Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaziantep Bld. elenmiş gibi konuştular hemen bak adamlar attı.
  • Manisaya bak yemiş hemen. Neyse, geçmiş olsun.
  • İLk yarı bjk şahane oynadı ikinci yarı da berbat oynadı.
    100 kere dedim hala daha diyorum bu sonuç hayırlı sonuçtr göreceksiniz.

çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu
  • Geçmiş olsun. Bir daha bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: aksoy90

quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Maçlar böyle biterse TS eleniyormuş

Umarım eleniriz
    İlerisini düşünürsek bence daha hayırlı olur elenmek

Tek hedef lig olmalı kupa parazit yapmasın

sene başında iki kupa diyerek geziniyordunuz ?

şenol hocaya yakıştıramadım. insan adam gibi kadroyla çıkar.

şampiyonluk garati değil, hatta ilk 4 bile. ilk 5 dışına çıkarsa nabıcan trabzon ?

cüneyt çakırda isim adamı yemin ediyorum. alanzinho topu aldı gutiden kayarak. bence foul dahi yoktu ama işte isim adamı ya guti olunca yere düşen ....

Sene başında iki kupa diye gezinen ciddi bir mesaj bulabilir misin bana? Kim geziniyordu sene başında hedef iki kupa diye?
    İlk yarı oynanan rezaleti es geçersek ikinci yarı yedek ağırlıklı kadro olmamıza rağmen iyi top oynadık. Gol pozisyonlarında biraz şanssız olunca maç böyle bitti. Biraz teselli gibi olucak ama takımın elenmeside geçiyordu gönlümden. Hayırlı olsun inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Geçmiş olsun. Bir daha bekliyoruz

Lig maçını iple çekiyoruz hacı
    Asıl o maç süper olacak as kadrolarla çatır çatır maç olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3d_kamil

Bu maç trabzonun neden lider olduğunu bize gösterdi. Baksanıza trabzon a2 takımı bile beşiktaştan daha iyi takım.

• quote:

quote:

aynen usta

• Brozekleri beğendim ben, biraz daha takıma alışınca çok iyi olurlar. Beşiktaş iyi oynadı kabul ama as oyuncularla çıksak maç çok daha farklı olurdu. Bu yenilgiye bahane olmaz tabii, ayrı konu. Alanzinho ikinci yarı çok iyidi ama kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu kaçırmayacaktı. Beşiktaşlılardan çok Galatasaray ve Fenerbahçeliler sevindi onu anlamıyorum. Hadi GS neyse de msn'de birisi Trabzona xxx yazmış fenerli bir arkadaş. Anlam veren varsa dinliyorum.
  • Şenol güneş ne yapmaya çalıştı akıl erdiremedim bu maça bu kadro ile çıkılır mı ligin garantisi var mı ben Fener maçından endişeliyim yenemezsek şenol güneş yerden yere vurulur ama bir nevide iyi oldu şimdi sadece lige odaklanırız
  • Defansta serkan ,cale,egemen yok

ortasahada jaja,selcuk,colman

forvet umut ve burak

toplamda 8 oyuncumuz yoktu ve bjk son 5 dakikayi nasil gecirecegini dusundu evet ligde tam kadro ciktigimizda durum daha netlesir

bu kupadan 8 tane var gecen sene aldik kim aliyorsa alsin ve simdi lider lige donduk
    ben sevindim bizim icin lig daha onemli
  • Trabzon gibi bi takım 2 kulvarda mücadele edecemiyecek kadar kötümü herkes iyi oldu diyo
  • Trabzonspor'un elenmesini istemezdim ama,antep takımı bir üst turu haketti gerçekten:)
  • aferin bizim yedeklere.beraberlik golunu atsaydik maci alabilirdik ama olsun.ligde bu kadar iddali bir durumdayken iki kulvarda oynamak cok yorardi bizi.yalniz bjk bu oyunuyla ibb yi yenemez.biraz direncli bir takim cikinca defanslari hemen sos veriyor.defansa transfer yapmalari lazim kupada bjk ye basarilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Trabzon gibi bi takım 2 kulvarda mücadele edecemiyecek kadar kötümü herkes iyi oldu diyo

Sizin teknik direktörünüz 2 kulvarda mücadele etmektne yakınmadı mı 3 ay önce.
  • Geçmiş olsun, cimbomla çekişicez artık..
  • quote:

quote:

Valla yatın kalkın Onur'a dua edin. Yoksa Beşiktaş'ın ilk yarıyı 3 veya 4-0 kapatması işten bile değildi. İkinci yarı erken gelen gol farkı açmamızı engelledi.

İstediğiniz kadroyla çıkın İnönü'den puan çıkartmanız çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Defansta serkan ,cale,egemen yok

ortasahada jaja,selcuk,colman

forvet umut ve burak

toplamda 8 oyuncumuz yoktu ve bjk son 5 dakikayi nasil gecirecegini dusundu evet ligde tam kadro ciktigimizda durum daha netlesir

bu kupadan 8 tane var gecen sene aldik kim aliyorsa alsin ve simdi lider lige donduk
    ben sevindim bizim icin lig daha onemli

Yine bekleriz.
  • Bir dahaki sefere asları sonradan değil, önceden onlarla başlayıp maç yapmamız nasip olur inşallah, geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

Valla yatın kalkın Onur'a dua edin. Yoksa Beşiktaş'ın ilk yarıyı 3 veya 4-0 kapatması işten bile değildi. İkinci yarı erken gelen gol farkı açmamızı engelledi.

İstediğiniz kadroyla çıkın İnönü'den puan çıkartmanız çok zor.

Hıhı kesin öyle.
    Ts yi ts yapan oyuncuların hiçbiri yoktu sahada.

Dua edilecek biri varsa o da şenol güneş bence ts yenseydi siz eleniyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.