Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

allah belanızı versin,şöyle saçma sapan maçlarda puan kaybediyorsunuz.b.. şampiyon oluruz biz.

Ts şampiyon falan olamaz dediğimiz maçlar oldu ilk yarıda ama nerde olduğumuz ortada.
    Umarım yol kazasıdır.

Bjk maçına kopmle yedek takımla çıkalım fb maçıa çok önemli.
  • Şimdi bizim için Antalya maçının daha büyük bir önemi oldu.Eğer Antalyayı yenersek haftaya Trabzonu evine boş yollarız.Gerçi hala Şampiyon olacağımızı zannetmiyorum ama...
  • Sebep ciddiyetsizlik başka hiçbirşey değil.
  • Umut ve Burak neredeyse yoktu bugün. İkinci yarının başlarında inanılmaz pozisyonlar kaçırdı Umut efendi. Jajanın kaptırdığı topların sayısının haddi hesabı yok. Şenol Güneş Yattara'yı çıkarmakla hata yaptı. İlk puan kaybımızı yapmış olduk ikinci yarıda Manisaspor maçı gibi doping etkisi yapar diye umuyorum. Hemen karamsarlığa vurmamak lazım olayı, daha yeni başladı ikinci yarı.
  • Ts zor maçlara iyi konsantire oluyor Bursaspor, Fb, Gs, Bjk bunların kanıtı.
    Ama çok basit maçlarda hep aynı sorun
    Şenol güneş buna bir çözüm bulamadı, iyikide bulamadı
  • Ben oynadığımız oyuna bakarsak hiç şaşırmadım puan kaybına.
    Oynamadın mı alamıyorsun maçı işte kısa ve öz oynayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

sanırım trabzondada fenerin alexlik durumuna düştü:)trabzondada jaja olmazsa trabzon bir hiç...

Hoooop Seçtiginiz kelimelere Dikkat edin.

noldu usta:) birsey demedik:D ben gözümle gördüğümü söylüyorumm

hic derseniz olmaz. Tartisma uzarda uzar.dikkatli olalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Çok rahat alacağız bence 2-0 veya 3-0 ama benim aklım hala fener maçında ülennnnnn

• buraya gelip ortami germek isteyenleri siddetle kiniyorum. Beyefendi olun
  • quote:

buraya gelip ortami germek isteyenleri siddetle kiniyorum. Beyefendi olun

kimse birşey yazmamışki...kendi kendinize gerilim yaratıyorsunuz...yukarıda birisi maç için yorum yapmış...Onu bile kaldıramıyorsunuz...Kusura bakmayın dayanamayıp müdahil oluyorum ama başkalarını efendiliğe davet etmeden önce herkes kendine baksın...
  • Bi sırıtım gidicem hemen beyler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sanırım trabzondada fenerin alexlik durumuna düştü:)trabzondada jaja olmazsa trabzon bir hiç...

Hoooop Seçtiginiz kelimelere Dikkat edin.

bir hiç demek evet biraz ağır bir söz oldu ancak bize söylenenlerin yanında gene bir hiç:)

"Hiç" bi açmak gerekirse.. jajasız sonuca gidilemiyor bu son maçlarda..buda ileride sorun olurmu,, belki olur.. gerçi bizler pek sevinmeyelim,,daha duralım bi 16maç daha var neyin ne olucağı belli olmaz..

• Her maçı yenecez diye birşey yok ama au maçı almalı idik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

kimse birşey yazmamışki...kendi kendinize gerilim yaratıyorsunuz...yukarıda birisi maç için yorum yapmış...Onu bile kaldıramıyorsunuz...Kusura bakmayın dayanamayıp müdahil oluyorum ama başkalarını efendiliğe davet etmeden önce herkes kendine baksın...

besiktas gutisiz bir hic desem siz alinmazmisiniz? Kullandigimiz kelimere dikkat edecegiz.kendi renkdaslarim soylese tamam derimde,macla alakasi olmayanlarin burda takimima hic demesine elbette itiraz ederim. Ayrica efendilik konusunda kendime bakmamin gerekmesi demeniz cok alakasiz olmus.mesajimda kimseyi rencide etmiyorum.

• 61. dakikada gol yemek ne kadar trajikomik olmuştur.
  • Orijinalden al

bir hiç demek evet biraz ağır bir söz oldu ancak bize söylenenlerin yanında gene bir hiç:)

"Hiç" bi açmak gerekirse.. jajasız sonuca gidilemiyor bu son maçlarda..buda ileride sorun olurmu,, belki olur.. gerçi bizler pek sevinmeyelim,,daha duralım bi 16maç daha var neyin ne olucağı belli olmaz..

eyvallah forumdas. Problem kalmadi
  • quote:

quote:

quote:

besiktas gutisiz bir hic desem siz alinmazmisiniz? Kullandigimiz kelimere dikkat edecegiz.kendi renkdaslarim soylese tamam derimde,macla alakasi olmayanlarin burda takimima hic demesine elbette itiraz ederim. Ayrica efendilik konusunda kendime bakmamin gerekmesi demeniz cok alakasiz olmus.mesajimda kimseyi rencide etmiyorum.

guti sadece pas atar:) golü atıcak adam dersen takımın neredeyse hepsi ofansif özelliği yüksek yani golü illa birisi atmıyor herkes atıyor:) ama gutisiz suana kadar bi kaç maç geldik:) demekki oluyormus...

trabzonluların kendi sayfalarında laf edilmesini istenmiyorsa bizim sayfamıza gelipte laf atmamalılar:) ama benim amacım laf atmak falan değildi.. burası herkese açık bir oturumsa ben kendi düşündüğümüde özgürce yazarım karsımdaki ister beğenir ister beğenmez o kendi görüsüdür.. ama bence böyle..önemli olanda o zaten..

hadi size önünüzdki maçlarda basarılarr

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

61. dakikada gol yemek ne kadar trajikomik olmuştur.

trajikomik olan 61 de gonderdigimiz oyuncudan gol yememiz
  • quote:

quote:

quote:

zaten söylenir sıkça, yıllardır süre gelen alex=fenerbahçe denklemi bu sene guti=beşiktaş olarakta kuruluyor...böyle ufak şeylere takılmamak lazım...son cümleyi forumun geneli için kullandım...isteyen üzerine alınır...yani bir problem yok anlayacağınız...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.