Şimdi Ara

TR Supportunun Sorumsuzluğu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka sunuculardan TR ye geçişler bildiğiniz gibi ücretsiz ancak ben bu olaydan 3 hafta önce kendim 2600 rp ödeyerek geçmiştim. Şimdi o 2600 rp yi geri vericeklerini duyuran riot o olayla ilgili attığım ticket a 3 gündür cevap vermedi benim dışımda böyle bişey yaşayan birileri de var mı acaba ??

• Yav bende RP'yi vermediler sandım. Bekle cevap verirler.
  • Onu da yapmadılar ki normalde ilk duyuruda 48 saat içinde aktarıcaklarını söylemişlerdi ama hala rp de gelmedi ticket a cevap ta
  • Hayir adamlar vermek zorunda olmadiklari bir seyi vermedigi icin sorumsuz ha.Adamlar otomatik yüklenecek demis neden ticket atarki insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzel07

Hayir adamlar vermek zorunda olmadiklari bir seyi vermedigi icin sorumsuz ha.Adamlar otomatik yüklenecek demis neden ticket atarki insan

Benim sinirlendiğim konu 3 gündür attığım bir ticket a cevap atmamaları rp yi alıp almamam la bi sorunum yok güzel kardeşim o ticket ta sorduğum şey bu sürecin ne kadar sürüceğiydi zaten
  • HKT ve HST ler olduğunu için her ilde bulunan turnuvada 3 4 tane görevli vardı. Belki bundan dolayıdır.
  • Tam olarak bilemiyorum belki ama yine de bu olay TR Riot unun ne kadar az support çalışana sahip olduğunu gösteriyor bence
  • Günde binlerce abuk subuk ticketlar atıyolar. Seninkine sıra gelir 1-2 gün içerisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 23 Haziran 2014; 21:15:50 >
  • Tr bu.

• Öyle umuyorum bakalım geçen bi SS gördüm çocuk ticket olarak kız arkadaşım yok napıyım yazmış
  • Adamlar size bu konu hakkında ticket atmayın otomatik yüklenecek dedi siz hala ticket
  • Best Marksman TR kullanıcısına yanıt
    şöyle de bişey var ki normal zamanda da atsam bunun içinde atsam o support un bana cevap verme zorunluluğu var hatırlatırım
  • Ulan o değilde bana rp verseler yine geçmem tr ye. Sen bide rp alıp gecmisin büyük risk bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Ulan o değilde bana rp verseler yine geçmem tr ye. Sen bide rp alıp gecmisin büyük risk bence.

Aslında teknik olarak ben geçmedim arkadaşımdaydı hesabım 1 hafta kadar o west e dayanamadım seni tekrar tr ye geçirdim diye mesaj attı bende bu rp yi şimdi o yüzden bekliyorum gelsin de geçiyim diye

Edit: hesabımda o oynarken 3220 rp vardı :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcan. -- 23 Haziran 2014; 21:36:25 >
  • lan dengesiz misin 100 binin üstünde tickata 10 kişi hemen nasıl yanıt versin aklını toplarla biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Troll

quote:

Hayir adamlar vermek zorunda olmadiklari bir seyi vermedigi icin sorumsuz ha.Adamlar otomatik yüklenecek demis neden ticket atarki insan

Benim sinirlendiğim konu 3 gündür attığım bir ticket a cevap atmamaları rp yi alıp almamam la bi sorunum yok güzel kardeşim o ticket ta sorduğum şey bu sürecin ne kadar sürüceğiydi zaten

Yogunlukla alakali emin ol herkes rp sini istemistir benzamaninda iki kere attim biri ayni digeri ertesi gun cevap aldi

• SyncMC S kullanıcısına yanıt
    benim bahsettiğim şeyde bu işte 10 kişi diyosun sen bende diyorum ki çok az çalışanı olması TR Riotunun bi sorumsuzluğudur bana kalırsa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Troll

quote:

Yogunlukla alakali emin ol herkes rp sini istemistir benzamaninda iki kere attim biri ayni digeri ertesi gun cevap aldi

bekliyorum bakalım hala

• Yazının sadece başlığını okuyan masum köylü
    Alt kısımlarıda okusaydın ticket atmanıza gerek yok otomatik iade edilecektir yazmışlardı.
  • Okudum zaten biraz acele edip attığımın da farkındayım ama 3 gündür cevap ta yok rp de buna anlam veremedim işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.