynamaya başladınız demi devam böyle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.