Şimdi Ara

TRABZON HALKI TERÖRİST AVINA ÇIKTI ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Trabzonluları genel olarak sevmiyorum. Bende milliyetçiyim, karadenizliyim ama bu trabzonluların en milliyetçi biziz, biz ayrıyız yakarız yıkarız tripleri hoşuma gitmiyor.

+1907
    aynen bende senin gibi düşünüyorum.
  • Yarısı hain olurmu. Hain olmayanı yok... hepsi para için koruyuculuk yapıyor, teröristlere destek sağlayanda onlar ayrıca. Göz göre göre birşey yapamıyorduk malesef. Oyunları kuralına göre oynarsan böyle olur. Trabzon halkını gerçekten çok severim. Adamın hası bunlar. Malesef karedenizli gibi sevgi olsa herkeste emin olun bu duruma hiç gelmeyecektik. Kendi ülkemizde rahahat yasayamıyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

quote:

Orijinalden alıntı: V2

Trabzonluları genel olarak sevmiyorum. Bende milliyetçiyim, karadenizliyim ama bu trabzonluların en milliyetçi biziz, biz ayrıyız yakarız yıkarız tripleri hoşuma gitmiyor.

+1907
    aynen bende senin gibi düşünüyorum.

Kaçkere haberleri okumaktan daha fazlasını yaptınız ?

Trabzonlu değilim ama bu kadarda olmaz, onların yaptıklarına değil sizin yapmadıklarınıza laf söylenmeli bana kalırsa. Şu kadarcık cesaretiniz yok ama adamlara laf söylersiniz.

HELAL OLSUN TRABZONLULARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 27 Haziran 2012; 12:36:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Trabzonda boş adam yoktur hepsinde en azından 1 tane tüfek kesinlikle vardır.

Çok doğru hatta bununla ilgili şöyle birşey anlatılır " Trabzonda bir bankada 4 silahlı soyguncu 12 silahlı müşteri tarafından vuruldu "
  • Doğuda olsa:

"Asker bizi zorla dağa çıkariyi üstümüze füze atiyi evimize torpil atıp kaçiyi mahallemize işiyi"

Fark ortada
  • trabzon halkı eğer teröristi avlarsa teröristi gözaltına almak yerine kafasını parçalayacaklarını tahmin ediyorum olurda bulurlarsa yapsınlar ibreti alem olsun bende samsundanım ahmet türk e iyi bi yerleştirmişti adam haberlerde baya görünüyordu keşke ben de orda olaydım
  • Güzel insanlarım benim. Öyle klavye başında küfretmekle bir şey elde edilmiyor işte, birlik olup saldıracaksın bunlara, helal olsun.
  • Elinde aponun resmini taşıyanlara ağzı açık bakanlar karadenizlilere laf atıyor. Herkes sizin gibi klavye milliyetçisi olamıyor demekki
  • bundan 5-6 yıl önce trabzonun maçka ilçesindede teröristler yakalanmıştı çatışma ile.
    çatışmadan kaçan teröristi 2-3 gün içinde halk bulmuştu.
    hatırladığım kadarıyla kamyoncu yakalatmıştı

buda haberin linki 2005 yılındaymış
    http://haber.mynet.com/mackada-3-terorist-de-yakalandi-183804-yasam/
  • Ya gerçekten gözlerim yaşardı, ağlıyorum gelişmeleri takip ettikçe, o yöreden insanlarla konuştukça. Helal olsun ya. Sahipsiz değil bu topraklar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

Türkiye'nin en delikanlı insanlarının bulunduğu şehir Trabzon'dur.

Yeminle sapına kadar katılıyorum.
    2. video çözünürlügü daha iyi

http://www.youtube.com/watch?v=V05XOyrSN1U&list=PL7A47DBD428CE7463&index=1&feature=plpp_video izleyin bakalım :D

http://www.youtube.com/watch?v=i-xBO99O5z8&feature=BFa&list=PL7A47DBD428CE7463

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 27 Haziran 2012; 13:04:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

Ya gerçekten gözlerim yaşardı, ağlıyorum gelişmeleri takip ettikçe, o yöreden insanlarla konuştukça. Helal olsun ya. Sahipsiz değil bu topraklar ?

Sahipsiz değil tabiki kardesimde artık tek yürek bilinci kalmış durumda.Trabzon tarafı türkiye sınırlarına sonradan katılmış olmaasına rağmen Yurdun diğer yakalarından daha çok millet kültürüne sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

Türkiye'nin en delikanlı insanlarının bulunduğu şehir Trabzon'dur.

O yüzden hep kadınlar çalışır erkekler kahvede oyun oynar.

Nasıl bı dusunce tarzı bu anlamadım.NEE ALAKA yani.en kotu senın lafın dogru dahı olsa kadını mal gıbı evde saklıyan bı toplum deyıl ne kadar farklı dusuncelı ınsanda olsa ekmek yedıgı yere tukuren bı yer degıl senın yaptıgın gıbı yok trabzon yok dıyarbakır dakıler bole demektense turkıyeyı butun olarak goren 1 tanecık tasına bıle tapan bı halk var burada bılmeden konusmayın senın gordugun ınsanlar veya cevren kahvede takılıyor dıye herkesı ole sanma.

Bu benim düşünce tarzım değil gerçekler dostum. Yalansa yalan de. Git çay tarlalarına bak. Bir tane çay toplayan erkek varmı ? Git odun toplayanlara bak. Kütük taşıyan erkek varmı ?

İşte milliyetçilik bu yüzden tehlikeli. İnsanı hatalarını görmekten uzaklaştırdığı için. Bir anda insanı gaza getirdiği için.

Ben deli kanlıyım kem küm. E tamamda kadınları eziyorsun kardeş. Nasıl oluyor bu delikanlılık.

Önce aynanın karşısına geçecek ve kendine bi bakacaksın. Ben çokmu mükemmelimde başkalarını eleştiriyorum diye bi soracaksın önce.

Bu arada en çok tapusuz kaçak yapı yapan millet Trabzonlulardır. Kayıtlarla sabittir bu. İstanbulda mesela en çok kaçak bina Trabzonlulara ait. Buda herhalde milliyetçilik gereği böyle değilmi ?

• MEMLEKETİMLE BİRKEZ DAHA GURUR DUYDUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Karadenizde ne işleri vat bunların bir arada şebinkarahisara gelmişlerdi.

Yavaş yavaş karedeniz'e de indiler ya.Biz bu savaşı kaybettik aksine iddaa eden varsa söylüyebilir.
  • ADANADAN TRABZON HALKINA SELAM OLSUN. HELAL TRABZON
  • Helal olsun TRABZON !
  • o şerefsizleri emniyet güçlerinden önce biz bulursak bulduğumuz gibi de kaybetmesini biliriz kimse merak etmesin terör karadeniz hele de trabzonda barınamaz trabzonun t si türkiyenin t si dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon/Mackaliyim.
    Doguyu neden cizdilerde dogu karadnizi cizmrdiler bir dusunun oncelikle. Trabzonlularin yaptigi bu onurlu vatankoruyucu milliyetci ve cesur ataklarina olumsuz yorum yapan arkadaslar silkelenin kendinize gelin bii. Trabzonnlularin gazabanin siddetindenn korkunn !

• Helal olsun karadenizli kardeşlerime, keşke her yerde böyle olsa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.