2 takim berabere kalsa sesimi cikarmam. Yalniz yedek kadroyla cikip kötu sonuc alirsak hem taraftar hemde medya bize cok yüklenir.senol hocaya bu konuda guveniyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: fallofday
@éfulim @aksoy90 @~Trabzon61~ hacılar sonuçta büyük bir maç elbetteki kazanmak isteyecektir Ts ki ben sanmıyorum tam kadro çıkacağını düşünüyorum maça şenol güneşin güzel maç olsun iyi olan kazansın ama eğer bize yenilirseniz sıkıntıya gireceğinizi düşünüyorum hele ki fb ye de yenilirseniz ciddi ciddi bizimde şansımız olacak İbb yi yendiğimiz takdirde başarılar her iki takımada
Hocam büyük maç orası kesin de fb maçı ts için bjk maçı gibi büyük maç ama bunun ötesinde çok çok daha önemli bir maç.
Zaten şenol güneşin söylemlerine bakarsak içten içten fb maçına bilendiği ortaya çıkıyor. Bjk maçı için turu geçecek her sonuç bize uygundur gibi bişey dedi yani g.b.b berabere kalıp ts yenilse bile bu ts için uygun bir sonuçtur.
Benim şahsi fikrim ise Ts nin elenip hem fizik hem mental olarak tüm gücünü lige vermesidir bu daha hayırlı olur bence.
polonyalılar oynamalı artık.
Beşiktaş'la 108. randevu
Takımımız ile Beşiktaş, yarın yapacakları Ziraat Türkiye Kupası maçıyla birlikte 108. kez karşı karşıya gelecekler.
11 Ekim 1973 tarihinde takımımızın 2-0 galibiyetiyle başlayan 38 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 107 karşılaşmanın 44'ünü Beşiktaş, 39'unu takımımız kazanırken, 24 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.
Beşiktaş'ın toplam 144 golüne, ekibimiz 117 golle karşılık verdi. İki takım arasındaki son randevuda, takımımız, kendi evindeki lig maçını bu sezonun ilk yarısında 1-0'lık skorla kazandı.
Yarın Trabzon'un moralini iyice bozacağız,bakalım zirveyi koruyabilecek misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Freut Mich
Trabzonspor'un ligi sonuna kadar iyi götüreceğini sanmıyorum. Beşiktaş olamazsa Trabzonspor olsun isterim sırf Şenol hoca için fakat sezon sonuna kadar götüremeyebilir bu takım.
valla istanbula giden kadroda kim var bilmiyorum ama. Bence takım şu şekilde olmalı.