Bir kaç pozisyon dışında oyunumuzu hiç beğenmedim desem yalan söylemiş olmam.
Çok isteksiz oynadılar.
Umut şu son vuruşlarını geliştirse de artık kaçırdığı goller yüzünden puan kaybetmesek.
Şenol Güneş neden Polonyalıları maça koymuyor onuda anlamıyorum. Çeyize mi saklıyor hayırdır
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
61. dakikada gol yemek ne kadar trajikomik olmuştur.
Dikkat ettim kutlayacaklar mı diye.
quote:
Orijinalden alıntı: WarrChief
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
quote:
buraya gelip ortami germek isteyenleri siddetle kiniyorum. Beyefendi olun
kimse birşey yazmamışki...kendi kendinize gerilim yaratıyorsunuz...yukarıda birisi maç için yorum yapmış...Onu bile kaldıramıyorsunuz...Kusura bakmayın dayanamayıp müdahil oluyorum ama başkalarını efendiliğe davet etmeden önce herkes kendine baksın...
besiktas gutisiz bir hic desem siz alinmazmisiniz? Kullandigimiz kelimere dikkat edecegiz.kendi renkdaslarim soylese tamam derimde,macla alakasi olmayanlarin burda takimima hic demesine elbette itiraz ederim. Ayrica efendilik konusunda kendime bakmamin gerekmesi demeniz cok alakasiz olmus.mesajimda kimseyi rencide etmiyorum.
guti sadece pas atar:) golü atıcak adam dersen takımın neredeyse hepsi ofansif özelliği yüksek yani golü illa birisi atmıyor herkes atıyor:) ama gutisiz suana kadar bi kaç maç geldik:) demekki oluyormus...
trabzonluların kendi sayfalarında laf edilmesini istenmiyorsa bizim sayfamıza gelipte laf atmamalılar:) ama benim amacım laf atmak falan değildi.. burası herkese açık bir oturumsa ben kendi düşündüğümüde özgürce yazarım karsımdaki ister beğenir ister beğenmez o kendi görüsüdür.. ama bence böyle..önemli olanda o zaten..
hadi size önünüzdki maçlarda basarılarr
Malesef bizimkilerde bjk konusunda rahatsızlık vermiş.Ben bu tarz rahatsızlıkları onaylamıyorum ve kendimde bu tarz mesajlar yazmamaya özen gösteriyorum.Bu konuda forumun düzelmesi gerek.Elbetteki gelip burda yorum yapacaksınız.Bu sizin dogal hakkınız.Ben sadece takımımla ilgili hic kelimesinden rahatsız oldum.Aynen sizde bjk için olsa rahatsız olurdunuz.Gutiyi sadece örnek olarak verdim bu arada.Öyle olmadıgını biliyorum.Sizde şunu bilinki jajasız bu takım çok maç kazandı.Bizim sorunumuz zayıf takımlarla yaptıgımız maçlarda.Motive olamıyor takım.Bjk ve fb ye karşı farklı oynayacak bu takım.Zaten bjk li bir forumdaşla iddaaya girmiş durumdayım. Sonuç olarak siz yazdıgınız mesaj ile ilgili gerekli açıklamayı yaptınız ve ben memnun oldum.Teşekkürler.
quote:
quote:
quote:
quote:
kimse birşey yazmamışki...kendi kendinize gerilim yaratıyorsunuz...yukarıda birisi maç için yorum yapmış...Onu bile kaldıramıyorsunuz...Kusura bakmayın dayanamayıp müdahil oluyorum ama başkalarını efendiliğe davet etmeden önce herkes kendine baksın...
besiktas gutisiz bir hic desem siz alinmazmisiniz? Kullandigimiz kelimere dikkat edecegiz.kendi renkdaslarim soylese tamam derimde,macla alakasi olmayanlarin burda takimima hic demesine elbette itiraz ederim. Ayrica efendilik konusunda kendime bakmamin gerekmesi demeniz cok alakasiz olmus.mesajimda kimseyi rencide etmiyorum.
zaten söylenir sıkça, yıllardır süre gelen alex=fenerbahçe denklemi bu sene guti=beşiktaş olarakta kuruluyor...böyle ufak şeylere takılmamak lazım...son cümleyi forumun geneli için kullandım...isteyen üzerine alınır...yani bir problem yok anlayacağınız...
Ben guti yi sadece örnek olarak verdim.Bjk elbette gutisiz maç kazanacak durumda.Nasıl trabzonspor jajasız onca maç kazandıysa diger takımlardada aynı durum mevcuttur.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten söylenir sıkça, yıllardır süre gelen alex=fenerbahçe denklemi bu sene guti=beşiktaş olarakta kuruluyor...böyle ufak şeylere takılmamak lazım...son cümleyi forumun geneli için kullandım...isteyen üzerine alınır...yani bir problem yok anlayacağınız...
SONUÇ OLARAK Bİ ALEX DEĞİL Ben guti yi sadece örnek olarak verdim.Bjk elbette gutisiz maç kazanacak durumda.Nasıl trabzonspor jajasız onca maç kazandıysa diger takımlardada aynı durum mevcuttur.
bu maçta göstermiştirki trabzon bu sezonu rahat bir şekilde şampiyon tamamlayacak. bu nasıl bir oyun nasıl bir yardımlaşma. herkes ankara kadar şanslı olmayacaktır. ve bizim için galibiyet serisi fener maçıyla başlar. bu oyunu devamlı olarak daha iyi oynayan takımdaki tüm futbolcuları tebrik ediyorum.
éfulim efendi, noldu daha ilk maçtan puan kayıplarına başladınız.. Demek ki erken konuşmak iyi değilmiş. Daha çoook puan kaybedeceksiniz.
efulim gibi futboldan anlamayanlar burda atıp tutmayı biliyor ne yazıkki 12 kaldı bekleyin geliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: BEETHOVEN
éfulim efendi, noldu daha ilk maçtan puan kayıplarına başladınız.. Demek ki erken konuşmak iyi değilmiş. Daha çoook puan kaybedeceksiniz.
Hadi gene iyisiniz 12 puan kaldı aramızda
quote:
Orijinalden alıntı: MacTavish®
efulim gibi futboldan anlamayanlar burda atıp tutmayı biliyor ne yazıkki 12 kaldı bekleyin geliyoruz
nereye geliyorsunuz?
takımınız iyi gidiyor ama forumda ts taraftarı fazla yok sanırsam.
quote:
Demek ki erken konuşmak iyi değilmiş. Daha çoook puan kaybedeceksiniz.
Ayriyetten kendinle çelişiyorsun dostum.
Madem ki erken konuşmak iyi değil , erken konuşma
Bekliyruk buyrun gelun
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Doğru siz hepsini alacaksnız zaten. Ben bjk inönüdeki maçların %90 nını alır deplasmanda çok puan kaybeder diyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: WarrChief
quote:
quote:
quote:
guti sadece pas atar:) golü atıcak adam dersen takımın neredeyse hepsi ofansif özelliği yüksek yani golü illa birisi atmıyor herkes atıyor:) ama gutisiz suana kadar bi kaç maç geldik:) demekki oluyormus...
trabzonluların kendi sayfalarında laf edilmesini istenmiyorsa bizim sayfamıza gelipte laf atmamalılar:) ama benim amacım laf atmak falan değildi.. burası herkese açık bir oturumsa ben kendi düşündüğümüde özgürce yazarım karsımdaki ister beğenir ister beğenmez o kendi görüsüdür.. ama bence böyle..önemli olanda o zaten..
hadi size önünüzdki maçlarda basarılarr
Malesef bizimkilerde bjk konusunda rahatsızlık vermiş.Ben bu tarz rahatsızlıkları onaylamıyorum ve kendimde bu tarz mesajlar yazmamaya özen gösteriyorum.Bu konuda forumun düzelmesi gerek.Elbetteki gelip burda yorum yapacaksınız.Bu sizin dogal hakkınız.Ben sadece takımımla ilgili hic kelimesinden rahatsız oldum.Aynen sizde bjk için olsa rahatsız olurdunuz.Gutiyi sadece örnek olarak verdim bu arada.Öyle olmadıgını biliyorum.Sizde şunu bilinki jajasız bu takım çok maç kazandı.Bizim sorunumuz zayıf takımlarla yaptıgımız maçlarda.Motive olamıyor takım.Bjk ve fb ye karşı farklı oynayacak bu takım.Zaten bjk li bir forumdaşla iddaaya girmiş durumdayım. Sonuç olarak siz yazdıgınız mesaj ile ilgili gerekli açıklamayı yaptınız ve ben memnun oldum.Teşekkürler.
aynen,,bende Teşekkür ederimm..
quote:
Takım kötü oynamadı, sadece son vuruslarda sıkıntı vardı. O atamadıklarımızı size atarız olur biter anlaştık
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshi
quote:
Takım kötü oynamadı, sadece son vuruslarda sıkıntı vardı. O atamadıklarımızı size atarız olur biter anlaştık
Var mısın iddiaya? avatar-imza 1 haftalığına.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
Dk. 61 1-1
Dk. 60 Saniye 40.
61'e vurmamıştı dakika
Bir kaç pozisyon dışında oyunumuzu hiç beğenmedim desem yalan söylemiş olmam.
Çok isteksiz oynadılar.
Umut şu son vuruşlarını geliştirse de artık kaçırdığı goller yüzünden puan kaybetmesek.
Şenol Güneş neden Polonyalıları maça koymuyor onuda anlamıyorum. Çeyize mi saklıyor hayırdır
60.Dk 41.saniye zaten 61.dk demek
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
60.Dk 41.saniye zaten 61.dk demek
1 dakikayı örnek alalım.
Saniye 40 iken , 60 saniye dolmadan 1 dakika olmuş oluyor mu? Olmuyor
Bunlar ufak tefek ayrıntılar takılmamak lazım belki ama bence saçma birşey.
Tv'de dakika 52 : 12 spiker 53. dakika diyor.
Falan filan ...
Şenol Güneş'in açıklamaları
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Ankaragücü maçında kazanmaya yakın taraf olduklarını, o yüzden aldıkları beraberlik nedeniyle üzüntü yaşadıklarını söyledi.
Güneş, 1-1 berabere biten maçın ardından yaptığı değerlendirmede, bekledikleri bir oyunun olduğunu belirterek, ''Rakibin de bizim de nasıl oynayacağımız belliydi. İlk yarı daha az pozisyon bulduk ve rakibe pozisyon vermeden 1-0 öne geçtik. İkinci yarı ise daha etkili pozisyonlar bulduk ama golleri bulamadık'' dedi.
Hiç beklenmedik anda defansta yapılan üst üste hatalar sonucu rakibin golü attığını ifade eden Güneş, şöyle devam etti:
'Bu gol sonrası moralleri yükseldi. Kazanmaya yakın takım bizdik, o yüzden üzgünüz. Kaybettiğimiz 2 puan var. Oynadığımız oyun olarak rakipten daha çok üstün olan, oyunu tamamen kontrol altında tutmaya çalışan takımdık. Az pozisyon verdiğimiz halde atılan karşılıklı gollerle maç 1-1 berabere bitti. Ama golden sonra fizik ve inanç dirençsizliği oldu. Zaman zaman homurdanmalar oldu. Golden sonra rakibin daha rahat çıkma, daha rahat oynama anlayışı vardı. Trabzonsporlu oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdiler. O yüzden onlara teşekkür ediyorum. Biz iki puan kaybettik ama futbolda bu var, olacaktır. Üzüntü verici olsa da gayet normal karşılamak lazım.''
Güneş, bir gazetecinin ''Verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz'' yönündeki sorusu üzerine de ''Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hakem şunu vermiş, bunu vermiş diye konuşarak bunu geri alamayız. Ama yanlış kararlar veren varsa onları etkileyen varsa onlar düşünsün. Bizim vicdani bir rahatsızlığımız yok'' ifadelerini kullandı.
Karşılaşmada Ankaragücü'nün attığı gol sonrası moral ve fizik direncinde kopmalar olduğunu kaydeden Güneş, ''Taraftar da akıcı oyun göremeyince olumsuzluklar oldu. Ne kadar pozisyon bulursak bulalım daha fazla pozisyon bulmamız gerekiyor. Rakibe de az pozisyon vermek istiyoruz. Burak'ın yuhalanması hoş değil. Hakem ve seyirciyi konuşacak durumda değiliz. Bu futbolun gerçeği. Türkiye'de futbolun niye ileri gitmediği anlayışını herkes biliyor. Ama herkes işine geldiği gibi de yönetiyor'' diye konuştu.
rakiplerimize moral, bize de ders oldu sanırım. bu kadar kolay puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum işin ciddiyetini kavramışlarsa. hiçbir maç banko değil görmüş olduk. 2. yarının başında olması belki daha iyi olmuştur.