Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerekli dersler çıkarılmıştır umarım , trabzon halen en güçlü aday.
  • quote:

serdaracıl tarafından yazılan
    puan farkını bu günler için açtık

BMN den.
  • Dünün çocuklarına yorum yapmayacağım zamanla büyüyecekler herkes kendi takımına baksın ,
    Koyduğum puan tobloları ne acı vermiş meğerse yememişler içmemişler foruma dolaşmışlar
    Çocukla çocuk olacak halim yok

Maça gelince

Bu maçı iyi oldu gerçekten transfer dönemi bitmeden hala çok iyi bir forvet şansımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Dünün çocuklarına yorum yapmayacağım zamanla büyüyecekler herkes kendi takımına baksın ,
    Koyduğum puan tobloları ne acı vermiş meğerse yememişler içmemişler foruma dolaşmışlar
    Çocukla çocuk olacak halim yok

Maça gelince

Bu maçı iyi oldu gerçekten transfer dönemi bitmeden hala çok iyi bir forvet şansımız var

Sen de takmışsın bir puan tablosuna be Efulim, bırak artık tabloyu da takımınızın ilk yarı oynadığınız o güzel futbolu, 2. yarı da oynaması için dua et, yoksa şampiyonluk bu kadar yakınken uçabilir elinizden.

• BJK dua edecek bir durum yok yahu bugün izlediğim takımı ben beğendim enaz 10 net pozisyon girdi girmeyince girmiyor

Puan toblasına bakmayalım da ne yapalım, neye göre iyi veya kötü diyeceğiz ?

Fb maçını aldık mı veya beraberlik kaybettiğimiz birşey yok telaş yok yani
  • FB maçını da izledim, Trabzonspor maçını da...

Önümüzdeki hafta benim favorim kesinlikle Trabzonspor.
    FB üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi oynuyor.

Aradaki BJK maçında ise söylemeye gerek yok, favorim doğal olarak Beşiktaş.
    Bakalım gerçek gücümüzü bir görelim. (Gerçi daha takım tam oturmadı, 3 maçta bütün oyuncular hemen kaynaşamaz.)
  • quote:

ciddimisin abi? alsak en az 2 ay bekler forma giymek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

quote:

ciddimisin abi? alsak en az 2 ay bekler forma giymek için.

Burak ve umut iyi niyetliler ama yeterli değil bunu ilk yarıda da söylemiştim bu takıma bitirici bir forvet lazım şenol hocaya ve yönetime bir mesaj olmalı bu maç,

bizim için iyi oldu inanın buna

önümüzdeki fener maçı çok öenmli artık bu akşam antalya maçını izledim o oyunla asla yenemezler ama taraftar desteğiyle bakalım sonuç ne olur

Not: bence şuan yönetim o forveti düşünüyor

• yalniz işin garibi en çok beşiktaşlilar seviniyor.
  • cok erken sevinmeye baslamistiniz sampiyonluk icin

bu hafta kendi evinizde barabere kaldiniz haftaya deplasman FENERBAHÇE - TRABZONSPOR A.Ş.
  • Dikkatimi çekti.
    Ne güzel hiç ağlayan taraftarımız yok bir kişi bile yazmamış umutun penaltı pozisyonunu.

Az önce trt de net penaltı denildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOF

Dikkatimi çekti.
    Ne güzel hiç ağlayan taraftarımız yok bir kişi bile yazmamış umutun penaltı pozisyonunu.

Az önce trt de net penaltı denildi.

Şenol Güneş'ten alıntı yapalım biz de;

quote:

Güneş, bir gazetecinin ''Verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz'' yönündeki sorusu üzerine de ''Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hakem şunu vermiş, bunu vermiş diye konuşarak bunu geri alamayız. Ama yanlış kararlar veren varsa onları etkileyen varsa onlar düşünsün. Bizim vicdani bir rahatsızlığımız yok'' ifadelerini kullandı.

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]
    cok erken sevinmeye baslamistiniz sampiyonluk icin

bu hafta kendi evinizde barabere kaldiniz haftaya deplasman FENERBAHÇE - TRABZONSPOR A.Ş.

Sampiyon olacagiz diye sevinmeye baslamadik , sampiyon olma sansimizin yüksek olmasindan dolayi sevincli , mutlu ve umutluyuz. Daha 2.yari baslamadan sampiyonluk icin hic kimse sevinmez. Evet Umut'un pozisyonu bencede net penaltiydi ama karar verilmis geri dönüsü yok :) Bu arada Ankaragücünü güzel futbolundan dolayi tebrik ediyorum belki harika degillerdi ama iyilerdi. Gecekondu taraftarlarinin Trabzon lehine slogan atilmasida ayrica güzellik katti. Zaten Ankaragüclü taraftarlar Trabzonda en iyi sekilde agirlandilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

éfulim efendi, noldu daha ilk maçtan puan kayıplarına başladınız..
    Demek ki erken konuşmak iyi değilmiş.
    Daha çoook puan kaybedeceksiniz.

Takım kötü oynamadı, sadece son vuruslarda sıkıntı vardı. O atamadıklarımızı size atarız olur biter anlaştık

Var mısın iddiaya? avatar-imza 1 haftalığına.

Sen dengim değilsin ki avatarımı ortaya koyayım... Bölümünden akıllı uslu bir abini gönder onla girelim iddiaya...

• İlk yarıda ki Manisa yenilgisinden sonra hayırlı yenilgi demiştik ve takım o maçtan sonra toparlanmıştı.
    Buna da hayırlı kayıp diyelim, öyle olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

İlk yarıda ki Manisa yenilgisinden sonra hayırlı yenilgi demiştik ve takım o maçtan sonra toparlanmıştı.
    Buna da hayırlı kayıp diyelim, öyle olsun.

Pes etmek yok. Kaldı 16 diyoruz. :)
  • ilk yarı 2-3 yapacağımız maçı koparamadık. rakibi ciddiye alacaksın yoksa sonucu böyle olur. jaja'nın laubali oyununa sinir oldum. buna bir iş kazası olarak bakıp konsantrasyonu kaybetmemek lazım. hâla ipler bizim elimizde.
  • maçın 35.dk dan sonrasını seyrettim.O dakikadan sonraki oyunu genel olarak beğenmedim.Tabi bizimde kötü oynama lüksümüz olacak.Yılgınlık yok.Ümidimiz azalmadan devam ediyor.Mayısta Karabükte 27 yıllık özlem bitecek inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emhotep

maçın 35.dk dan sonrasını seyrettim.O dakikadan sonraki oyunu genel olarak beğenmedim.Tabi bizimde kötü oynama lüksümüz olacak.Yılgınlık yok.Ümidimiz azalmadan devam ediyor.Mayısta Karabükte 27 yıllık özlem bitecek inşallah...

insallah topragim
  • Trabzonspor'un ligi sonuna kadar iyi götüreceğini sanmıyorum. Beşiktaş olamazsa Trabzonspor olsun isterim sırf Şenol hoca için fakat sezon sonuna kadar götüremeyebilir bu takım.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.