Şimdi Ara

Trabzon isminin nerden geldiğini biliyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar fadime adında bir kadın yaşarmış. Fakat o zamanın kralı fadimeye sarkıyormuş, kendisiyle evlenmiyor diye "Fadime Asılıcaktır" diyerek ölüm emri çıkartmış. Meydanın ortasında fadimeyi asmışlar. Herkes fadimeyi tırsarak izlemişler.Çok seviyorlarmış tabi. Bütün Halk onun adını söylemeye başlamış, kimsenin ağzından düşmüyormuş. Fadimee.... Fadimee... Halkta bu şehrin adını "FADİME" koymaya karar vermişler. Fadimee, Fadimee diye diye günümüze "TRABZON" olarak şehrin adı yayılmış.

Nasıl sizler için araştırdım çok uğraşlar verdim çok faydalı bilgiler bunlar Sırıtan Sırıtan Sırıtan Masum

• anaokulları tatilmi oldu
  • Trablusgardın günümüzdeki adı Trabzondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleee

Bir zamanlar fadime adında bir kadın yaşarmış. Fakat o zamanın kralı fadimeye sarkıyormuş, kendisiyle evlenmiyor diye "Fadime Asılıcaktır" diyerek ölüm emri çıkartmış. Meydanın ortasında fadimeyi asmışlar. Herkes fadimeyi tırsarak izlemişler.Çok seviyorlarmış tabi. Bütün Halk onun adını söylemeye başlamış, kimsenin ağzından düşmüyormuş. Fadimee.... Fadimee... Halkta bu şehrin adını "FADİME" koymaya karar vermişler. Fadimee, Fadimee diye diye günümüze "TRABZON" olarak şehrin adı yayılmış.

Nasıl sizler için araştırdım çok uğraşlar verdim çok faydalı bilgiler bunlar Sırıtan Sırıtan Sırıtan Masum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıKırmızı_ -- 27 Aralık 2010; 12:05:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedavadan biraz pahalı!

quote:

Bir zamanlar fadime adında bir kadın yaşarmış. Fakat o zamanın kralı fadimeye sarkıyormuş, kendisiyle evlenmiyor diye "Fadime Asılıcaktır" diyerek ölüm emri çıkartmış. Meydanın ortasında fadimeyi asmışlar. Herkes fadimeyi tırsarak izlemişler.Çok seviyorlarmış tabi. Bütün Halk onun adını söylemeye başlamış, kimsenin ağzından düşmüyormuş. Fadimee.... Fadimee... Halkta bu şehrin adını "FADİME" koymaya karar vermişler. Fadimee, Fadimee diye diye günümüze "TRABZON" olarak şehrin adı yayılmış.

• sfafs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedavadan biraz pahalı!

quote:

Bu bakış süper ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.